Positiivne kogemus motopolitseiga
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Aga kindlasti loeb ka Mätas seda foorumit ja äkki vahest ise kommenteerib oma masinat ja jahutab eestärasõiduhuviliste kihku.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Mind tõmmati kodu juures koos ühe teise tsiklimehega rajalt maha ainult dokumentide kontrollimiseks.
Täna tõmbas mind ka autopolitsei maha aga see oli pigem mu äkilisema manöövri pärast, kuid siiski ainult dokumentide kontrollimiseks.
-
Teema algataja

muidu on need politseinikud tõesti ok vanad, eile seisid nad järvevanal lausa kahekesi kõrvuti ja tervitasid kui mööda sõitsin

Nimelt sõitsin neiuga Pärnu poole ning kuskil Kernu või Haiba kandis vurises ta mulle mntl vastu. Kaugelt ei pannud üldsegi tähele, et tegu motopolitseiga aga kui minuga suht kohakuti jõudis siis pani tuled vilkuma. Põgenemismõtet ei hakanud üldsegi heietama ning et mitte teda ärritada jäin suht ruttu tee äärde seisma. Põhjus miks kinni võttis oli kiirus.
Sõidab siis kõrvale ja küsib dok'e ja lube. Peale seda küsis, et miks siis nii tegid ja kas ma ei tea, et sellise kiirusega võib lubadest ilma jääda. Ma vastasin, et ei oska ennast kuidagi õigustada...keerasin liiga palju rulli ja selge see, et olen süüdi. Lubade äravõtmise kohta ei osanud ka midagi kosta kuna pole mitu aastat trahvi saanud.
Aga mees ise oli väga muhe tegelane, küsisin oma huvist radari ja selle töötamise kohta ning ta vastas heameelega. Suhtlemine oli sõbralik ja mingit üleolevat tooni küll ei olnud....positiivne, kuid harv nähtus politseiniku poolt.
Lõpuks veel ütles, et ta teab küll kui kergesti see kiirus tsikliga tuleb (sellest eeldan, et ta ise ka vana tsiklikala) ning, et võta asja mõistusega mitte ära riku lubade peatamisega endal suve ära. Dokumendid tagasi ja head teed.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ma just sama tahtsin küsida et kuidas ???Piipz kirjutas:kuidas ta tsikli pealt su kiirust mõõtis? on selliseid taadeldud mõõteriistu ka juba olemas või sai ta kuskilt mujalt infot sinu kiiruse kohta? täitsa huvitav oleks teada. äkki ta luges ainult postivahesid ja sellepärast pääsesid hoiatusega
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened..

Eelneva jutu põhjal ACCEPT politseile.
Autodes on ka süsteem, mis salvestab lindile kiiruse mõõtmise, ja seal on pildil kohe pealt selline ruuduke, mis siis sinu peale suunab, ning all servas on tekst: target/speed/muu jama.Bad Boy X kirjutas:autode peal ju neil selline süsteem täitsa olemas, ehk nüüd ka mõne tsikli peal..
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened.. kuidas nad tõestavad et radar oli just sinu peale suunatud sel hetkel on juba teine teema
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
Kutt ei kekutanud ju!vanakala kirjutas:Pole just hea mõte kekutada oma ärarääkimistega. Pol. oli järelikult mõistlik kodanik ja kui ise ka ei ignoreeri on asjast pigem kasu. Tihti toimib manitsus paremini kui karistus. Eks ole ka erandeid "tsiklimehi" kes seadusesilmal vindi üle keeravad-need peavadki kooliraha maksma.
Eelneva jutu põhjal ACCEPT politseile.
Aga nagu siin läbivaks teemaks on siis toetan ka omalt poolt arvamust, et motopolitsei eristub üldisest "sinisest massist" mõistva suhtumise poolest- ei jäta muljet- A/S Politsei. (Ise olen "mikihiirelt" trahvi korra saanud

-
- Tsikkel: Yamaha XJR1300

53300612
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... l&start=20

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Huvitav, kuhu Busa jäänud on?
http://rvr.fin.ee/index.jsp?tableId=moo ... MaxValues=
-

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Infi ei saanud ta 100% kuskilt mujalt, kuna ma üldiselt püüan väga tähelepanelik liikleja olla ning ühtegi "võsapatrulli" küll teepeal ei olnud. Kui küsisin talt sõidu pealt kiiruse mõõtmise kohta siis näitas ta mulle kahte radarit, mis motikal vasakul pool asusid....üks ees ning teine taga. Et siis taganttuleval sõidukil saab ka vabalt kiiruse ära fikseerida. Nö pult mis kiirust näitab asus lenksu peal ning radar pidavat järelikult pidevalt aktiviseeritud olema. Kuna kiirus mis ta mulle ütles oli suht sama mis mul rauas oli ning kõik kuni seismajäämiseni toimus suht ruttu siis ei usu, et postivahedega arvutas417 kirjutas:ma just sama tahtsin küsida et kuidas ???Piipz kirjutas:kuidas ta tsikli pealt su kiirust mõõtis? on selliseid taadeldud mõõteriistu ka juba olemas või sai ta kuskilt mujalt infot sinu kiiruse kohta? täitsa huvitav oleks teada. äkki ta luges ainult postivahesid ja sellepärast pääsesid hoiatusega

