KÕIGILE ! KÕIGILE ! Motokross.
Moderaator: Moded
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Rada on ikka täitsa vale.
Midagi oli peale veetud aga siiski on see tuhk nii peenike, et rada tolmuvaban hoida on täiesti võimatu. Rahvusvahelisel võistlusel oleks nii tolmava rajaga võistlus katkestatud. Ja märjalt mätsib see pinnas ka vist jubedalt - nagu tsement.
Soolode jaoks oli rada liiga igav ja kiire, profiil oleks võinud huvitavamat rada aga siis poleks korvid hakkama saanud.
Arvestades kuuldud eelarve numbrit nõrk. Üks staar ei tee veel krossi, tahaks võistlust näha.
Midagi oli peale veetud aga siiski on see tuhk nii peenike, et rada tolmuvaban hoida on täiesti võimatu. Rahvusvahelisel võistlusel oleks nii tolmava rajaga võistlus katkestatud. Ja märjalt mätsib see pinnas ka vist jubedalt - nagu tsement.
Soolode jaoks oli rada liiga igav ja kiire, profiil oleks võinud huvitavamat rada aga siis poleks korvid hakkama saanud.
Arvestades kuuldud eelarve numbrit nõrk. Üks staar ei tee veel krossi, tahaks võistlust näha.
-
Salvo Kelk
OT
Ärge nüüd näkku ja munadesse lööma hakake, aga offtopicuna küsin, et mis siis retsept ka on??? Neid retsepte olen siin foorumis juba ennegi märganud ja nüüd tagasihoidlikult siis küsingi.hannes kirjutas:Tegijatele igal juhul retsept
respect vastajale
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
Esiteks. Slaavi rahvusel on vanasõna - "Plahhoomu tantsoru jaitsa meshaajut".
Teiseks. Mitme sekundiga Sina ise liidritele kaotasid?
mx77 kirjutas:Rada on ikka täitsa vale.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
mx77
- Kontakt:
Sorry, seekord ei võistelnud, oleks isegi äkki positiivsem kogemus olnud - vähemalt hea trenni oleks saanudapsik kirjutas:Esiteks. Slaavi rahvusel on vanasõna - "Plahhoomu tantsoru jaitsa meshaajut".
mx77 kirjutas:Rada on ikka täitsa vale.
Läksin just pealtvaatajana ja pileti ostnuna super-hyper üles reklaamitud võistlust vaatama ja pidin pettuma. Ei oodanud MM-i taset loomulikult aga mõni Eestikate etapp on pealtvaatajatele elamusena asjalikum. ei hakka siia panema Etsi kommente asja kohta.
-
NB
Kohal olnud FIM vaatleja olla avaldanud ainult kiidusõnu rajale, nii et ilmselt on lootust sellel rajal ka vähe rohkem rahvusvahelisi võistlusi näha.
Korraldaja oli ikka väga suure töö ära teinud - nii ürituse kui ka raja poole pealt. Soovida jätsid vaid helitehnika ja "õhtujuht" kes suutis Jõgioja trummishow oma pideva seletamisega p..se keerata.
Korraldaja oli ikka väga suure töö ära teinud - nii ürituse kui ka raja poole pealt. Soovida jätsid vaid helitehnika ja "õhtujuht" kes suutis Jõgioja trummishow oma pideva seletamisega p..se keerata.
ets-il oli õlg haige !
rada oli super,kuid lipumeestele sain peaaegu kurvis peaga sisse sõitta.
quadis oli ainult 1 klass ja see oli täiesti ebaaus.ma olen 15 sõidan 2 aastat ja minu vastu on kutid kes on eesti meistrid olnud ja kellel on laiad kiiged,mootor jummala tuunitud. :s eestis on mõttetu quadi sõitta ühesõnaga. sealt ka kohe 11koht 20 nest.
korraldus oli hea,arvatavasti põlvas toimunu pärast
quadis oli ainult 1 klass ja see oli täiesti ebaaus.ma olen 15 sõidan 2 aastat ja minu vastu on kutid kes on eesti meistrid olnud ja kellel on laiad kiiged,mootor jummala tuunitud. :s eestis on mõttetu quadi sõitta ühesõnaga. sealt ka kohe 11koht 20 nest.
