Naisratturid!!!
Asi ei pruugi sugugi olla mikroskoopilisuses...või hiiglaslikkuses. Enda meelest ma ju niiVÄGA suur ei ole, aga Eestist varustuse leidmisega on suuri probleeme sellegipoolest...naiste sõiduriideid selles mõõdus ei tehta ja enamusel meesteriietel kipuvad õige laiuse korral püksisääred lühikesed olema ja põlvekaitsmed poole reie peale kerkima kui tsikli selga istuda (või siis kui põlvekaitsmed õige koha peal on, on suurus juba selline et sinna võiks veel mõne omajämeduse seltsiks võtta).... Ja kinnastel kui sõrmed on parajad võib käelaba ossa veel pool kilo salakaupa ära mahutada.... Eesti motopoodide valik on suunatud suhteliselt keskmisele inimesele - mõõtude poolest. Kui sellest eridneda, võib raskusi tekkida...siis on abiks Soome või Saksa poed või Soome motomess...
Held teeb muideks väga mõnusaid tekstiilriideid pikakoivalistele....ma ise leidsin sellised millel saab põlvekaitsmeid isegi VEEl allapoole lasta (müstika ja uskumatu lugu igatahes)...see jätab küll sääre veidi lühikeseks aga pikkade saabaste puhul vahet pole...
Held teeb muideks väga mõnusaid tekstiilriideid pikakoivalistele....ma ise leidsin sellised millel saab põlvekaitsmeid isegi VEEl allapoole lasta (müstika ja uskumatu lugu igatahes)...see jätab küll sääre veidi lühikeseks aga pikkade saabaste puhul vahet pole...
Elu on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.