KÕIK 12 JUULIL KELL 16 TL ETTE MEELT AVALDAMA
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Sellisel juhul ei saa keegi keelata mootorratast sellel lõigul sõitmast kasvõi 10km/h... Ja mis juhtub selle liiklussõlmega, kui seal on palju mootorrattureid aeglaselt sõitmas?Rene kirjutas:Ma kardan, et raudtee või linn leiab lihtsa ja kiire ning nende jaoks sobiva lahenduse - paigaldab liiklusmärgid, et tegemist ohtliku lõiguga ja ongi kogulugu. See välistab nende jaoks kahjunõuded ning ongi asjaga JOKK.

-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
efendi kirjutas:kas juba hakkasid asjad liikuma?
Tulin sealt tunnike tagasi üle ja oranzi vilkuriga masin seisis ja miski neoonvestis mehike takseeris süvenenult ülesõitu.
....ja asfaldiservad olid mingi plastiliini ja kruusaseguga kunstiliselt ümaraks vormitud

terv.
Alar
Alar
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
teevad homse meeleavalduse jaoks ettevalmistusi, et siis hea näpuga näidata...efendi kirjutas:kas juba hakkasid asjad liikuma?
Tulin sealt tunnike tagasi üle ja oranzi vilkuriga masin seisis ja miski neoonvestis mehike takseeris süvenenult ülesõitu.
aga eks homme kohapeal kuuleb-näeb lähemalt

SREU #0273
Oleks pidanud Lõugasele meelde tuletama, et ega ta erit autoga ka sõita ei oska. Alljärgneva lingi video keskel toimuv peaks sellest tunnistust andmaSuzumen kirjutas:Sama vastuse sain ma samalt mehelt, kui üritasin temaga mõistlikku juttu ajada. Lõpuks pakkusin, et paneme konjaki vahele ja lähme proovime. Et võimalus näidata meile kõigile õigeid sõiduvõtteid. Selle peale tuli välja, et mees pole elusees motikaga sõitnudki. Aga spetsialist on loomulikult suur![]()

hetkel siis antud teema suureks lugemiseks ka www.postimees.ee
esiküljel peauudisena
tõneäoliselt sellest ka biker.ee serveriprobleemid?
esiküljel peauudisena

tõneäoliselt sellest ka biker.ee serveriprobleemid?
SREU #0273
Just sõitsin sealt üle, märk täitsa olemas: ettevaatust, ohtlikud rööpad.Piipz kirjutas:minuteada seal oli selline liiklusmärk. kas keegi on selle äkki ära koristanud juba?
Märk ise on Ülemiste poolt tulles peidus kõigepealt foori tulede taga, siis lisaks veel tõkkepuu taga ja kõige lõpetuseks maast oma 3m kõrgusel. Igal juhul rattaga (baigiga) sealt üle sõites võib märk kiivri varju jääda.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ehh Rebaseonu,
see, et Piipz oma Adventurega üksinda pildile jäi on tööõnnetus
ja külvab veelgi segadust ja mittemõistmist.
Korduvalt oleme ju öelnud, et seal ei ole kukkunud näiteks sina, mina, Suzumen, Piipz ja paljud teised, kui ohtlik on see igal juhul mittekohalikele ja algajatele. Ja kas julgeb keegi endale rusikaga vastu rinda taguda, et ta seal mitte kunagi ei kuku? Üks mees (Postimehes ja eri nimede all), kelle ego on suurem kui maakera seda küll teeb, aga see selleks..
see, et Piipz oma Adventurega üksinda pildile jäi on tööõnnetus

Korduvalt oleme ju öelnud, et seal ei ole kukkunud näiteks sina, mina, Suzumen, Piipz ja paljud teised, kui ohtlik on see igal juhul mittekohalikele ja algajatele. Ja kas julgeb keegi endale rusikaga vastu rinda taguda, et ta seal mitte kunagi ei kuku? Üks mees (Postimehes ja eri nimede all), kelle ego on suurem kui maakera seda küll teeb, aga see selleks..

Viimati muutis Pihelgas, 11 Juul 2007, 16:24, muudetud 1 kord kokku.
Isegi kui ma seal kukun, mis pole mitte üldse võimatu, ei tähenda seda, et ma hakkan linna või teedevaldajat süüdistama. Tüüpiline näide ajakirjandusest on ju see, kui autoga kraavi sõitnud tibid ütlevad kommentaaris, et tee viga. 

