Submuti turtsub
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Submuti turtsub
roller on gilera runner, kõik stock.
Seisis mingi pool aastat siiis sain tööle. algul kui gaasi peale panid siis poos kinni. ühesõnaga oli täiesti timmimata ja sõitsin niimoodi umbes 3 nädalat. vahesst kui gaas põhjas sõitsin ja lasin gaasi lahti et pöörata või nii. siis sumbut tegi nagu umbes sellist häält ptssssss, ja mitte vaikne ei olnud see hääl vaid päris tugev. eile võtsin siis aku maha et panna laadima, panin ilma akuta käima, sõitsin 10 meetrit ja sumps tegi ptssss ja käima enam ei lähe. Hiljem kui proovisin uuesti käima saada (vändast) siis tegi ta ainult turtsus, korra tegi ka kohe hästi suure suure ptssssss. proovinud olen siis topkat karpat puhastasin, kuna olin ka vihmase ilmaga palju sõitnud ja porilaud puudub. nüüd on aku peal jälle, aga ei tööta endiselt?
mida järgmisena võiks näppida.
Seisis mingi pool aastat siiis sain tööle. algul kui gaasi peale panid siis poos kinni. ühesõnaga oli täiesti timmimata ja sõitsin niimoodi umbes 3 nädalat. vahesst kui gaas põhjas sõitsin ja lasin gaasi lahti et pöörata või nii. siis sumbut tegi nagu umbes sellist häält ptssssss, ja mitte vaikne ei olnud see hääl vaid päris tugev. eile võtsin siis aku maha et panna laadima, panin ilma akuta käima, sõitsin 10 meetrit ja sumps tegi ptssss ja käima enam ei lähe. Hiljem kui proovisin uuesti käima saada (vändast) siis tegi ta ainult turtsus, korra tegi ka kohe hästi suure suure ptssssss. proovinud olen siis topkat karpat puhastasin, kuna olin ka vihmase ilmaga palju sõitnud ja porilaud puudub. nüüd on aku peal jälle, aga ei tööta endiselt?
mida järgmisena võiks näppida.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.hellish kirjutas:kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)
-
No suunakad küll ei tööta geneka pealtBrabus kirjutas:Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.hellish kirjutas:kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)

S¤Ã¤Ã¤S¤E
-
Teema algataja
Kui sa midagi ei tea, siis ole parem vaitEnemy Territory [ COD ] kirjutas:No suunakad küll ei tööta geneka pealtBrabus kirjutas:Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.hellish kirjutas:kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)Vähemalt enamustel on nii minu arust

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
Teema algataja
suunatuled ja signaal ei tööta tühikäigul vaid masin peab pöördes olema.Brabus kirjutas:Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.hellish kirjutas:kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)
-
Teema algataja
oltc1100 kirjutas:suunatuled ja signaal ei tööta tühikäigul vaid masin peab pöördes olema.Brabus kirjutas:Segast paned ? Akut on vaja ainult käivitamiseks enamvähem. Genekas toodab elektrit. Ilma akuta töötavad ka kõik tuled ja suunatuled.hellish kirjutas:kui akut pole peal siis minuteada ei tööta suunakad ja ei saa el. starterist käima panna... Kui mootor ei tööta siis ei tööta tuled ka(pidurituli jne)
Mis mõttes peab "pöördes" olema, piisab ju sellest, et sa masina tööle paned, ja siis töötavad nii suunatuled kui ka signaal.
Teema alustajale ütleks niipalju, et mul teeb signaal "tuuuuuut" ja suunatuled "piip-piip" ja mootorist kostub mul "prindada-prindada-prinnnnn". Ühesõnaga vii oma masin mõnesse remonditöökotta, seal nad kuulavad seda, ja saavad aru, mis sellist häält teeb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.