Soovitage rollerit max 15000 eek
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Soovitage rollerit max 15000 eek
Ma tahaks osta endale uut rollerit.
Ja ma sooviks teada kiirendust ja max kiirust piirajatega ja ilma.
Ma ei tea rolleritest eriti midagi sellepärast siin foorumis abi palungi
Üks asi veel, rolleri see mootor ei tohi ületada 50cc.
Ja ma sooviks teada kiirendust ja max kiirust piirajatega ja ilma.
Ma ei tea rolleritest eriti midagi sellepärast siin foorumis abi palungi

Üks asi veel, rolleri see mootor ei tohi ületada 50cc.
Viimati muutis est333, 05 Juul 2007, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Kas see Keeway matrix on tõesti hea? Ma olen leidnud odavamaid ja tugevama mootoriga rollereid. Raske otsustada, valik liiga suur
ja kust ma selle matrixi kohta infot saaksin. Ma leidsin ühe koha aga seal vähe infot ja see maksab 18900 eek.
Üks leht ütleb, et matrixil on 2 kW teine ütleb, et 3,4
Leidsin koha kust seda osta ja tundub, et on päris hea roller.
Kas on mingeid juppe millega kiirust suurenda ja kui palju suurendada?
Tahaks teada kui suur kiirust sellega saab kui ära tuunitud on.

ja kust ma selle matrixi kohta infot saaksin. Ma leidsin ühe koha aga seal vähe infot ja see maksab 18900 eek.
Üks leht ütleb, et matrixil on 2 kW teine ütleb, et 3,4

Leidsin koha kust seda osta ja tundub, et on päris hea roller.
Kas on mingeid juppe millega kiirust suurenda ja kui palju suurendada?
Tahaks teada kui suur kiirust sellega saab kui ära tuunitud on.
Kui sa kiirust taga ajad siis võib ju samahästi 70ccm olla.Kui sa kiiruseületusega vahele jääd siis pole eriti vahet kas 70ccm või 50 ümberehitustega,50ccm viiakse ekspertiisi ja saad oma trahvid kätte kui oled 45 km/h ületanud.Kui on tehasest tulles 70cm3 siis läheb kohe A1 kat. alla.
Või miks ta peab just 50cm3 olema?
Või miks ta peab just 50cm3 olema?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
EV seadusega on mopeed kahe või kolmerattaline sõiduk, mille valmistaja kiirus ei ületa 45km/h, töömaht ei ületa 50ccm ja võimsus ei ületa 4kw. See, et sa jääd 45km/h sõites teistele ette on suva, sest sa jääd ka 50 km/h sõites teistele ette.est333 kirjutas:Mul üks küsimus. Kui liiklusmärk näitab, et maksimaalne lubatud kiirus on 50 kas siis ei või oma rolleriga ületada kiiurst 45km/h?
Kui ei või siis see on üks p*rsse keeratud seadus sest sa jääd ju ainult teistele ette
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ja mida sa vaene mees jala või jalgrattaga olles peale hakkad?est333 kirjutas:Mul üks küsimus. Kui liiklusmärk näitab, et maksimaalne lubatud kiirus on 50 kas siis ei või oma rolleriga ületada kiiurst 45km/h?
Kui ei või siis see on üks p*rsse keeratud seadus sest sa jääd ju ainult teistele ette
Proovid kah linnas 50 ja maanteel 90kmh püsida?
Lase ikka iga sõidukiklassil jääda oma liistude juurde...
keeway f-act on sama mootoriga mis keeway matrix
eks nad ühed taburätid ole!, samas sa võid minna www.soov.ee ja otsida veidi ning leiad 1500 km sõitnud cpi oliver sporti piirajad peal jne 12000krooniga, ehk siis praktiliselt väga vähe sõitnud
eks nad ühed taburätid ole!, samas sa võid minna www.soov.ee ja otsida veidi ning leiad 1500 km sõitnud cpi oliver sporti piirajad peal jne 12000krooniga, ehk siis praktiliselt väga vähe sõitnud
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
-
Teema algataja
Roller ei koosne ainult mootorist. 
EDIT:
Rolleril on veel kuluvaid osi peale mootoridetailide: piduriklotsid, pidurikettad, rattalaagrid, aku, rehvid, amortisaatorid, roolilaagrid(kas õige nimetus?), trossid, pidurisilindrid jne. Eri mudelitel võivad olla kehvemad/paremad detailid, paremad/lahjemad pidurid, kiiremini/aeglasemalt kuluvad rehvid jne. Kasutatud masina puhul loeb väga palju see, kuidas on akut hoitud - kas peale tühjaks saamist on kohe täis laetud või on oodatud. Kui tavaline aku seisab päev otsa tühjana, võib selle riknenuks lugeda. Kasutatud masina puhul ei tea kusjuures kunagi, kuidas seda hooldatud on ja kui korralikult on sooritatud sissesõit. Seega... mina nende pakkujate käest ei ostaks, kes ühes teemas pakuvad oma rollerit ja teises kiitlevad pohuistlikult, et nemad sissesõitu ei teinud, sõitsid kohe 60 km/h ja toppisid odavat sodi sisse. Seega peab kasutatud pilli ostmisel ülimalt ettevaatlik olema.

EDIT:
Rolleril on veel kuluvaid osi peale mootoridetailide: piduriklotsid, pidurikettad, rattalaagrid, aku, rehvid, amortisaatorid, roolilaagrid(kas õige nimetus?), trossid, pidurisilindrid jne. Eri mudelitel võivad olla kehvemad/paremad detailid, paremad/lahjemad pidurid, kiiremini/aeglasemalt kuluvad rehvid jne. Kasutatud masina puhul loeb väga palju see, kuidas on akut hoitud - kas peale tühjaks saamist on kohe täis laetud või on oodatud. Kui tavaline aku seisab päev otsa tühjana, võib selle riknenuks lugeda. Kasutatud masina puhul ei tea kusjuures kunagi, kuidas seda hooldatud on ja kui korralikult on sooritatud sissesõit. Seega... mina nende pakkujate käest ei ostaks, kes ühes teemas pakuvad oma rollerit ja teises kiitlevad pohuistlikult, et nemad sissesõitu ei teinud, sõitsid kohe 60 km/h ja toppisid odavat sodi sisse. Seega peab kasutatud pilli ostmisel ülimalt ettevaatlik olema.
Viimati muutis rallitaja, 06 Juul 2007, 17:38, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Millest küll selline arvamus? Mul on olnud mitu erinevat rollerit ja ka teisi gondlitega aparaate, talvel sõites pole mina ühelgi oma masinal gondleid veel katki teinud ega nad iseeneset ei lähe katki. Rolleriga saab väga hästi talvel sõita, enda rollerile panin tsikli ketid ümber rehvide ja pidamine oli sama nagu suvel asfaldil, ainuke probleem on olnud gaasitrossi külmumine talvelteitur kirjutas:Talvel saab sõita aga siis saad umbes nädalaga oma rolleri gondlitest lahti.

R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.