Submuti turtsub

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
dekart

Submuti turtsub

Lugemata postitus Postitas dekart »

roller on gilera runner, kõik stock.

Seisis mingi pool aastat siiis sain tööle. algul kui gaasi peale panid siis poos kinni. ühesõnaga oli täiesti timmimata ja sõitsin niimoodi umbes 3 nädalat. vahesst kui gaas põhjas sõitsin ja lasin gaasi lahti et pöörata või nii. siis sumbut tegi nagu umbes sellist häält ptssssss, ja mitte vaikne ei olnud see hääl vaid päris tugev. eile võtsin siis aku maha et panna laadima, panin ilma akuta käima, sõitsin 10 meetrit ja sumps tegi ptssss ja käima enam ei lähe. Hiljem kui proovisin uuesti käima saada (vändast) siis tegi ta ainult turtsus, korra tegi ka kohe hästi suure suure ptssssss. proovinud olen siis topkat karpat puhastasin, kuna olin ka vihmase ilmaga palju sõitnud ja porilaud puudub. nüüd on aku peal jälle, aga ei tööta endiselt?

mida järgmisena võiks näppida.

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Ilma akuta käivitamine võis su geneka persse keerata ;) Edu.ee

Teema algataja
dekart

hakkan ise ka seda arvama juba, sest kui starterit anda siis starter käib nagu tyhja...

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Brabus kirjutas:
Ilma akuta käivitamine võis su geneka persse keerata ;) Edu.ee
Hmm, ma olen ~5 rolleriga sõitnud ,millel akut pole, ka 2 enda omaga, ja siiani pole küll ühelgi genekas läbi läind vms.
Muidugi ,see on võimalik.
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Teema algataja
lifan50

Lugemata postitus Postitas lifan50 »

kui ta sul "ptssss" teeb siis on arvatavasti kuskil silindri või karbussi juuures väike vahe sees ning survega tuleb sealt õhku välja. keera mutrid üle igaksjuhuks :P

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

hellish kirjutas:
kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)
Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

Brabus kirjutas:
hellish kirjutas:
Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.
No suunakad küll ei tööta geneka pealt :roll: Vähemalt enamustel on nii minu arust :)
S¤Ã¤Ã¤S¤E

Teema algataja
euru

Lugemata postitus Postitas euru »

Enemy Territory [ COD ] kirjutas:
Brabus kirjutas:
hellish kirjutas:
No suunakad küll ei tööta geneka pealt :roll: Vähemalt enamustel on nii minu arust :)
Kui sa midagi ei tea, siis ole parem vait :twisted:
Kasutaja avatar

Symster
Tsikkel: üks liiga vähe

Lugemata postitus Postitas Symster »

sunnakad töötavad kull ilma akuta kuid ainult siis kui gaasi annad kui gaasi lahti lased siis ei käi genekas ringi ja suunakad lakkavad vilkumast

vähemalt mul on nii :wink:

Teema algataja
lifan50

Lugemata postitus Postitas lifan50 »

mis need suunakad siia ette jäävad. tal ju sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] turtsub :lol:

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kas katalüsaator on? Autodel ei kannata katalüsaator piinamist, eriti kui nt küttesegu on vale siis hävib suhteliselt kiiresti. Tulemuseks on umbes kat mis hakkab kah plärtsuma ja turtsuma...

Kui su rollul on kat ja sa temaga sellise väga vale seguga umbe ajasid siis ehk on põhjus selles?

Teema algataja
dekart

ahh jaaa, unustasin mainida, et sarter käib ka nagu tühja või nii. nagu ei käiks ringi midagi vms

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

Brabus kirjutas:
hellish kirjutas:
suunatuled ja signaal ei tööta tühikäigul vaid masin peab pöördes olema.

Teema algataja
euru

Lugemata postitus Postitas euru »

oltc1100 kirjutas:
Brabus kirjutas:
hellish kirjutas:
suunatuled ja signaal ei tööta tühikäigul vaid masin peab pöördes olema.

Mis mõttes peab "pöördes" olema, piisab ju sellest, et sa masina tööle paned, ja siis töötavad nii suunatuled kui ka signaal.

Teema alustajale ütleks niipalju, et mul teeb signaal "tuuuuuut" ja suunatuled "piip-piip" ja mootorist kostub mul "prindada-prindada-prinnnnn". Ühesõnaga vii oma masin mõnesse remonditöökotta, seal nad kuulavad seda, ja saavad aru, mis sellist häält teeb.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”