Saab vaid poole gaasiga sõita:S

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
ifff

Saab vaid poole gaasiga sõita:S

Lugemata postitus Postitas ifff »

Rolleriks on siis hiinakas STC B08 ja selline mure et kui täisgaasiga sõita siis hakkab kuskil 45-50 km tunnikiirusepeal turtsuma ja roller tahaks nagu seisma jääda või välja surra. sellepärast peab poole gaasiga sõitma siis ei hakka turtsuma. Kas asi võib olla selles et piisavalt palju bensu ei jookse peale? voi liiga palju? Ootan normaalseid vastuseid kuna ma ise eriti palju rolleritest ei tea

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

Karpas kondents või mingi jama sees. Enda diol oli samamoodi, vihmase ilmaga sõitsin, kõigepealt suri välja, siis lõpuks kui käima sain sain sõita ka alla poole gaasi, no mingi peale 8 km hakaks ikka tööle ilusti.
Puhasta karpa ära
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Kas roller on uus, või on kasutatud?
Kas viga tekkis järsku (nö "üle-öö") või on sinu käes algusest peale nii käitunud?
Kas rolleri juures on midagi originaalist erinevaks muudetud? - näiteks õhufilter, piirajate eemaldamine vms...
-
-

Teema algataja
Joann007

Lugemata postitus Postitas Joann007 »

mul oli just täpselt sama probleem, aga point oli selles et mingi sit*a bensiiniga sõitsin, ning siis pumpasin bensiini välja ja panin statoilist uue. siis sõitsin mingi 100m turtsudes kuni uus bensiin vanaga seguneks ning siis hakkas ilusti tööle taas :)

Teema algataja
ifff

Mix kirjutas:
Kas roller on uus, või on kasutatud?
Kas viga tekkis järsku (nö "üle-öö") või on sinu käes algusest peale nii käitunud?
Kas rolleri juures on midagi originaalist erinevaks muudetud? - näiteks õhufilter, piirajate eemaldamine vms...
-
-
Praeguseks on roller aasta vana aga ostsin uuena. pmst viga tekkis ikka üleöö jh alguses kui ostsin siis oli täiesti normaalne ja liikus väga hästi.
Muudetud ei ole midagi, korra on vaid sumpa katki läind ja see on korda tehtud.

Teema algataja
ifff

harrisan kirjutas:
Karpas kondents või mingi jama sees. Enda diol oli samamoodi, vihmase ilmaga sõitsin, kõigepealt suri välja, siis lõpuks kui käima sain sain sõita ka alla poole gaasi, no mingi peale 8 km hakaks ikka tööle ilusti.
Puhasta karpa ära
Ma proovisin ära ju puhastasin karpa ära ja siis oli alguses nii et km sõitsin ja ei olnd nagu midagi viga aga siis hakkas jälle turtsuma korraga.

Teema algataja
ifff

Joann007 kirjutas:
mul oli just täpselt sama probleem, aga point oli selles et mingi sit*a bensiiniga sõitsin, ning siis pumpasin bensiini välja ja panin statoilist uue. siis sõitsin mingi 100m turtsudes kuni uus bensiin vanaga seguneks ning siis hakkas ilusti tööle taas :)
Selle proovisin ka ära ja kasu ei olnud. Kusjuures mul oli vahepeal ära ummistund bensukraan isegi ja selle tegin ka puhtaks aga turtsumine ei jäänud järele.

vare271

Lugemata postitus Postitas vare271 »

Ma arvan et peaks küünalt vahetama :wink:

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

vare271 kirjutas:
Ma arvan et peaks küünalt vahetama :wink:
huvitav , millest sa seda järeldad?
KOndimootor

vare271

Lugemata postitus Postitas vare271 »

Enda kogemustest :wink:

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Mul roller, suht uus alles, ei ole midagi korrast 2ra, ünneks, aga sai oma 3-4 a vähemalt võrridega tegeldud, ja ainuke asi mis neid turtsuma pani oli vale syyde, või kui kyynlavahele hetkeks mingi tahma tykk läks, keera kytus kinni lahti see turtsuma ei aja, aga võrr vene masin vb hiinlastel hoopis teistpidine aretis
KOndimootor

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

rolleril ei saa süütenurka muuta.
Aga siin tundub jah asi küünla taha kinni jäävat, vaheta küünal ära.
Küünal ei maksa ju peaaegu midagi!

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

Ennem kui sa midagi muutma hakkad tee kõige elementaarsemad asjad ära, kui karpa on puhastatud, siis puhasta ka õhufilter ära, pese bensiinis läbi ja pane 10 min kuivama "filter"/švamm.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”