Odav varustus?
-
Teema algataja - Postitusi: 298
- Tsikkel: V POWAA
- Tänanud: 1 kord
hmm, huvitav, et mul see mopeed.ee kahe silma vahele jäänud. Need on tõesti metsikult odavad võrreldes muu kraamiga, mis silma hakanud ja õppesõiduks ilmselt piisaks neist. Mul juba tekibki vaikselt mõttes plaan B: ostan praegu õppesõidu ajaks kõige odavama kola kokku, mis leian. Autokooli ajan nendega läbi ära ja esimesed sõidud isikliku rattaga ka ehk, ja eks siis vaatab uuesti neid pisu korralikumaid asju. Lootus jääb siis, et selle odava kolaga mingisse tõsisesse õnnetusse ei satu :). Erilist usku mul neisse küll ei ole, aga kindlasti parem kui t-särk + tossud.kullokas kirjutas:Üritan teha lühidalt:
jope ja saapa alternatiivid leiad ntx: www.moped.ee alajaotuse "Pood" alt. Uus tsiklijope 1050.-, kõrge saabas 750.-. (kaubad on louis.de kraam, seega ikka tsikliasjad).
Njh, pükse tuleb siis lõpuks ikka mitu paari hankida, ühed vingete kaitsmetega ja veekindlad suuremateks sõitudeks ja teised lihtsalt naabri-Jürile küllaminekuks. Samas, kui suur see vahe neil ICONi teksadel ja tavalistel teksadel on?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.