Viimati muutis Rebaseonu, 11 Juul 2007, 16:15, muudetud 1 kord kokku.
Eesti Päevalehes samuti antud probleemi kohta artikkel olemas (vist ei ole siit veel läbi käinud
)
http://www.epl.ee/?uudised=392655
et meie kõigi aktsiooni toetada teen ise samuti homme töölt varem minekut!!!

http://www.epl.ee/?uudised=392655
et meie kõigi aktsiooni toetada teen ise samuti homme töölt varem minekut!!!
On küll. Hulluks teeb asja see, et just ühe teatud koha peal on väga paljud kukkunud. Siin ei saa rääkida sellest et kaks või kolm kobakäppa kukkusid viie aasta jooksul. Mina olen sealt üle sõitnud küll ja küll ja kukkunud ainult ühel korral. Täiesti ootamatult. Kaheksakümnendatel. Varem ei olnud üle sõites mingeid kaebusi selle koha kohta. Ja kui siis peale paarikümne aastast vaheaega uuesti kahel rattal kulgema hakanult hakkasin jälle kuulma, et üks, teine või kolmas seal just külili käis siis ei ole ju võimalik kaine mõistuse korral mitte mingeid muid järeldusi teha kui et viga ON kohas.Rebaseonu kirjutas:Aga no tõesti, kas asi on nii hull?
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kusjuures see teie arust täiesti kasutult seisev rööpapaar oli täna kell 22.47 kasutusel. Vahtisin seal taga, tegin ajaviiteks paar fotosüüdistust eelpoolmainitud hoiatussildist ja mõlgutasin mõtteid teie pseudoprobleemide üle. Huvilistele ja uskmatutele võin pilte lahkelt saata, siia üles riputamisega ei viitsi vaeva hakata nägema...
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

Ametimehed räägivad suure suuga, et ülesõidul pole midagi häda. Ise lasevad autoga savilt üle ja ongi korras... Kuskil eespool see video- kumb neid see Lõugas oli? Kaks matsu oli ju seal.
Tahaks teada, kuidas teavad mõned väita, et ülesõit ohutu, kui nad pole tsikli seljas kunagi istunud... või veel vähem sealt ise kahel rattal üle sõitnud.
Tunneks isegi asja vastu huvi, aga mina sinna kohale tulla ei saa...
Tahaks teada, kuidas teavad mõned väita, et ülesõit ohutu, kui nad pole tsikli seljas kunagi istunud... või veel vähem sealt ise kahel rattal üle sõitnud.
Tunneks isegi asja vastu huvi, aga mina sinna kohale tulla ei saa...
Vaadates Postimehes avaldatudPILTI tuli hetkeks mõte, et mis siis saaks kui kõik Järvevana raudteeülesõitu ületavad mootorratturid alati ratta seljast maha tuleks ning ülesõidukoha ratast lükates ületaks. Liikluse takistamiseks seda ju nimetada ei saaks kuna kiirus tuleb valida vastavalt oludele, seega kõik seaduslik, iseasi kui ohutu on üks jala liikuv biker keset suhteliselt kiiret liiklusvoolu.
Võtke nüüd keegi asjatajatest see teema kokku. Kas toimub, kuidas täpselt toimub.....jne, et rocca parklas või linnavalitsuse ees röökima ei peaks, sest pooled siis nagunii ei kuule ja teevad oma parima äranägemise järele.
Kuidas täpselt toimub parkimine mida me seal täpselt teema jne.....
Mõte hea aga selgust võiks rohkem olla
Kuidas täpselt toimub parkimine mida me seal täpselt teema jne.....
Mõte hea aga selgust võiks rohkem olla
-
- Kontakt:
üsna tülikas on seal hoogu maha võtta kui sinu taha mingil põhjusel on sattunud 90km/h sõita otsustanud suurem aparaat, mis ei saa aru piduritulega antud märguandest, et " hoia vähemalt poolt lubatud pikivahest, ma tahan natuke hoogu maha võtta, et ingit jama ei tekiks" korda paar on lenksust selline jõnks läbi käinud, et tunne on selline, et " kohe on minek kah". Ei pea ennast enam päris algajaks aga neile, kes siin pseudoprobleemidest ja muust sellisest jahuvad, siis antud kohas on liiga suur võimalus halbade asjaolude kokkulangevuse saavutamiseks. ei tahaks seal kellelegi ette kukkuda.
plakatitest: neile, kes kontorist tulevad, kui otsida kuskilt sümbolid, mis kujutavad raudteed + mootorratas = pealuu ja kondid ehk " kõik mis ei tapa, teeb vigaseks" ?
plakatitest: neile, kes kontorist tulevad, kui otsida kuskilt sümbolid, mis kujutavad raudteed + mootorratas = pealuu ja kondid ehk " kõik mis ei tapa, teeb vigaseks" ?
Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
-
- Tsikkel: Nomad'2014,Vulcan'2003
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Raibertid on nüüd hakanud pasundama, et 1-sest juulist parkimine tasuta. Ei tea kas see on siis ka veel 1 katse ennast ilusana näidata... Imelik on see, et mitu meediakanalit on otsustanud selle pressiteate tähtsuse kõrgeks hinnata ja nupu välja panna, online kanalitest ma saan veel aru, aga (vähemalt üks) raadio ka, see on ju vana ja mitu korda läbi käinud uudis ometi...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.