Positiivne kogemus motopolitseiga

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

417 kirjutas:
Piipz kirjutas:
kuidas ta tsikli pealt su kiirust mõõtis? on selliseid taadeldud mõõteriistu ka juba olemas või sai ta kuskilt mujalt infot sinu kiiruse kohta? täitsa huvitav oleks teada. äkki ta luges ainult postivahesid ja sellepärast pääsesid hoiatusega :D
ma just sama tahtsin küsida et kuidas ???
Infi ei saanud ta 100% kuskilt mujalt, kuna ma üldiselt püüan väga tähelepanelik liikleja olla ning ühtegi "võsapatrulli" küll teepeal ei olnud. Kui küsisin talt sõidu pealt kiiruse mõõtmise kohta siis näitas ta mulle kahte radarit, mis motikal vasakul pool asusid....üks ees ning teine taga. Et siis taganttuleval sõidukil saab ka vabalt kiiruse ära fikseerida. Nö pult mis kiirust näitab asus lenksu peal ning radar pidavat järelikult pidevalt aktiviseeritud olema. Kuna kiirus mis ta mulle ütles oli suht sama mis mul rauas oli ning kõik kuni seismajäämiseni toimus suht ruttu siis ei usu, et postivahedega arvutas :lol: . A mine sa tea, võibolla on hea matemaatik :)

To vanakala: Eelmise jutuga ma ei püüdnudki üldse kekutada ega respekki koguda....selline teguviis rohkem neile omane, kes ema tagant autot näppavad ning sõprade ees kelgivad. Rääkisingi just head kogemust motopolitseiga, et hea kui on selliseid tegelasi, kes on politseinikud mitte miilitsad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”