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane
Teate vingujad ... lihtsalt minge persse. Mul käib jumala närvidele see et kogu aeg virisetakse ... tehke siis ise midagi paremini .... ja see etsi komment ei huvita mind üldse ... ma ei arva sellest mehest eriti midagi. Aususe juttu pole ka mõtet rääkima hakata. Korvidel oli ka kõik üks klass .. ja ma sõidan CZtiga ... oleks ka tahtnud eraldi arvestust .. ag pold ette nähtud.
Rada iseenesest jumala super. Ja see on MOTOKROSS kus rada tahestahtmata tolmab. Kui tolmu ei kannata .. sõitke rinkat ( no offence rinkamehed)
Rada iseenesest jumala super. Ja see on MOTOKROSS kus rada tahestahtmata tolmab. Kui tolmu ei kannata .. sõitke rinkat ( no offence rinkamehed)
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
mx77
- Kontakt:
Kas meil on juba Põhja-Korea, et arvamust ei tohi avaldadamorris kirjutas:Teate vingujad ... lihtsalt minge persse. Mul käib jumala närvidele see et kogu aeg virisetakse ... tehke siis ise midagi paremini .... ja see etsi komment ei huvita mind üldse ... ma ei arva sellest mehest eriti midagi. Aususe juttu pole ka mõtet rääkima hakata. Korvidel oli ka kõik üks klass .. ja ma sõidan CZtiga ... oleks ka tahtnud eraldi arvestust .. ag pold ette nähtud.
Raja tolmamise kohta: käisin Loketis MM-il, enne seda oli kaks nädalt olnud 30 kraadi sooja ja ei tilkagi vihma. Rada kestis kaks päeva ilma tolmamata, kusjuures isegi sõitude vaheajal praktiliselt ei kastetud rada, vaid mõnda üksikut kohta.
Varsti tekib Laitse ralliparki korralik rada ainult et korvidel pole seal kahjuks midagi teha.
Ma avaldan ka arvamuse. Need, kes rajal käisid võidu sõitmas, need eriti ei kurda, kurdavad (plõksivad) need, kes sõitmas ei käinud.
mx77 kirjutas:Kas meil on juba Põhja-Korea, et arvamust ei tohi avaldadamorris kirjutas:Teate vingujad ... lihtsalt minge persse. Mul käib jumala närvidele see et kogu aeg virisetakse ... tehke siis ise midagi paremini .... ja see etsi komment ei huvita mind üldse ... ma ei arva sellest mehest eriti midagi. Aususe juttu pole ka mõtet rääkima hakata. Korvidel oli ka kõik üks klass .. ja ma sõidan CZtiga ... oleks ka tahtnud eraldi arvestust .. ag pold ette nähtud.
Rada iseenesest jumala super. Ja see on MOTOKROSS kus rada tahestahtmata tolmab. Kui tolmu ei kannata .. sõitke rinkat ( no offence rinkamehed).
Raja tolmamise kohta: käisin Loketis MM-il, enne seda oli kaks nädalt olnud 30 kraadi sooja ja ei tilkagi vihma. Rada kestis kaks päeva ilma tolmamata, kusjuures isegi sõitude vaheajal praktiliselt ei kastetud rada, vaid mõnda üksikut kohta.
Varsti tekib Laitse ralliparki korralik rada ainult et korvidel pole seal kahjuks midagi teha.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
Tort
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Öähähä, "tehke ise siis paremini". Okei, kohe lähen teen maailmatasemel motokrossiürituse, hakkan juba minema
.
Mina käisin ka ja väga meeldis just sõidu osa. Pole eriti võistlusi vaatamas käinud ja vahtisin seal mokk töllakil suurte silmadega, väga lahe oli. Tolm ei häirinud mind isiklikult, mõtlesin, et see käib asja juurde. Seda enam, et eelmise nädalavahetuse Rabarock oli tunduvalt tolmusem. Ma küll ei tea, kuidas tegelikult olema peaks. Ehk siis sõiduosa meeldis väga. Küll aga võiks see Jõgioja oma pottide ja plännergutega mujal "Sahvri duuot" teha. See oli õudne lihtsalt, kogu see arütmia, karjumine a la "pane veel" ja siis loomulikult kõlarid, mis olid selgelt liiga lahjad ja purunemise äärel. Oleks maksnud hea meelega 25 eeki vähem Jõgioja ja ilutulestiku arvelt. Aga sõiduosaga jäin väga rahule, läheks kindlalt veel
.
