Läbisõidunäit kilomeetrid/miilid
Uh, üllatavad vastused. Justkui jääb mulje, et "Tubli, motodepoo! Lase aga samas vaimus edasi." Enam kui kümnest kommenteerijast kõigest kaks arvasid, et motodepoo ka just parimat palet ei näidanud. Ja see andmebaasi piirangu jutt on tõesti naeruväärne.
Muidu üldiselt nõus, et eks peab ikka enne ise ka põhjalikumalt üle kontrollima ja läbisõit pole ka veel kõik jne.. aga seda suhtumist siin lugedes jääb mulje, et müüja võib ilma mureta samamoodi "näpukaid" edasi teha, kui ainult üks kümnest kraaksub ja ülejäänud tal selle eest näo täis sõimavad.
Mul senimaani oli arvamus, et ehk diileri juurest saab ka uus ja täiesti kogenematu tsiklihuviline (nagu näiteks mina) endale ilma abita mõistliku kauba. Aga paistab, et ei ole põrmugi etem kui eraisikult osta. Minu õnneks on mul vähemalt keegi käepärast võtta, kui ostma vaja minna :)
Ärge nüüd liiga kurjast seda juttu ka võtke, lihtsalt uustulnuka arvamusavaldus
Muidu üldiselt nõus, et eks peab ikka enne ise ka põhjalikumalt üle kontrollima ja läbisõit pole ka veel kõik jne.. aga seda suhtumist siin lugedes jääb mulje, et müüja võib ilma mureta samamoodi "näpukaid" edasi teha, kui ainult üks kümnest kraaksub ja ülejäänud tal selle eest näo täis sõimavad.
Mul senimaani oli arvamus, et ehk diileri juurest saab ka uus ja täiesti kogenematu tsiklihuviline (nagu näiteks mina) endale ilma abita mõistliku kauba. Aga paistab, et ei ole põrmugi etem kui eraisikult osta. Minu õnneks on mul vähemalt keegi käepärast võtta, kui ostma vaja minna :)
Ärge nüüd liiga kurjast seda juttu ka võtke, lihtsalt uustulnuka arvamusavaldus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.