Juuli kuus Muhu saarel

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
CrotalusAtrox

Juuli kuus Muhu saarel

Lugemata postitus Postitas CrotalusAtrox »

Leidsin siis sellise kuulutuse, ehk kellelgi on huvi: http://www.hot.ee/motomarul/Muhu/Kuulutus.html
Kasutaja avatar

.:LiveToRide:.

Lugemata postitus Postitas .:LiveToRide:. »

Huvitav oleks teada kas kedagi siinsetest kasutajatest ka tulemas on? :D
Yamaha XT 600

Autoga on lahe kulgeda,nokid nina,keerad rooli ja raadiot ning haigutad. Tsikliga keerad gaasi ja tunned, kuidas hing kinni jääb...

Teema algataja
grandmastera

Lugemata postitus Postitas grandmastera »

Märul on selleks korraks läbi.

Mõningad pildid toimunust.
http://www.hot.ee/motomarul/Muhu/Galerii.html

mayhem

Lugemata postitus Postitas mayhem »

Üritus oli vinge, ootame kordust järgmisel aastal. Mis imestama paneb oli enduroklassi osavõtjate vähesus, neid töristajaid peaks jaguma küll ju samas kui ATV-del oli üle 40 ja krossiklassis kui mälu ei peta üle 20 osavõtja.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Osavõtjaile oli ettevõtmine ilmselt põnev. Publikule eriti palju ei pakkunud. Käisime lastega vaatamas ja viimastel hakkas igav. ATV sõit sobis vaadata, finaal oli hakatuseks päris hea, kuid siis minestas esisõitja sõiduk ära ning rajale jäi esimese/teise koha duelli asemel ainult pika klassivahega seltskond. Enduro klass oli pealtvaatamiseks väga igav. Krossimehed tegid pisut paremat sõitu ja elevust tekitas üks 2t aparaadiga tegelane, kes oli kogu ülejäänud seltskonnast pea jagu üle. Meil läks lugemine sassi kui mitme ringiga ta kõigile teistele ära tegi :)
Aga arvestades, et pistmist oligi igamehe sõiduga on kindlasti kogu üritus vägagi teretulnud nähtus.

Ja pagan, ärge käige läbipaistmatu tolmu sees mööda kruusateed korssikatega Liiva poes! Tõesti kole paksust maanteetolmust ilmusid tuledeta tondid vaatevälja ikka väga-väga viimasel hetkel kui ma ürituselt lahkudes möödasõiduga ametis olin.
Suzuki GSX 750 Inazuma

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

See 2taktiline oli juttude järgi 125ne, niiet kõva mees. .:LiveToRide:. sõitis kah kolmanda ringini enduro klassis väga hästi.
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Kas see võrriga tegelane, kes teistele pikalt koha kätte näitas, ei võinud mitte olla lugupeetud kodanik Nikopensius...?
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

mayhem

Lugemata postitus Postitas mayhem »

kui mehed ürituse korraldamisega piisavalt vaeva näevad siis ühel heal päeval võib ka Toivo Nikopensius sellest osa võtta kuigi kardan et siis ei oleks tegemist enam igamehekrossiga. Samas võiks teadjamad saarlased oma "krossistaari" lähemalt tutvustada et kas tegu litsentsiomanikuga ja mis tulemused kirjas?
Kasutaja avatar

silpukk
Tsikkel: KTM exc525 sm mx

Lugemata postitus Postitas silpukk »

tali kirjutas:
Kas see võrriga tegelane, kes teistele pikalt koha kätte näitas, ei võinud mitte olla lugupeetud kodanik Nikopensius...?

nikopensiusel on yamaha 250f kahjuks
Kasutaja avatar

silpukk
Tsikkel: KTM exc525 sm mx

Lugemata postitus Postitas silpukk »

kas kellelgi on motomärulist pilte

Teema algataja
Hardy

Lugemata postitus Postitas Hardy »

see mees oli Lüüding kui ma ei eksi

Teema algataja
Vents

Lugemata postitus Postitas Vents »

Üpris lahe võistlus oli. Ise osalesin ka (125ccm 2-takt kroser, punane)
Minu kahjuks oli see, et kõik klassid koos olid. 125ccm ikka ei saa nii hästi 450ccm vastu. Jähin 11-daks aga kuna see mu esimene võistlus siis olen väga rahul.
Ehk on kellelgi pilte veel?
Krdi 77... miks sa mööda ei lasknud?

Ja muide kui keegi oskab soovitada veel võistlusi kus sõidavad ka algajad siis palun andke teada. Need KV ja MM-id on vast liiga hullud minu jaoks.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Kohalik ajakirjandus kajastab asja nii :

http://www.omasaar.ee/index.php?content ... artid=2853
Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
Herilane1

Lugemata postitus Postitas Herilane1 »

Minagi sain oma esimese võistluse Muhu saarel tehtud. Paraku piirdus see üksnes ühe ringi läbimisega. Enamus ajast võisite mind näha raja servas ratast käima tagumas :evil: Juba prooviringil kooles masin kaks korda välja, seetõttu ei jõudnud startigi ja läksin viimasest hüppest otse teistele järele. Paraku sain igakorraga üksnes mõnikümmend meetrit sõit, kui kawa jälle välja suri.
Jube värk, mis rada tagumise rehviga tegi :o vist sõi seda :roll:

Teema algataja
ciim

Lugemata postitus Postitas ciim »

Vents kirjutas:
Ja muide kui keegi oskab soovitada veel võistlusi kus sõidavad ka algajad siis palun andke teada. Need KV ja MM-id on vast liiga hullud minu jaoks.
29. septembril Viljandis "MMM"

Pärnus pea iga nädal "kolmapäevakross" kus saaksid kätt harjutada.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”