PS! See põder töllerdab Viitna ja harutee vahel koguaeg, juba aastaid. Nii et hoidke silmad lahti.
Mina käisin ka ja väga meeldis just sõidu osa. Pole eriti võistlusi vaatamas käinud ja vahtisin seal mokk töllakil suurte silmadega, väga lahe oli. Tolm ei häirinud mind isiklikult, mõtlesin, et see käib asja juurde. Seda enam, et eelmise nädalavahetuse Rabarock oli tunduvalt tolmusem. Ma küll ei tea, kuidas tegelikult olema peaks. Ehk siis sõiduosa meeldis väga. Küll aga võiks see Jõgioja oma pottide ja plännergutega mujal "Sahvri duuot" teha. See oli õudne lihtsalt, kogu see arütmia, karjumine a la "pane veel" ja siis loomulikult kõlarid, mis olid selgelt liiga lahjad ja purunemise äärel. Oleks maksnud hea meelega 25 eeki vähem Jõgioja ja ilutulestiku arvelt. Aga sõiduosaga jäin väga rahule, läheks kindlalt veel
PS! See põder töllerdab Viitna ja harutee vahel koguaeg, juba aastaid. Nii et hoidke silmad lahti.
See ongi avalik diskussioon aga vahe selles, et meile endile tundub erinevalt vaadatuna postitused, et kui laia silmaringiga ja isiklikult me neid väga tõsiselt võetavaid arvamusi näeme.mx77 kirjutas:Pe**se, kurat, see foorum läheb ka lolliks.
Enam ei saa millegi kohta arvamust avaldada ilma, et isiklikuks mindaks.
See on sulle personaalselt mõeldud apsik. Ja olen nõus sinuga iga kell krossirajal mõõtu võtma.
Aga see on tõsi, et kui maailmas midagi tehakse siis tehku see minu maitse järgi.
Mehemoodi mõõtu võtta võite ka tikutoosi laual lükata
-
Style.
Nii , kui sa nüüd loeksid EMF'ist Quadide kohta , siis on selle suve hooajast ametlik klass Quad Standard . Niiet , kui sulle ei meeldi sõita Eestis , siis palun. Quadide klass on eestis küll väga väike, alati võiks rohkem olla. Neid standardeid tuleb igaajaga juurde. Niiet, 1 vähem ei tee midagi, kui aga on neid juba 10 vähem, siis pole klassil mõtet!avenger kirjutas:ets-il oli õlg haige !
ja mitmel viimasel emv ,ekv ma seda näinud olen ?
eelmine aasta oli jh aga seeaasta on neid ainult 2 olnud.
emf ütleb sellepeale et on korraldajate asi kas nad teevad standard quadi või ei . VOT. ara vingu kui ei sõida
üldiselt on nii et neid ei tehta ültse enam :S.
mu põhilised vastased on õunapuu,liiv,järv, liiv oli eelmise aasta meister quadis , aga põhiline point on selles,et ma olen alles 15a. mind topitakse samasse klassi ikkagi ja kedagi ei koti .
emf ütleb sellepeale et on korraldajate asi kas nad teevad standard quadi või ei . VOT. ara vingu kui ei sõida
mu põhilised vastased on õunapuu,liiv,järv, liiv oli eelmise aasta meister quadis , aga põhiline point on selles,et ma olen alles 15a. mind topitakse samasse klassi ikkagi ja kedagi ei koti .
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane
Aga miks peakski? Kas sa tahad endale spetsiaalselt oma klassi, kuna sina pole sama vana kui enamus sõitjaid? Sellisele suurele probleemile oleks pidanud tähelepanu pöörama enne kui hakkasid tegelema võistlemisega.avenger kirjutas:aga põhiline point on selles,et ma olen alles 15a. mind topitakse samasse klassi ikkagi ja kedagi ei koti .
