Elusa Mootorratturi kampaania

Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Minu arust on äärmiselt kiiduväärt, et keegi võttis lõpuks kätte ja tegi asja ära, mitte ei jahunud selle ümber veel 3 aastat.

Samas tuleb nõustuda nendega, kes kampaania sihtgrupist päris aru ei saa. Kuidas kavatsete tagada, et värskelt kiivriga klepsu kaasa saanu järgib liikluseeskirju jms? Samuti ei seondu need nõuded kuidagi klepsul oleva tekstiga või visuaaliga. Ma ütlen ausalt, et ma ei järgi sõites kõiki võimalikke LE punkte -- samas kiivrit kannan ja purjus peaga ei sõida. Tohin ma seda kleepsu kasutada/jagada?

Seega, kuni kampaania ei ole veel täielikult hoogu sisse saanud, ehk oleks mõtekas natuke tiibu koomale tõmmata ja keskenduda justnimelt kiivri kasutamisele ja jätta muud järgmisteks algatusteks? Sellisel juhul saaks kampaania konkreetse ja selgelt mõistetava sõnumi.

Olgem ausad, eelkõige on kiivritega ikkagi probleeme noortel motohuvilistel, olgu siis rollerihuntide või A1 kategooriaga tegu (rolleripolitseil ka jalgrattakiivrid :P). Suure ratta seljas naljalt ikka ilma kiivrita vendi ei näe, võibolla 1%? See hooaeg pole vist ühtegi näinud. ATVd, jetid jms on teine teema.

Seega, esmajärjekorras tuleks neid klepse paigaldada müüdavatele ratastele/rolleritele/atvdele. Ehk sinna, kus ta värskel omanikul pidevalt silme ees oleks. Samuti oleks nähtav neile, kellele värske omanik ratast laenab vms. Ühe variandina võiks politseiasutustele pakkuda neid jagamiseks, poisid ikka vahepeal püüavad ilma kiivrita tegelasi -- kunagi oli see "Kas on kiire" kampaania samasuguse jagamismeetodiga.

Siiski, igati tubli, et sellise asjaga välja tuldi. Kasu on asjast täiesti kindlalt.

P.S Mis puutub õllesse jms.. Kui keegi sellest lausest välja loeb, et IGA mootorrattur ennast iga õhtu karbussiks tõmbab, siis on see ikka sügavalt tolle isiku probleem. Rääkimata sellest, et sõitmine, õhtune õlu ja sõbrad kuuluvad vähemalt minu puhul küll bikeri kuvandi juurde.
Aivar

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”