Hälvik-autojuhid

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

See kassijutt oli naljaga pooleks :)
Kindlasti. Avastad, et avariisse võib sattuda igal kiirusel ja et tühikäigul foori tagant startimine vähendab ristmiku läbilaskevõimet.
Kust sa seda nüüd võtsid? Foori tagant ma tavaliselt liigun nii kähku kui masin võimaldab, kui liiklus ikka elav on ja vajadus selleks. Kui liiklust pole, siis liigun nii kuidas parajasti tuju on.
Pealegi, kiirendades ei riku ju reegleid ka, kiirenduse piiranguid pole afaik. Ega ma nüüd päris vanaeide moodi sõitu ka propageeri. Tagarattal startijate vastu pole mul ka absoluutselt mitte midagi, vastupidi, lahe vaatepilt. Nii kaua kui oskavad ja teisi ei ohusta, lasku minna :)

Üks küsimus veel kogenud spetsidele siiski on..
Näed kaugelt, et fooris on punane (eeldades, et liigud otse/paremale, mitte vasakpöördereas):
a) annad gaasi, et kiiremini punase alla seisma jõuda
b) lased vaikselt või võtad hoogu maha, et võimalusel ilma mõttetult peatumata edasi kulgeda, kui roheline süttib

Kas ma olen väga suur patustaja kui b ette ristikese tõmban?
OK, ma saan aru, et kui ma paremas reas 100m enne ristmikku gaasi maha võtan ja minu taga mingi tyyp tahab enne seda kuskil enne ristmikku oma maja ette keerata, siis ma raiskan tal max 1 sekundi.... aga ma ei leia, et ma nüüd ohustanud kedagi oleks, ta peab ju ise ka enivei pisut hoo maha võtma pöördeks, kui just külg ees liigelda ei kavatse.
grahv kirjutas:
Zakon podlasti - nagu ütleb ühe teise rahva esindaja.
:D. Ei, kassid on toredad, aga seda keelt ma küll ei mõista :(.
Aga nüüd vähemalt tean, mis teha, kui põdramärgi otsa satun -- lapats põhja, siis ei jõua ükski põder ette joosta :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”