Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Olen Aare. Vanust juba niipalju, et keskeakriis on läbi
Üheks märgiks on see, et eelmise aasta sügisel hakkas minu sees küpsema mõte - tahan tsikliga sõitma hakata, sest autodest on kõrini. Kui olin 20ne siis oli mul Jawa 350. Nendest uutest Lääne tsiklitest, mis nüüdseks turul, ma midagi ei teadnud. Veebruaris käisin isegi Helsingis motomessil, et aru saada millist tsiklit võiks osta. Kui olin kogu näituse läbikäinud, märkasin ühes nurgas .... Jawat
Nii saigi ostetud Jawa 650 Classic.
Vahepeal olid sõiduoskused täitsa rooste läinud, isegi paras hirm oli esimesele sõidule minna, tegin vaid paar tiiru oma kandi lähikvartalites. Nüüd olen sõitnud juba 800 km ning tunnen, et hakkan ennast taas ässana tundma
. Olen Tallinnast pärit ja sõidan peamiselt lähiümbruses. Kõige kaugem koht seni on olnud Haapsalu.

Vahepeal olid sõiduoskused täitsa rooste läinud, isegi paras hirm oli esimesele sõidule minna, tegin vaid paar tiiru oma kandi lähikvartalites. Nüüd olen sõitnud juba 800 km ning tunnen, et hakkan ennast taas ässana tundma

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.