Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

Väga ebaloogiliselt olid küll paigaldatud need mella mainitud tõkked, kui need prügi vastu oleks pidanud olema. Selles lõigus pole prügi kunagi metsavahel näinud (v.a. mõni vastu puud sõidetud porilaud ). Ja plokid just kitsaste metsast välja tulevate tsikliradadel ees ja üle tee kohe metsa sisse minevatel. Muu rada kõik lahti - mölla palju tahad. Võimalik, et seoses tuleohuga piiravad käepäraste vahenditega mootorsõiduki metsasõitu, aga kui sedasi vundamendiplokke kasutada, siis neid läheks vaja ju tuhandeid. Pangu mingi märk üles, kui jama ja me võime rahulikult higistada ka tellismaja ees kurve või mujal.
Minuarust rohkem kujutavad ohtu endast need rannatüübid, kes tongis peaga karjääri ääres lõket teevad ja pikniku peavad.
CRF250R

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

mella kirjutas:
Seal männiku karjääri poolel sellesama tee lõpus, mis tellismaja juurest edasi läheb, oli tagaosas endurorajaga ristumiskohas betoonplokid ees. Kas need on ka prügi või endurotajate vastu?
Ma juhtusin sealt mõõduma kui need plokid ette pandi, üks sõdurpoiss ütles et mõõda seda metsarada ei või sõita. Imelik küll, mujalt krossirajalt pääseb sellele rajale küll ligi, aga mingi jupp vahepealt on kinni pandud.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Ei oska kommenteerida, kas seal võib sõita või ei, märke polnud igastahes ja inimesi ka üle ühe ei näinud. Teed on samas olemas ja just enduurokatele parajad, kindlasti ei tekita seal sõitmine kellelegi kuidagitviisi kahju. Ühte okastraadipundart nägime küll seal ükskord vedelemas. Nii et minek kindlalt.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

tort, on sul mingi idee ka olemas või kujuneb trass kohapeal kaootiliselt?

Tort

Kaootiliselt ikka :D . Me fotekiga oleme seal vist 2 x kündnud, seal radu päris palju. Samas ma konkreetset rada hetkel küll teha ei oska peast, lihtsalt ma tõesti ei viitsi vaadata, kuidas 100kg ratastega mehed tankokal kurvitehnikat õpivad või Favorit sõidavad. See pole solvanguna mõeldud, lihtsalt maitseid on erinevaid. Eks hüpake punti, kes soovib ja pärast siis muljetame. Sõidupinda on seal küll ja veel, sa tead ise ka seda ju :) . On nii kruusateed, kui ka aeglasemad nikerdamist vajavad metsarajad.

Edit: Et sa sellessuhtes ära lootusi üles sea, ma tean et sa oled kiire mees ja annad täiega, see sõit selline veidi aeglasem ma kujutan ette ja "vaatame mis selle tee lõpus tuleb" tüüpi.

janis

Hei, kuulge kus metsa sisenemine toimub, üks enduro liituks seal kus avaliku tee ei ole. Mitte mina :) mul paberid korras.

Tort

Metsa lähme mõnisada meetrit Männiku busside lõpp-peatusest Saku poole sõites, linnast minnes paremale.

Ma lähen ise ehk varem sinna ja uurin maad, siis lendan ka kl 19 Statoili.
Kasutaja avatar

mella

Tort kirjutas:
Metsa lähme mõnisada meetrit Männiku busside lõpp-peatusest Saku poole sõites, linnast minnes paremale.

Ma lähen ise ehk varem sinna ja uurin maad, siis lendan ka kl 19 Statoili.
ja kuidas lõpppeatusse? ega ometi mööda asfalti?

Tort

Saab Järve metsa kaudu ka, kui veidi mõelda. Viimati oli taga-Männikule raudtee äärde mingid suht nõmedad plokid ette tõstetud, päris raudteele ei tahaks ronida. Eks bensukas konsulteerib. Fotek lubas ka tulla, ta on neid metsi piisavalt sõitnud.

janis

Ma liituks teiega asula lõpu sildi juures,see peaks olema umbes paarsada meetrit bussipeatusest saku poole, oskate ehk öelda mis kell te sinna jõuate, ei hakka järvele sõitma kuna varem nagunii männikule asja.
Kasutaja avatar

mella

Kuna otse vist ühtki trassi ei ole, siis pakuks järve-järve mets-raku-raudalu-karjäär-männiku tee (idapool raudteed) - 1km saku poole raudteeületus.
Ja nüüd kas otse metsa või tagasi 1km, et rahuldada linnasildi juurde tulejad.

Asfalti sel trassil max 300m, enamus korralik põlluvahetee.

Muidugi veelgi mugavam oleks kohtuda Järve Nestes. Sealt on piki ülemiste järve aia äärt mõnus rada.

Tort

Seda rada on sõidetud jah. Statt ongi seesama, mis Nestest teisel pool teed. Nii et Janis, mingi 15 minti kuskil vast? Sa sõida mööda teeäärt metsaall Saku poole, kuni vasakul pool teed on ülesõit karjääri, passi seal.

Sa Mella mõtlesid raudteed ületada sealt, kust tee läheb üle raudtee eksole? Või niisama suvalisest kohast?
Kasutaja avatar

mella

ikka mööda teed tuleb raudteest üle minna. Varem pole minuteada isegi jalakäijatele ülekäigu kohta ja raudtee ületamine, eriti vihmaga, poel just lihtsamate killast.