To vanakala: Eelmise jutuga ma ei püüdnudki üldse kekutada ega respekki koguda....selline teguviis rohkem neile omane, kes ema tagant autot näppavad ning sõprade ees kelgivad. Rääkisingi just head kogemust motopolitseiga, et hea kui on selliseid tegelasi, kes on politseinikud mitte miilitsad.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Huvitav, mida paganat politseil 350-se Suzuki DR-iga peale on hakata?harimal kirjutas:Tiba OT, aga siiski:

Käib vales kohas metsa all enduurotajaid püüdmas?:Disakene kirjutas:Huvitav, mida paganat politseil 350-se Suzuki DR-iga peale on hakata?harimal kirjutas:Tiba OT, aga siiski:
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Nende radarite nimetus on DUAL ja neid paigaldatakse ka mootorratasetele. On sellised ilmastikukindlad variandid. Sellise varustusega autosid on igas politseiaasutuse vähemalt üks ja need on eravärvides. Seoses kujunenud olukorraga liiklused hakatakse tõenäoliselt taolisi autosid juurde soetama. Teisisõnu hakatakse rohkem varjatud liiklusjärelevalvet teostama. Mis puutub kiiruseületamisse, siis pideva mõõtmise juures saab juba linnakiiruste juures silma järgi öelda, milline sõiduk ületab kiirust. Ja mida suurem on kiiruseületamine, seda rohkem see silma paistab. Alati võib oma rikkumist kohtus vaidlustada aga kui rikkusid, siis julge seda tunnistada ja ole järgmine kord targem ehk siis tähelepanelikum;)Bad Boy X kirjutas:autode peal ju neil selline süsteem täitsa olemas, ehk nüüd ka mõne tsikli peal..
kui ma ei exi siis olid vist need subarud millel nii ees kui taga radar, ühendatud spidomeetriga ja muu kolaga ja arvutab välja sinu kiiruse nii siis kui sa vastu tuled kui ka siis kui sa tagantpoolt lähened.. kuidas nad tõestavad et radar oli just sinu peale suunatud sel hetkel on juba teine teema

Teema OT, aga usun et sellegi poolest mõnele huvitav lugeda. Nimelt paarkümmend aastat ja rohkem tagasi (veneajal) kui kiirusepiiranguid ei olnud, kuna miilitsal nagunii puudusid radarid juhtus mu isal huvitav kogemus. Nimelt sai asi alguse sellest, et kuna peale suurte kubatuuriliste ja ühtlasi väikeste võimsustega mootorrataste kõrvale hakkas tekkima kergemaid ja kiiremaid rattaid (jawad ja iz-id), siis tuli hakata kuidagi nende kiirust piirama. Sõitsid nad ju omajagu äkilisemalt ja kiiremini kui teised vene masinad. Saigi siis miilits ülesandeks hakata kiiruseületajaid maha võtma. Peetigi siis isa kinni jawa seljas kui ta linnas ühest teeääres passivast miilitsast mööda sõitis. Tehti trahvi ja ja kirutati protokolli: jawa kiirust võrreldi bussijaamast väljuva bussi kiirusega ja sellest tulenevalt ületas jawa kiirust. .
Hea, et tänapäeval politsei vähemalt tõestada suudab su rikkumist (seda muidugi mitte alati).
-
Ehheee! Lääne PP Busa läks täna puhastuslennule. Isegi vilgatsid täiesti töötasid. Natsa kade olen Jürka peale, selline ilm ja selline tsikkel...

Täna helistati politseist abikaasale ja tunti huvi, ega ma oma rattaga Pärnu linnavahel trikke ei tee, kuid olen ise Eestist hetkel eemal. Siit ka palve teistele busameestele: kui teete lollusi, siis palun seda teha kusagil Pärnust kaugemal. Selliseid rattaid on siinkandis vähe ja pole meeldiv, kui pean (peame) selliste kõnede pärast abikaasa ees piinlikkust tundma.
Rahvas ikkagi tunneb üksteist ja siiamaani ikka omavahel hästi hakkama saadud.
Kummitäis naelu kõigile!
Üldsegi mitte pahane Willie.

Maku kirjutas:Pärnu motopolitseiga veel isiklikku kokkupuudet ei ole, aga eile, kui porta taga kogunemine oli, siis esimesel ristmikul ka motopolitsei platsis oma banditiga. Terve kamp keeras teatri poole ja ment võttis sappa, aga juba teatri ristmiku taga pani vilkurid tööle. Siiski otsustas ta kinni pidada vaid meil järgi jõlkunud rollereid. Kamp sõitis sillapoole ja rohkem ma motomenti tol õhtul ei näind. Hiljem rolleriomad rääkisid ,et ment oli neile õelnud ,et kahes reas ei tohi rolleriga sõita ja oli hakanud tsiklikambale järgi sõitma, aga keegi tsiklimeestest polnud menti siiski järgi vuramas näind
Mulle just autokoolis seletati, et ühel sõidureal tohib kõrvuti sõita kaks mootorratast, kumb siis õige on, kas tohib või mitte?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.