Motospordis jaotatakse sõitjaid eelkõige masinaklassi järgi ning vanuseklassid on sekundaarse tähtsusega. Nagu näiteks soolodel on +35 ja +40 eraldi punktiarvestused.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Uudishimu tapab
Õunapuu on kh 16a juu. Ja huvitav et tema suudab teistega rinda pista ja ennast kolmandaks ja teiseks sõita. Ja teiseks tema quad kaalub sinu omast kõvasti rohkem.avenger kirjutas:ja mitmel viimasel emv ,ekv ma seda näinud olen ?
emf ütleb sellepeale et on korraldajate asi kas nad teevad standard quadi või ei . VOT. ara vingu kui ei sõida![]()
ehhe 20kw rohkem ka ...
AGA RÕHUTAN SEDA,ET MIKS POLE ENAM STANDARD QUADI KLASSI KUS MA PEAKS OLEMA.MA EI PALU UUT KLASSI TEHA VAID EMF-SEADUSTE KOHASELT PEAB STANDARD KLASS KA SEES OLEMA.
AGA EI OLE.
AGA RÕHUTAN SEDA,ET MIKS POLE ENAM STANDARD QUADI KLASSI KUS MA PEAKS OLEMA.MA EI PALU UUT KLASSI TEHA VAID EMF-SEADUSTE KOHASELT PEAB STANDARD KLASS KA SEES OLEMA.
AGA EI OLE.
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
BEST
kymco punane
Võin väita, et sinu kogemus avenger ei olegi nii tähtis, kui see sinu noorus, mis annab eelise! Sa oled nii noor ja loll, et sa ei oska karta ilmselt veel piisavalt ja see on sinu eelis +30 vendade ees. Ära vingu, kui kõik sõitjad oleks sinuvanused (16-24) siis oleks veel raskem. 
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
meier
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Üks hooaeg peaks ikka harjutama ja järgmine hooaeg sa seda juttu enam ei räägi, siis üritad juba stabiilselt kiiresti sõita, ja siis ei huvita see klass sine enam üldsegi. Türilt on üks sinu vanune kutt täpselt sama-suguse "mitte Tjuunitud" rattaga-väga tihti sebib seal esineliku kannul. Üks tuntud asjamees just Quadi- ja Korvi alal andis mulle küll mõtteainet: Kui suudad võistlusel kaks viimast ringi samakiiresti sõita, kui kaks esimest, siis hakkab asi juba "korralikku motokrossi nägu võtma"...
Dt 6 ...--CZ425/sidecar...-- V-Strom LA5
RRRC
RRRC
2 viimast on ikka vägaraske sõitta samakiirestikui 2 esimest
viimased 2ringi+2mintti on tapvad minujaoks
eks peabjah rohkem trenni tegema ja vastupidavust üless kruttima.
see kutt kellest sa räägid muidu see on alati mu seljataga niiet
aaa muidu kui oleks standard veel olnud viimased 4 sõittu oleksin ma 4 esikohta saanud .... üldiselt lõpetan 4jas-10 openi klassis
eks peabjah rohkem trenni tegema ja vastupidavust üless kruttima.
see kutt kellest sa räägid muidu see on alati mu seljataga niiet
aaa muidu kui oleks standard veel olnud viimased 4 sõittu oleksin ma 4 esikohta saanud .... üldiselt lõpetan 4jas-10 openi klassis
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
BEST
kymco punane
EMF-i reeglite kohaselt on ka "Retro KV" klassil eraldi arvestus, mida aga tegelikkuses peaaegu kunagi pole. See ei sega aga sõitmist.avenger kirjutas:ehhe 20kw rohkem ka ...
AGA EI OLE.
Kross ise oli aga minu meelest viimase peal. Seda nii raja kui ka korralduse poolest.
Ja viimase Kuimetsa krossi järgi otsustades, polegi tolm nii ületamatu probleem. Kui ka Kiviõlis sarnane süsteem paigaldada, olekski mure murtud.
http://www.motorsport.ee/newsimg/phpVepGYp.jpg
kiviõli raja kohta ütles tsehhist hindaja et: tema 28aastase karjääri ajal külgvankrites POLE TEMA NII HEAD KV RADA ENNEM MAAILMAS NÄINUD 
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
BEST
kymco punane
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.