Positiivne kogemus motopolitseiga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

Pärnu motopolitseiga veel isiklikku kokkupuudet ei ole, aga eile, kui porta taga kogunemine oli, siis esimesel ristmikul ka motopolitsei platsis oma banditiga. Terve kamp keeras teatri poole ja ment võttis sappa, aga juba teatri ristmiku taga pani vilkurid tööle. Siiski otsustas ta kinni pidada vaid meil järgi jõlkunud rollereid. Kamp sõitis sillapoole ja rohkem ma motomenti tol õhtul ei näind. Hiljem rolleriomad rääkisid ,et ment oli neile õelnud ,et kahes reas ei tohi rolleriga sõita ja oli hakanud tsiklikambale järgi sõitma, aga keegi tsiklimeestest polnud menti siiski järgi vuramas näind
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Täna sai just tartus banditile käppa visatud(vastu lehitas kah) ja 100m kaugemal oli blackbird auto teeäärde tõmmnud.
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

se Rakvere oma on 1200 ne poolgondlites bandit ja tundub et enne 2000 aasata oma. Lähemalt silmitsedes jäi mul mulje et ta kerge ninalaksu üle elanud ja mitte kõige eeskujulikumalt lapitud.

Aga kindlasti loeb ka Mätas seda foorumit ja äkki vahest ise kommenteerib oma masinat ja jahutab eestärasõiduhuviliste kihku.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Teema algataja
kalev 1

Lugemata postitus Postitas kalev 1 »

Mätasega ei soovita nalja teha,ta noorelt tsikli seljas. Kibe käsi
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kuskil on mingi käsk vist antud motopolitseile kõiki tsikleid kontrollida.
Mind tõmmati kodu juures koos ühe teise tsiklimehega rajalt maha ainult dokumentide kontrollimiseks.

Täna tõmbas mind ka autopolitsei maha aga see oli pigem mu äkilisema manöövri pärast, kuid siiski ainult dokumentide kontrollimiseks.

Teema algataja
SigSauer

Lugemata postitus Postitas SigSauer »

hm, peaks oma bandiidi ka valgeks võõpama ja endale sinise sõidukombe ja valge kiivri soetama, oleks väga popp ja noortepärane ning lisaks saaks liikluses ka ilmselt teatava eelise :twisted:

muidu on need politseinikud tõesti ok vanad, eile seisid nad järvevanal lausa kahekesi kõrvuti ja tervitasid kui mööda sõitsin :)
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Reede õhtupoolikul õnnestus ka mul motopolitseiga juttu teha.
Nimelt sõitsin neiuga Pärnu poole ning kuskil Kernu või Haiba kandis vurises ta mulle mntl vastu. Kaugelt ei pannud üldsegi tähele, et tegu motopolitseiga aga kui minuga suht kohakuti jõudis siis pani tuled vilkuma. Põgenemismõtet ei hakanud üldsegi heietama ning et mitte teda ärritada jäin suht ruttu tee äärde seisma. Põhjus miks kinni võttis oli kiirus.
Sõidab siis kõrvale ja küsib dok'e ja lube. Peale seda küsis, et miks siis nii tegid ja kas ma ei tea, et sellise kiirusega võib lubadest ilma jääda. Ma vastasin, et ei oska ennast kuidagi õigustada...keerasin liiga palju rulli ja selge see, et olen süüdi. Lubade äravõtmise kohta ei osanud ka midagi kosta kuna pole mitu aastat trahvi saanud.
Aga mees ise oli väga muhe tegelane, küsisin oma huvist radari ja selle töötamise kohta ning ta vastas heameelega. Suhtlemine oli sõbralik ja mingit üleolevat tooni küll ei olnud....positiivne, kuid harv nähtus politseiniku poolt.
Lõpuks veel ütles, et ta teab küll kui kergesti see kiirus tsikliga tuleb (sellest eeldan, et ta ise ka vana tsiklikala) ning, et võta asja mõistusega mitte ära riku lubade peatamisega endal suve ära. Dokumendid tagasi ja head teed.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kuidas ta tsikli pealt su kiirust mõõtis? on selliseid taadeldud mõõteriistu ka juba olemas või sai ta kuskilt mujalt infot sinu kiiruse kohta? täitsa huvitav oleks teada. äkki ta luges ainult postivahesid ja sellepärast pääsesid hoiatusega :D
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Piipz kirjutas:
kuidas ta tsikli pealt su kiirust mõõtis? on selliseid taadeldud mõõteriistu ka juba olemas või sai ta kuskilt mujalt infot sinu kiiruse kohta? täitsa huvitav oleks teada. äkki ta luges ainult postivahesid ja sellepärast pääsesid hoiatusega :D
ma just sama tahtsin küsida et kuidas ???
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

