Õelge 50cc SM -e ja mul küssa ka :D

Teema algataja
ANA112

Lugemata postitus Postitas ANA112 »

SM50. kirjutas:
Tahaks siis küsida et kas supermoto rattad libedad pole et rattad kuidagi liiga siledad vsm?Maanteepeal ju asfald libe aga noh ega ma nagunii maanteepeale ei kupu vist. :lol:
rattad ? kupu ? asfald ? - Liiga palju kirjavigu
On olemas sm rehvid, neid on erineva kõvadusastmega, osad on väga pehmed osad kestavad pikka aega, mida pehmem segu seda parem pidamine ja kiirem kulumine ja mida kõvem segu seda kehvem pidamine
Kui sa asendaks sõna rattad rehvidega, siis tavalised sm rehvid peavad ka väga hästi;), ära hakka peenutsema, see pole mingi võistlusklass
Milleks topeltpostitused ? Sa vaatasid et on hea ? mille järgi?
Ausalt öeldes kõige mõtkam ost oleks KEEWAY SM - Hinda on 28000 - varuosad on odavad, hea kättesaadavaus, ta on teistest 12000 krooni keskmiselt odavam, selle 12000 saab kokku hoida, paigutada raha järgmisse masinasse, tuunida, osta varustust
Nad ei ole automaatsed, neil on sidur ja 6 käiku
2t on väga hea, rüüpavad rõõmsasti bensiini ja õli, liiguvad kaks, kolm korda kiiremini kui 4t rollerid, hea tuunida ja sportsumbutaja annab paljut juurde jnejne
Cpid ma pakkusin lihtsalt, et ta on suur ja näeb hea välja, samuti gasgasi
aga neil võivad varuosad kallid olla, ega ma arvan et kõike foorumist ka teada ei saa, masinaid pead sa ikka poodi ise minema proovima, isteasendit jne kuidas hääl ja välimus istub
SM50. - Pikk te olete ?
Need 50ccm masinad on kõik kerged
Mootorid on vastupidavad, kui neil kasutatada häid õlisid
Üks asi mis on 6 käiku ja piirajad 45km/h - nendega on lihtsalt võimatu sõita, 50sm, kogub kiirust kiiresti ja rohkem lappad sa käike, ilma piirajata pole seda probleemi (eriti)
Viimati muutis ANA112, 12 Juun 2007, 11:57, muudetud 1 kord kokku.

Mine “Mopeedid”