Suzuki 600 GSF Bandit vs Suzuki GS 500
Moderaator: Moded
Suzuki 600 GSF Bandit vs Suzuki GS 500
Tahaks kuulda siis nende masinate kohta arvamusi .
ning kumb sobiks raohkem algajale. endalesilma jäänud rohkem Bandit, sest on r4.
ning kumb sobiks raohkem algajale. endalesilma jäänud rohkem Bandit, sest on r4.
Eitea mul 600ne bandit esimeseks rattaks ja ei ole nagu probleeme olnud.
Suhteliselt raske ratas (üle 200kg veidi) hirmutas alguses, aga kuna endal jõudu jagub vägasuuri probleeme pole tekkinud (suudan vabalt küljepealt üles tõsta ja vajadusel isegi taga/esiratta maast lahti kangutada)
Samas 57kw pole ka liigavõimas, et kogemata gaasi keerates tagarattasse viskaks.
Minu 187cm-se kasvu juures hea suur ja mugav ratas (suhtelselt püstise istumisasendiga).
Suhteliselt raske ratas (üle 200kg veidi) hirmutas alguses, aga kuna endal jõudu jagub vägasuuri probleeme pole tekkinud (suudan vabalt küljepealt üles tõsta ja vajadusel isegi taga/esiratta maast lahti kangutada)
Samas 57kw pole ka liigavõimas, et kogemata gaasi keerates tagarattasse viskaks.
Minu 187cm-se kasvu juures hea suur ja mugav ratas (suhtelselt püstise istumisasendiga).
Arvan, et antud kahe puhul tasuks eelistada Bandidit, kuid oleneb ka sinu kasvust (ja soovidest) - Bandid on võimasam ja sobib väga hästi nii pikale kui ka lühemale sõitjale. GS ikka suht väike oma mõõtmetelt ja pikal inimesel ebamugavam (ka jõudu vähem).
Soovitan sul ka Honda Horneti peale mõelda - kw-sid küll 70, aga sama püstine sõiduasend, seega väga sobilik ka algajale...
Soovitan sul ka Honda Horneti peale mõelda - kw-sid küll 70, aga sama püstine sõiduasend, seega väga sobilik ka algajale...
eks sellest ole juba sadu kordi räägitud aga oluline pole kuidas sa tsikli liikuma saad (kiirendus) vaid hoopis see kuidas sa tsikli seisma saad. Seega võiks see bandiit sul ka 1200 ne olla, ka sellega on võimalik väga rahulikult ja kindla peale sõita. Mõtle veelkord oma valikud läbi ja istu poodides erinevate tsiklite sadulasse, asend on sigaoluline 

-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Nende rataste puhul ei ole tõepoolest midagi võrrelda. Umbes sama, kui Sapakat Toyotaga või Volgat Mersuga. Bandit igal juhul tunduvalt parem ja seda igas mõttes. Aga vaata ikka teiste Jaapani tootjate 600-d naked'd ka. Kawa Z750, Yamu FZ6 (soovitan soojalt), Honda Hornet jne. Ja ära sa seda küll karda, et Bandit 600 liiga võimas on... paar kuud sõitu ja hakkad niikuinii "tonnise" peale mõtlema. Küll aga võib GS500 juba paari nädalaga stressi hakata tekitama oma "uimasusega". Eriti kui vahepeal mõnda erksamat proovid. Ja juhitavad on kõik need 600-d naked'd minu meelest võrdselt hästi ja kergelt. Piduritel ka oluline vahe. GS-l ees vist 1 ketas ainult...?
Julge@ex-Fazeri600-mees
Julge@ex-Fazeri600-mees
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.