sõidupraktika enne ARKi
Noh, ütleme nii, et oman kogemust juhendajaga sõitmisel (oligi enne ARK eksamit hädapärane võimalus sõita n.ö. legaalselt) ning seejuures ka politseiga kokku puutunud. Ei huvitanud neid muu, kui et õpilane omaks helkurvesti (olgu sinna või lilleõiekesed peale joonistatud). Seda vesti mul polnud ja trahvi ka ei tehtud selle eest. Seda, kas juhendaja end kuidagi tähistama peab, ei huvitanud neid aga grammigi. Märksõnad: vest, autokooli tunnistus, sidesüsteem, juhendaja dokument. Muu pollareid ei huvita 
Kui autokoolis on eksamid juba tehtud ja soovitakse enne ARK eksameid sõidupraktikat teha, siis ei ole minu arvates mõeldav, et aetakse segi vasak-parem käsi, ebakindel sõidustiil vms. Autokool ei väljasta tunnistust ju minimaalselt nõutud õppesõidukordade läbimise eest, vaid sõiduoskuse alusel, millega õpilane on võimeline tavaliikluses piisavalt ohutult liiklema

Kui autokoolis on eksamid juba tehtud ja soovitakse enne ARK eksameid sõidupraktikat teha, siis ei ole minu arvates mõeldav, et aetakse segi vasak-parem käsi, ebakindel sõidustiil vms. Autokool ei väljasta tunnistust ju minimaalselt nõutud õppesõidukordade läbimise eest, vaid sõiduoskuse alusel, millega õpilane on võimeline tavaliikluses piisavalt ohutult liiklema

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.