Mini-mopeed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mini-mopeed

Ettetänades:Hants Ja vabandan kirjavigade pärast.

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul,oli,selline,asi,isegi,kunagi,olemas.See,on,nagu,väike,plate,mille,peal,oli,
jalakäiguhoob,ja,kinnitus,sinna,kus,jalakäigud,olema,peaks.Toimis,see,nii,et,
käsikäigutroos,oli,sellega,ühenduses,ning,kui,Kõik,muu,toimis,nii,nagu,loogiline.
Kui,ma,ehk,isegi,leiaks,selle,mõnipäev,üles,et,saaksin,pildi,teha,ja,kuhugi,üles,
panna,et,saaksid,inspiratsiooni.Kui,sa,just,ei,mõtle,mootorit,ümber,teha,sest,selline
asi,on,kordi,mõtekam

-
Teema algataja
henx206 kirjutas:PS.tühik,katki,kasutan,komasid.
Mul,oli,selline,asi,isegi,kunagi,olemas.See,on,nagu,väike,plate,mille,peal,oli,
jalakäiguhoob,ja,kinnitus,sinna,kus,jalakäigud,olema,peaks.Toimis,see,nii,et,
käsikäigutroos,oli,sellega,ühenduses,ning,kui,Kõik,muu,toimis,nii,nagu,loogiline.
Kui,ma,ehk,isegi,leiaks,selle,mõnipäev,üles,et,saaksin,pildi,teha,ja,kuhugi,üles,
panna,et,saaksid,inspiratsiooni.Kui,sa,just,ei,mõtle,mootorit,ümber,teha,sest,selline
asi,on,kordi,mõtekam
kas siis tuleb nagu mootor ymber teha või ?

-
Teema algataja
Mootori põhja alla on ka vaja auk puurida ja sinna keere sisse keerata, kuhu käib pulk mis hoiab käiku sees.Selleks,et käigud ümber teha on vajalik jalakäikude süsteem mis näeb välja selline:http://www.varuosad.ee/index.php?a=0&b=106&c=238
Ümberehitus ei ole väga raske kuid on vaja puurida sidurikaane sisse auk ja sinna simmer paigutada,muidugi on ka võimalik osta jalakäikudega mootori sidurikaan
Ümberehitus ei ole väga raske kuid on vaja puurida sidurikaane sisse auk ja sinna simmer paigutada,muidugi on ka võimalik osta jalakäikudega mootori sidurikaan

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Järjekordene tõeline geenius!!!Heints kirjutas:osta delta mootor ja pane peale
jalakägud kohe olemas
Ei ole olemas sellist asja, nagu delta mootor!!!
Deltasid on toodetud nii jalg kui ka käsikäikudega. Enamus toodetud eksemplaridest muide on justnimelt käsikäikudega mootoriga V-50.
Jalgkäikudega V-50M ja V-501 mootoritega on Deltade tootmise hilisem pool.
-
Teema algataja
Re: Mini-mopeed
tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
telli motopoest 1 pakk kompressiooni
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
426f kirjutas:eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
kompresioon on ideaalne
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
Eesti keele oskuse poolest pole Sa mitte "eestlane"
Tehnilise taibu poolest oled Sa
-
Teema algataja
yeekim kirjutas:eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
![]()
Tehnilise taibu poolest oled Sa
se on foorum mitte eesti keele tund jobu!!ku isa ei tea midag isiis ole vait parem
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
eestlane kirjutas:yeekim kirjutas:eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
![]()
Tehnilise taibu poolest oled Sase on foorum mitte eesti keele tund jobu!!ku isa ei tea midag isiis ole vait parem
Vot siiiiiss kirrjudagi ed mulll onn ainuld golm glasssi hartusd ja maa sainn daara rahha eesd ommale mini-mobeeti
-
Teema algataja
426f kirjutas:eestlane kirjutas:tere oleks selline küsimus mul on mini mopeed aga ei taha tõõle minna süüde kõik paigas vahest korraks lubab käima minna aga se harva keerad küünla maha sis lubab korraks uuesti käima minna kas saab lisa õhku või milles võib asi olla?
Mis imemasin sul on, et ilma küünlata lubab käima minna?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.