Sõelumine : Kuum teema
ridadevahel sõitmisega liigub kiiremini edasi! näiteks autod seisavad foori taga, tsiklist läheb autode vahelt esimeseks. miks? sest tsikli kiirendus on nii hea (vt massi-võimuse suhet), et ta läheb nagunii kõige kiiremini minema. eriti abiks on see suuremate ummikute puhul.Võibolla olen ma saabas, aga järsku keegi targem seletaks, milleks see rattaga ridade ja autode vahel siplemine üldse hea on? Kui hirmus häda peal, siis saaks veel aru, et kiiresti koju potile vaja jõuda, aga muidu ei suuda küll ühtegi mõistlikku põhjendust välja mõelda. Sellise tegevusega häirib lisaks sellele, et see endale ohtlik on, tahestahtmata teisi liiklejaid ja siis pole imestada kui keegi tahab üle tahi anda või niisama rusikat näitab. Mulle isiklikult küll ei meeldi autoroolis olles see, kui keegi mul mingi kaherattalisega mõnekümne sentimeetri kaugusel kõrval ja ümber niheleb ning kogu aeg on võimalus, et teeb kes teab mis manöövri ja jääb kaelapidi kusagile vahele või alla.
vähemalt mina enda kogemusest võin sind rahustada selle nurga pealt, et tsiklistid ei sõida ridade vahel kõrvalliikuva autoga ühe kiirusega vaid selleks, et autost ette jõuda. nii et sinu mure on suht asjatu. mõtle ise: kui sul on ebamugav, et tsikkel sõidab su kõrval, sest ta võib teha ootamatu manöövri ja su auto värvi kriipida, siis tsiklist tunneb kõrval sõites muret, et autojuht teeb ootamatu manöövri ja tsiklist saab surma või vähemalt raskelt viga+hävinud sõiduriist. seega tsiklist ÜLDJUHUL (kui tal on natukenegi oidu ja enesealalhoiuinstinkti) ei sõida auto kõrval ridade vahel autoga samal kiirusel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.