Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
Moderaator: Moded
Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
20.-22. juuli toimub Pärnus eestikate etapp.
Täpsem inf:
http://www.msport.ee/index.php?PHPSESSI ... _app_id=71
18.-19. juuli toimuvad Pärnu rajal Riverman trennipäevad. 10-18 saab sõita kordamööda tanavasõidurattad ja võidusõidu omad.
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku
Täpsem inf:
http://www.msport.ee/index.php?PHPSESSI ... _app_id=71
18.-19. juuli toimuvad Pärnu rajal Riverman trennipäevad. 10-18 saab sõita kordamööda tanavasõidurattad ja võidusõidu omad.
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku

-
Ennekuulmatu....@nõnda_rikkus_majja_toodi.euanni kirjutas:C klassi sõitjad peavad tegema endale kohapeal ühekordse litsentsi! Maksab 600 eeku
siis ju ka C klassi meestel mõttekam AASTANE litsents osta ja järgmisel aastal enam C-s osaleda EI SAA!?!
a. RINGRADA -Road Racing/Enduro/Supermoto 1900.-(<18.a.1500.-)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
ehh... Mis imelitsent see 600 kulli on?anni kirjutas:C klassi sõitjad peavad tegema endale kohapeal ühekordse litsentsi! Maksab 600 eeku
2007 EMF poolt väljastatavate võistluslitsentside ning kindlustuste hinnad
1. EMF rahvuslik litsents
(Eestis toimuvad võistlused)
e. Ühekordne võistlusluba võistlustel 500.- (sis. Õnnetusjuhtumi kindlustust)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Ise näeks C-klassi esmase eesmärgina kulude madalal hoidmist. Paljudel, kaasaarvatud minul, jääb rookiesse liikumine ja tõsisemalt sõiduga tegelemine materjaalsete võimete taha. Arvestades suurenevat rataste suurenevat hulka teedel, oleks ääretult tänuväärne, kui keegi suudaks käima panna võistlussarja nagu autodel on Igamehe rallisprint, mosseliiga vms. Ise plaanin nädalavahetuse eelarveks C-klassis midagi sellist:
Osavõtutasu(eelregamisega).........500
Litsents.......................................600
Rehvikomplekt+vahetus..............3500
Kütus.........................................1000
Neljapäeval lähed treeningule ka....500
Üldkulud (kohale sõit, elamine).....1500
Kokku.........................................7600
Selline see motosport on. Kvaliteetne lõbu maksab.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
litsents tee aastax ära... sealt saad hoida kokku natsa.Olts kirjutas:Ise plaanin nädalavahetuse eelarveks C-klassis midagi sellist:
minul läheb siis...
osavõtutasu 500
litsents olemas.
rehvid... eee panen vanadega.. seal nagunii auhinda pole

kytus on jahh u 1000
natsa veel.. syya ma ei kavatse seal... see teeb ainult raskemaks ja see on jälle kiiruse surm

trenni... ee ma ei tea kas tulengi. trennis kulutab ainult niisama rehvi ju

Tekkis soov ainult treeningul osaleda ja kuna varem pole osalenud siis oleks rida küsimusi. Mis on selleks vaja (ma mõtlen peale ratta ja sõitja enda), et rajale lastakse? Kui ma võistlustel osaleda ei taha, siis peab ikka med. kontrolli minema? Kuidas tasuga on? Juhendist ei leidnud seda infi ja eelmise võistluse juhend ei kajasta treeningu tasu.
Tänud ette.
Tänud ette.
mis treeningu tasusse puutub, siis anni kirjutab siinse teema esimeses postituses näiteks nii:squid kirjutas:Tekkis soov ainult treeningul osaleda ja kuna varem pole osalenud siis oleks rida küsimusi. Mis on selleks vaja (ma mõtlen peale ratta ja sõitja enda), et rajale lastakse? Kui ma võistlustel osaleda ei taha, siis peab ikka med. kontrolli minema? Kuidas tasuga on? Juhendist ei leidnud seda infi ja eelmise võistluse juhend ei kajasta treeningu tasu.
Tänud ette.
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku Cool
muudest vajalikest asjadest tuleks ilmselt mainida korralikku sõiduvarustust... (kindlasti mitte selline, nagu su avataril on

ja nagu ka varasemalt olen öelnud- natsa teipi, et tuled kinni teipida.
tavaliselt toimub ka tehniline- ning meditsiini kontroll. enamjaolt on tegemist väga pealiskaudse ehk kiire visuaalse kontrolliga. Seega, kui sa korraldajate meeldest teistele ohtu ei kujuta saad peale.
... tegelikult saad ka siis, kui enamik arvab, et tegemist potentsiaalse hullumeelsega (ma juba tean, kuna mõne etapi eelmiselt aastal Korke tuuninguga sõitsin...

kõik muu on juba enda soov ja luksus...
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
slikiga ei tohi sõita!mgm kirjutas:minul endal aga küsimuseks et mis c klassi tehnilised nõuded rattale on?? seda ei suutnud ma kuskilt juhendist välja lugeda!!
ja kaine peab olema..
shifter ei tohi olla vahel..
splinditud peavad olema õlikork ja filter.
jalg peab olema nipukaga raami kyljes või kusagil kinni.
ja kiirust ei tohi lasta rajal yle 50kmh

-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Ära mine närvi, rsk. Pea-asi, ÄRA MINE NÄRVI!!!tramm66 kirjutas:uhh, teemale kulub varsti auk sisse - C klass ongi mõeldud algajale või proovidasoovijale KELLEL EI OLE LITSENTSI

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Seda osa ma panin tähele aga kas seal kohapeal saab sulas arveldada või peab tegema mingi ülekande? Ega ometi kuhugi registreerima ei pea?manager2 kirjutas:
mis treeningu tasusse puutub, siis anni kirjutab siinse teema esimeses postituses näiteks nii:
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku Cool
PS! Thanks, et juhtisid tähelepanu teibile

edit: typo
maksta tuleb ikka kohapeal sularahas. eelregistreerimine on siiamaani olnud võimalik etappidele. treeningpäevadel kehtib ikka see kohapealne regamine ja vana krabisev.squid kirjutas:kas seal kohapeal saab sulas arveldada või peab tegema mingi ülekande? Ega ometi kuhugi registreerima ei pea?
PS! Thanks, et juhtisid tähelepanu teibile
edit: typo
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Nii lugesin mina juhendit ja siis ajakava ning ma ei tahaks küll vinguda aga need kaks dokumenti on nagu natsa vastuolus!! nimelt juhendis kirjas et kõik klassid saavad 2 kvalifikatsioonisõitu!! ajakavas aga on c-klassile ettenähtud vaid 1 kvalifikatsiooni periood!!! Ning ka se oleks tore kui keegi parandaks selle natsa segase koha seal osalustasude kohas sest ka mina peale oltsi eelarvet vaadates hakaksin juba 500eeguse osalustasuga arvestama!!
-
ega asi polegi summades vaid korreksuses et ei tekiks probbleemi kui lähed rõõmaslt raha maksma ja siis avastad et rahapakk on kaasa võetud liiga väike!! Sest mina kui esmakordne osaleja oleksin v b maksnud sinna pangaarvele rõõmaslt väiksema summa ja siis kohale minnes avastanud et polegi eelregistreerunud vms!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.