Deltade tippkiirused.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kusjuures, tavaline Riga võrr sai mul ümber tehtud, kasutades natukene nõukogude-aegset kirjandust ja isa pead, mis natukene loogikat kasutas. Ära sai tehtud nii palju:

Silindripea alt natukene maha lihvida, saavutasin lõpp-surveastmeks 9,2 (95 bensu kasutades ei julgenud rohkem laksata)
Karbuss sai ära timmitud, koonus õhku filtreerima
karbussi-karteri liitekohtadel said augud korralikult kattuma pandud
aknad tegin korda
originaalsüütemäng töötas täies hiilguses ilma tuuninguta, olles viimse peal ära häälestatud testri ja nihikuga.
väntvõll sai tsipa kergemaks tehtud (ääred maha treitud, tasakaalustada eriti ei osanud aga asi töötas suurepäraselt)
vändalaagrid said uued sisse
sumps sai eriti hästi ära puhastatud, peaaegu läikis seest teine
jõuülekande hammakad said normaalsed sisse, sai mitmete komplektide seast kaks hammakat, mis ideaalselt sobisid
siduriga ei teinud midagi... ja libisema ta ka hakkas, kui ketsi sai antud.
Taha sai võrri originaalratas ja Stella hammasratas (väiksem, noh :) )
Jalgrattaspidoga sai oma 70 km/h kätte. Seda siis, kui mina (tol ajal küll 80 kg) peal istusin. No ja ratta välimuses oli veel lisakaalu (Belarus - i esituli, neli suunatuld, tööriistakohver paagi all, peeglid). Noh, ja tee ei olnud kah kõige parem, just höövliga üle lastud kruusatee peale vihma. Olen kindel, et asfaldil ja võimalikult väikese kaalulisaga oleks rohkemgi tulnud. Ja oleks ma kah tuuletakistust vähendanud, laskudes madalale, paagi peale... 8)

EDIT: peale sellist tuuninguga "hooramist" hakkas masin ikkagi lõpuks tippkiirusel kolisema. Täpset kiirust ei oska anda, kuna spido sai sõbralt vaid prooviks laenatud. Aga jah... Oleks vaid saanud veel lõpupoole proovida...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”