Autokoolid
Sellekohta öeldi ka kunagi ühes filmis, "et seltsimees kunsti teadlast oleme nõus kuulama tundide kaupa"Õnnekas kirjutas:Oled alati teretulnud minu loengusse ja siis saad teada, kas ma räägin midagi ka varustusest.etv 1000 kirjutas:Hetkeks mõtlesin veel valgusfoori taga... huvitav kas neile seal tänapäeval ka midagi varustusest rääkitaksegi.![]()
See sinu jutt on tüüpiline üldistus - kui üks kool teeb nii, siis järelikult on nad kõik sellised. Kui teha kriitikat, siis olgu see suunatud konkreetse adressaadi poole ja nagu nõuka ajal öeldi: kriitika peab olema konstruktiivne!
Ja sind olen nõus ma ka kuulama tundide kaupa kui sa mulle kasti õllet välja teed.
Aga kui sa nüüd tähelepanelikult lugesid....siis kriitikat ma ei üritanud seal keelgi pihta sülitada....lihtsalt avaldasin oma arvamust hetke nähtupõhjal ma ei vaidle vastu on kindlasti olemas autokoole mis on super head nii õppevõtete kui turvalisuse poolest.Lihtsalt tunsin huvi kas asjad nüüd nii ongi või on hoopis teisiti.Ja kõige pädevamad ma arvan sellele vastama on värsked lõpetanud...ning nende arvamused.
Vanakooli meestel on oma teooria asjakohta olemas kindlasti.Lihtsalt ajad on muutunud.
No offence!
elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.