asdf123

Lugemata postitus Postitas asdf123 »

Lätis nad juba täitsa mõõdavad sõidu pealt, seega ma arvan, et ka meil on selline süsteem olemas..
CPI Arn 125cc -> GasGas SM 125cc -> GasGas SM 450cc :)
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

autode peal ju neil selline süsteem täitsa olemas, ehk nüüd ka mõne tsikli peal..
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened.. :twisted:
Viimati muutis Bad Boy, 28 Juun 2007, 20:32, muudetud 1 kord kokku.

http://badtolka.tumblr.com

vanakala

Lugemata postitus Postitas vanakala »

Pole just hea mõte kekutada oma ärarääkimistega. Pol. oli järelikult mõistlik kodanik ja kui ise ka ei ignoreeri on asjast pigem kasu. Tihti toimib manitsus paremini kui karistus. Eks ole ka erandeid "tsiklimehi" kes seadusesilmal vindi üle keeravad-need peavadki kooliraha maksma.
Eelneva jutu põhjal ACCEPT politseile.
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Bad Boy X kirjutas:
autode peal ju neil selline süsteem täitsa olemas, ehk nüüd ka mõne tsikli peal..
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened.. kuidas nad tõestavad et radar oli just sinu peale suunatud sel hetkel on juba teine teema :twisted:
Autodes on ka süsteem, mis salvestab lindile kiiruse mõõtmise, ja seal on pildil kohe pealt selline ruuduke, mis siis sinu peale suunab, ning all servas on tekst: target/speed/muu jama.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

vanakala kirjutas:
Pole just hea mõte kekutada oma ärarääkimistega. Pol. oli järelikult mõistlik kodanik ja kui ise ka ei ignoreeri on asjast pigem kasu. Tihti toimib manitsus paremini kui karistus. Eks ole ka erandeid "tsiklimehi" kes seadusesilmal vindi üle keeravad-need peavadki kooliraha maksma.
Eelneva jutu põhjal ACCEPT politseile.
Kutt ei kekutanud ju!

Aga nagu siin läbivaks teemaks on siis toetan ka omalt poolt arvamust, et motopolitsei eristub üldisest "sinisest massist" mõistva suhtumise poolest- ei jäta muljet- A/S Politsei. (Ise olen "mikihiirelt" trahvi korra saanud :wink: )
Kasutaja avatar

Suzu-poiss
Tsikkel: Yamaha XJR1300

Lugemata postitus Postitas Suzu-poiss »

Mul motomentidega ka väga hea kogemus rääkida. 3 nädalat tagasi naine läks sünnitama kiirabiga ja sain telefoni kõne et naine haiglas ja siis ise töölt kihutasin bikega haiglasse. vahepeal pidas 2 politsei bikerit kinni ja rääkisin mis mure on ja sain neilt esgordi,tänud neile 2 bikerile. Sain omale väga armsa poja kelle nimeks sai Ergo, ja kellest tuleb Tulevane eesti teede Hirm :D politseid nii koledad ka pole ju või mis?
Viimati muutis Suzu-poiss, 28 Juun 2007, 01:58, muudetud 2 korda kokku.
Jawa 634, Honda CM 400, Kawasaki zx6r, Suzuki GSXR 750, Yamaha XJR1300
53300612
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Ei tahaks siinkohal hakata ennast kordama, aga siin on varem juttu olnud sellest, mismoodi kiiruse mõõtmine tsiklipolitseinikul käib.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... l&start=20
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Tiba OT, aga siiski:

Huvitav, kuhu Busa jäänud on?

http://rvr.fin.ee/index.jsp?tableId=moo ... MaxValues=
Kasutaja avatar

tali

Busaga on nii, et enne saab vist hooaeg läbi, kui härrased kusagil pealinnas suudavad selle elektriseadmed (vilgatsid jms led ja impulssvärk) toimivaks saada. :( Kinnitamata andmetel on lisandudnud kaunid plastid robustselt auklikuks lõiganud ja tsiklile peldikupoti loputuskastid installinud seltskonnale veel mõningad elektrigeeniused. :evil: Jääb vaid loota, et otsustajatele ka lõpuks kohale jõuab, et küsi asjatundjatelt ja sulle antakse head nõu. Elame näeme...
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

417 kirjutas:
Piipz kirjutas:
ma just sama tahtsin küsida et kuidas ???
Infi ei saanud ta 100% kuskilt mujalt, kuna ma üldiselt püüan väga tähelepanelik liikleja olla ning ühtegi "võsapatrulli" küll teepeal ei olnud. Kui küsisin talt sõidu pealt kiiruse mõõtmise kohta siis näitas ta mulle kahte radarit, mis motikal vasakul pool asusid....üks ees ning teine taga. Et siis taganttuleval sõidukil saab ka vabalt kiiruse ära fikseerida. Nö pult mis kiirust näitab asus lenksu peal ning radar pidavat järelikult pidevalt aktiviseeritud olema. Kuna kiirus mis ta mulle ütles oli suht sama mis mul rauas oli ning kõik kuni seismajäämiseni toimus suht ruttu siis ei usu, et postivahedega arvutas :lol: . A mine sa tea, võibolla on hea matemaatik :)

To vanakala: Eelmise jutuga ma ei püüdnudki üldse kekutada ega respekki koguda....selline teguviis rohkem neile omane, kes ema tagant autot näppavad ning sõprade ees kelgivad. Rääkisingi just head kogemust motopolitseiga, et hea kui on selliseid tegelasi, kes on politseinikud mitte miilitsad.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Pean mainima, et minu puhul toimib ka mõõdukas epistlilugemine paremini kui trahvikviitung. Kui trahvita minema pääsenud olen, siis jääb hinge selline tunne nagu oleks teene võlgu :) See on täiesti distsiplineeriv tunne.
Trahvi puhul maksad oma trahvi ära ja asi oleks nagu tasa.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

spinna kirjutas:
Kui trahvita minema pääsenud olen, siis jääb hinge selline tunne nagu oleks teene võlgu :) See on täiesti distsiplineeriv tunne.
Trahvi puhul maksad oma trahvi ära ja asi oleks nagu tasa.
Täiesti õigus sul.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

harimal kirjutas:
Tiba OT, aga siiski:

Huvitav, mida paganat politseil 350-se Suzuki DR-iga peale on hakata? :shock:
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tafka »

isakene kirjutas:
harimal kirjutas:
Tiba OT, aga siiski:

Huvitav, mida paganat politseil 350-se Suzuki DR-iga peale on hakata? :shock:
Käib vales kohas metsa all enduurotajaid püüdmas?:D
Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

nolev
Tsikkel: Raske riisiader
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas nolev »

Bad Boy X kirjutas:
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened.. kuidas nad tõestavad et radar oli just sinu peale suunatud sel hetkel on juba teine teema :twisted:
Nende radarite nimetus on DUAL ja neid paigaldatakse ka mootorratasetele. On sellised ilmastikukindlad variandid. Sellise varustusega autosid on igas politseiaasutuse vähemalt üks ja need on eravärvides. Seoses kujunenud olukorraga liiklused hakatakse tõenäoliselt taolisi autosid juurde soetama. Teisisõnu hakatakse rohkem varjatud liiklusjärelevalvet teostama. Mis puutub kiiruseületamisse, siis pideva mõõtmise juures saab juba linnakiiruste juures silma järgi öelda, milline sõiduk ületab kiirust. Ja mida suurem on kiiruseületamine, seda rohkem see silma paistab. Alati võib oma rikkumist kohtus vaidlustada aga kui rikkusid, siis julge seda tunnistada ja ole järgmine kord targem ehk siis tähelepanelikum;)
Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! (crash)

lauryx

Lugemata postitus Postitas lauryx »

