Kuidas kaitsete oma rollerit?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
reinhold5

Kuidas kaitsete oma rollerit?

Lugemata postitus Postitas reinhold5 »

Tekkis siis selline küsimus. Pidurikettalukke pole kohanud (või on see tähelepanematusest), ketiga puu külge ei pane just paljud. Milliseid võimalusi veel on?

henx206

Lugemata postitus Postitas henx206 »

Enda aprilial on signalisatsioon peal.

Teema algataja
reinhold5

Mis su signa teeb, kas lihtsalt häält või veel midagi? Kust said? Palju maksis?
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Pidurikettalukk, roolilukk
signasid on erinevaid nt sellinne mis reageerib masina kaldenurga ja muuga samuti on ka olemas pidurikettalukke mis on varustatud signaga ja reageerivad siis põrutusele jne
Teeb häält suht kõvasti ja muud midagi (signa nagu signa ikka)
http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... Nieuw.html
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

teller

Lugemata postitus Postitas teller »

Superkasko, öösel valvega parkla, kahesuunaline signa, korralik turvakett, roolilukk.

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Kettalukk ja tross tabalukuga on ka olemas kui vaja kusagile kinni panna koos kiivriga.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

teller kirjutas:
Superkasko
Räägi sellest lähemalt, mis valemiga su taburetil on superkasko?
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

kui ma väga ei eksi, siis telleril peaks olema mootorrattaklassi sõiduk, mitte laste mänguasi - Vespa200.
Kõiki neid tal kasutusel olevaid turvameetmeid lugedes arvan, et see põhjustatud tal eelmine aasta varalahkunud 50cc vespa saatuse kordumise vältimiseks.
Viimati muutis oldmoped, 03 Juul 2007, 13:14, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Tarts kirjutas:
teller kirjutas:
Superkasko
Räägi sellest lähemalt, mis valemiga su taburetil on superkasko?
Kui on tsikliparameetritega (näiteks 250cc) "taburet", siis kindlusta kuidas tahad...
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Enda sõidukil ma proovin mitte unustada ööseks võtmeid eest ära võtta. Igakord ei ole meelde tulnud.

teller

Seda jah, et motikaklassis roller (oldmopedil õigus ka turvahuvi põhjuseid aimates). Aga ka 50cc saab ARK-is arvele võtta, peaks tekkima sellega ka teoreetiline võimalus kindlustada.

Üks Londonis elav sõber soovitas, et hea turvavahend on rattale peale visatav kate e. siis "mis silma alt ära, see huvi ei paku". Praktiline ilmselt vaid pikemaks parkimiseks, oma parklas (ei ole väliparkla) on päris mitmed rattad selle alla peidetud. Lisaks hea tolmukaitse kah.

Teema algataja
reinhold5

Kust saaks mõistliku hinnaga signa? Ei tahaks päris 3k signa alla magama panna...:roll: Hinnaklass võiks siis olla alla 2k.
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

reinhold5 kirjutas:
Kust saaks mõistliku hinnaga signa? Ei tahaks päris 3k signa alla magama panna...:roll: Hinnaklass võiks siis olla alla 2k.
Odavate signadega on nii, et vargad tasakesi töödates suudavad selle rolleri lõtva peale tõsta kuskile autosse nii, et ta undama ei hakka... :) Vähemalt nendega küll millel ainult põrutus andur on... mina ise eelistaks kallutus anduri/põrutusanduriga signasid.

Küsimus siis kaa: Kas on ka selliseid alarme, et kui alarm tööle hakkab siis hakkaks endal vöö peal (taskus) mingi asi (piipari taoline asi) piiksuma? Meil ühel autol oli selline alarm näiteks. Kas rolleritele kah on selliseid?
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Teema algataja
reinhold5

Mul ka küsimus, kas kellegil on kogemusi Kres Motoga? Kuidas nende hinnatase on?

teller

Kahepoolse sidega http://www1.autoalarm.pri.ee/index.php?2waymoto

Pasun võiks veidi kõvem olla, aga üsna intelligentne ja pult levib päris kaugele (tehase lubadusel vist 300+ meetrit).

kaups008

Lugemata postitus Postitas kaups008 »

mul oli signa kohepeal, aga eriti ei kasuta seda aga ära saaks vist ikka veeratada aga pealeistudes peaks undama hakama või kui saab väikse laksu. Häält teeb küll palju aga see pult ikka üle 10m ei võta
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

kaups008 kirjutas:
mul oli signa kohepeal, aga eriti ei kasuta seda aga ära saaks vist ikka veeratada aga pealeistudes peaks undama hakama või kui saab väikse laksu. Häält teeb küll palju aga see pult ikka üle 10m ei võta
No see alarm mis Keeway-l peal on sellega varastad lõdvalt rolleri ära, sest seal võid tasakesi peale kh istuda ilma, et midagi toimuks ... lükta saab kah.
teller kirjutas:
Kahepoolse sidega http://www1.autoalarm.pri.ee/index.php?2waymoto

Pasun võiks veidi kõvem olla, aga üsna intelligentne ja pult levib päris kaugele (tehase lubadusel vist 300+ meetrit).
Tänan aadressi eest ... kogun natuke raha ja vist ostangi sellise alarmi enda rollerile. :wink:

suff

Lugemata postitus Postitas suff »

Kas alarme on raske peale paigaldada ?
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

suff kirjutas:
Kas alarme on raske peale paigaldada ?
Ei ole midagi raske, kui oskad rolleri plastikuid lahti võtta ja natuke juhtmeid ühendada. ;)

Ma olen suht kindel, et ma saaksin näiteks ise hakkama. :roll:

Teema algataja
reinhold5

Aga milline on kõige parem alarm, kas see kahepoolse sidega või sellised http://www1.autoalarm.pri.ee/index.php?gtmoto ühepoolse sidega?
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

reinhold5 kirjutas:
Aga milline on kõige parem alarm, kas see kahepoolse sidega või sellised http://www1.autoalarm.pri.ee/index.php?gtmoto ühepoolse sidega?
Mina iseenesest soovitaks seda kahepoolse sidega alarmi, kuna siis kui ise kuskile poodi lähed pargid rolleri poe ette (võimalikult poe ligidale) ja sa kohe saad ju teate, kui keegi su rollerit näpib aga tavalise alarmi korral lihtsalt karjub ta seal poe ees ja sa ei pruugi seda kuuldagi ju.

Teema algataja
reinhold5

Aksel kirjutas:
reinhold5 kirjutas:
Mina iseenesest soovitaks seda kahepoolse sidega alarmi, kuna siis kui ise kuskile poodi lähed pargid rolleri poe ette (võimalikult poe ligidale) ja sa kohe saad ju teate, kui keegi su rollerit näpib aga tavalise alarmi korral lihtsalt karjub ta seal poe ees ja sa ei pruugi seda kuuldagi ju.
Nojah aga nendel tavalistel alarmidel oli rohkem funktsioone vist, või ma eksin?
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

reinhold5 kirjutas:
Aksel kirjutas:
reinhold5 kirjutas:
Nojah aga nendel tavalistel alarmidel oli rohkem funktsioone vist, või ma eksin?
Tavalisel alarmil oli näiteks "sleep mode" kuid selle 2-Way alarmi voolu tarve ei olnud kah väga hull minu arust. Need lisad mis on tavalisel alarmil ei ületa minu arust seda kahepoolse sidega alarmi effektiivsust. :roll:

Ise eelistaksin ikkagi kahepoolse sidega alarmi.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”