Täna õhtuks ennustan umbes kella 17 paiku suuremat sadu kuni kella 20-ni.

Tort

Ilm.ee kaamerate järgi Pärnus, Kärdlas, Haapsalus, Kablis ja mujal sealkandis pole tunde sadanud ja tuul on just sealt poolt. Seega loodan, et ei saja. Samas kes siin tahtis muda :wink: . Minek on enivei.

wide-open

Lugemata postitus Postitas wide-open »

janis kirjutas:
Ma liituks teiega asula lõpu sildi juures,see peaks olema umbes paarsada meetrit bussipeatusest saku poole, oskate ehk öelda mis kell te sinna jõuate, ei hakka järvele sõitma kuna varem nagunii männikule asja.
Ma püüan ka tulla (Saku poolt) kui õnnestub üks jõnglane kuhugi ära sokutada. Usun, et 19.10 peaks ok olema aga ma ei pruugi nii täpselt jõuda. Eks ma siis kuulan, kuskandis põriseb ja tulen järele.
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Tafka ja Transalp jäävad täna koju kahjuks....
Peab Hondaga tõsisemalt rääkima garaazis....hommikul tööle sõites kadus üks pütt ära ja tagasi pole veel tulnud.
Loodame,et järgmine kord liitun kui jälle kergem rada plaanis läbi sõita:)
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Sorry kutid, ka mina vean teid alt kahjuks... :oops:
Haigus ei hüüa tulles :(

davidsoniharald@peavalu ja hambavalu ja sinine pöial :evil:
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

täna minul igatahes Alu krossirajale minek - ~1km enne raplat paremale, siis 2 km otse, ja Alu asula juurest pöörab kruusatee vasakule. planeeritud kohalejõudmisaeg u. kell 14.00. väga mõnus rada on seal, mullane suuremalt osalt, on lahtisi kive ka natuke, 2 head liivakurvi, suures koguses hüppeid ja laineid. meenutab võibolla pisut vana Keila rada.

minek kahekesi, rattad kärus, kes tahab ilmugu kohale.

edit: käidud, jube märg ja mudane oli.

andrusl

Lugemata postitus Postitas andrusl »

peale vihma on seal alati mudane.
isegi kurvidesse vee äravoolu trasse kaevatud

viimane kord hüppasin seal tagumise velje kõveraks. :twisted:
Aga muidu,sõita kannatab,igal juhul etem,kui saku liivakõrbe rünnata :lol:
Kasutaja avatar

toim

-erx- kirjutas:
edit: käidud, jube märg ja mudane oli.
kõlab jube ilusasti :)
kui homme (teisipäev) õhtul just padukat ei tule, siis 3-4 ratast kella seitsme paiku jõudmas sinna.

erx, võib sinna niisama peale minna, või vaja ennem mingit kokkulepet haldajaga?
CRF250R
Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

pakun, et neljapäeval tolmutaks veits tankokal.

18:30
Siim

-ENERGY-

Lugemata postitus Postitas -ENERGY- »

fotek kirjutas:
pakun, et neljapäeval tolmutaks veits tankokal.

18:30
Sadama pidi hakkama.
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

toim kirjutas:

kõlab jube ilusasti :)
kui homme (teisipäev) õhtul just padukat ei tule, siis 3-4 ratast kella seitsme paiku jõudmas sinna.

erx, võib sinna niisama peale minna, või vaja ennem mingit kokkulepet haldajaga?
seal mingi vana on ikka vaatamas käinud kuidas sõidetakse, aga kokkulepet pole küll kunagi nõutud, aga pigem peaks organiseerima sellise värgi et igaüks panustab mingi sota vms, vaataks sealt mõne kohaliku traktoristi, kes raja üle lükkaks, suht viletsas korras on juba...samas kui keegi teab kes selle rajaga seal vähegi tegeleb, saaks tema kaudu asja ajada, endal küll kahju ei oleks natuke panustada et seda rada korralikumaks saaks.
Kasutaja avatar

toim

Sai eile ära käidud Alul, vend käis tõepoolest vaatamas ja rääkis, et lähipäevil tahab raja korda teha, peale seda võtab väikse raha külastajate käest.
CRF250R

andrusl

Lugemata postitus Postitas andrusl »

hooldab seda üldiselt Lihtsa seenior.
Rada pidi olema Alu valla spordirajatis,ehk siis vald mingil määral ka hooldab.
Kasutaja avatar

mella

Täna on Männikule minejaid? näiteks 17.45 tellismaja?
Kasutaja avatar

madka
Tsikkel: kx250f

Lugemata postitus Postitas madka »

ikka on.
/me jõuab veits peale 18:00

sst

Lugemata postitus Postitas sst »

Kuidas sellega on, et kas sinna tellismaja juurde võib autoga ka kohale tulla? Märk vähemalt ees, kui mälu mind ei peta, keegi irisemas pole käinud?

Täna äkki jõuab ka mõne tsikliga tulla, eks tuleme äritame siis ka tutvust teha, kui jõuab, kuigi enne 19 kahtlen, et jõuame...
Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

krossimehed ainult autoga seal käivadki
sst kirjutas:
Kuidas sellega on, et kas sinna tellismaja juurde võib autoga ka kohale tulla?
Siim
Kasutaja avatar

mella

Täna, N kell 18 tankokal tellismaja juures. Kavas klassika. Eelistatud on kergemad rattad.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”