Aprilia SR 50 R hooldus!
Moderaator: Moded
Aprilia SR 50 R hooldus!
Tere!
Küsimus siis selline, et kas keegi oskab öelda, kuidas saab displeist sellest mutrivõtmest lahti, kui ma talle hoolduse ära tegin?
Ma ei viitsi teeninduses enam käia seega tahaks peale hooldust sellest mutrivõtmest kah lahti saada? Oskab keegi aidata?
Küsimus siis selline, et kas keegi oskab öelda, kuidas saab displeist sellest mutrivõtmest lahti, kui ma talle hoolduse ära tegin?
Ma ei viitsi teeninduses enam käia seega tahaks peale hooldust sellest mutrivõtmest kah lahti saada? Oskab keegi aidata?

Viimati muutis Aksel, 02 Juul 2007, 01:10, muudetud 1 kord kokku.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Hoidsin 90sek nuppu, aga võti jäi. Kirjeldage lähemalt kuidas seda teha ja kui kaua pean hoidmaAksel kirjutas:tänan abi eest! Proovisin ära ja töötas see asiRobskar kirjutas:ta ütles NIII KAUA, kuni ära kaob..
Vähemalt, keegi rääksi põlvas( sr omanik ikka), et 10 sec süüde välja, süüde sisse,ja siis ast aku märgi juurde, ja hoiad nii kaua all, kunivaja.
Keerad süüte sisse, otsid aku voolu näidiku hoiad mode nuppu 10sec all ja keerad süüte välja, keerad kohe süüte sisse tagasi ja lähed uuesti aku voolu kohale ning hoiad ~10sec ehk ootad, kuna see ära kaob.clayer kirjutas:Hoidsin 90sek nuppu, aga võti jäi. Kirjeldage lähemalt kuidas seda teha ja kui kaua pean hoidmaAksel kirjutas:tänan abi eest! Proovisin ära ja töötas see asiRobskar kirjutas:ta ütles NIII KAUA, kuni ära kaob..
Vähemalt, keegi rääksi põlvas( sr omanik ikka), et 10 sec süüde välja, süüde sisse,ja siis ast aku märgi juurde, ja hoiad nii kaua all, kunivaja.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.