Teema OT, aga usun et sellegi poolest mõnele huvitav lugeda. Nimelt paarkümmend aastat ja rohkem tagasi (veneajal) kui kiirusepiiranguid ei olnud, kuna miilitsal nagunii puudusid radarid juhtus mu isal huvitav kogemus. Nimelt sai asi alguse sellest, et kuna peale suurte kubatuuriliste ja ühtlasi väikeste võimsustega mootorrataste kõrvale hakkas tekkima kergemaid ja kiiremaid rattaid (jawad ja iz-id), siis tuli hakata kuidagi nende kiirust piirama. Sõitsid nad ju omajagu äkilisemalt ja kiiremini kui teised vene masinad. Saigi siis miilits ülesandeks hakata kiiruseületajaid maha võtma. Peetigi siis isa kinni jawa seljas kui ta linnas ühest teeääres passivast miilitsast mööda sõitis. Tehti trahvi ja ja kirutati protokolli: jawa kiirust võrreldi bussijaamast väljuva bussi kiirusega ja sellest tulenevalt ületas jawa kiirust. .
Hea, et tänapäeval politsei vähemalt tõestada suudab su rikkumist (seda muidugi mitte alati).

Ninja
Kasutaja avatar

tali

Ehheee! Lääne PP Busa läks täna puhastuslennule. Isegi vilgatsid täiesti töötasid. Natsa kade olen Jürka peale, selline ilm ja selline tsikkel... :roll:

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Ma kaldun arvama, et selline kooslus valmistab sadulas olijale pigem hingepiina.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ju ta kuskil männametsa vahel salaja vähe väänas ka ikka seda busa.... :)

Suzuki GSX 750 Inazuma

Willie
Tsikkel: FLH

Lugemata postitus Postitas Willie »

Täna helistati politseist abikaasale ja tunti huvi, ega ma oma rattaga Pärnu linnavahel trikke ei tee, kuid olen ise Eestist hetkel eemal. Siit ka palve teistele busameestele: kui teete lollusi, siis palun seda teha kusagil Pärnust kaugemal. Selliseid rattaid on siinkandis vähe ja pole meeldiv, kui pean (peame) selliste kõnede pärast abikaasa ees piinlikkust tundma.
Rahvas ikkagi tunneb üksteist ja siiamaani ikka omavahel hästi hakkama saadud.

Kummitäis naelu kõigile!

Üldsegi mitte pahane Willie.

Pilt
Kasutaja avatar

Paaaaa
Tsikkel: Kawasaki Z1000

Lugemata postitus Postitas Paaaaa »

Maku kirjutas:

Pärnu motopolitseiga veel isiklikku kokkupuudet ei ole, aga eile, kui porta taga kogunemine oli, siis esimesel ristmikul ka motopolitsei platsis oma banditiga. Terve kamp keeras teatri poole ja ment võttis sappa, aga juba teatri ristmiku taga pani vilkurid tööle. Siiski otsustas ta kinni pidada vaid meil järgi jõlkunud rollereid. Kamp sõitis sillapoole ja rohkem ma motomenti tol õhtul ei näind. Hiljem rolleriomad rääkisid ,et ment oli neile õelnud ,et kahes reas ei tohi rolleriga sõita ja oli hakanud tsiklikambale järgi sõitma, aga keegi tsiklimeestest polnud menti siiski järgi vuramas näind

Mulle just autokoolis seletati, et ühel sõidureal tohib kõrvuti sõita kaks mootorratast, kumb siis õige on, kas tohib või mitte?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”