Motokoer
Moderaator: Moded
Motokoer
Imelugu, aga hakkasin vaatama ja ennäe, foorumis pole silpigi ühest sheffist motorallist, nimelt on HOMME motokoera pööripäev. Igati vinks üritus looduskaunistes kohtades orienteerumiseks. Kogu inff www.motopesakond.ee
Siiralt soovitan
Hitchiker
Siiralt soovitan
Hitchiker
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
lisavarustuseks GSR600
-
Paul104
-
NB
Sügav kummardus veelkord korraldajatele, raudselt aasta kõige parem üritus oli. Lisakatsetel jagus ohtralt adrenaliini ja üldse oli tore. Täna Tallinna poole sõites sai Randel ka korraks oma Tiigri külili - nii 20 sammu lohisemist asfaldil mida kattis lahtine killustik. Saigi natuke enduuroliku välimust oma ilusale rattale juurde
, peaasi et tal endal tervis korras ja kohvris olnud karikas viga ei saanud. Kahju muidugi, et osalejaid oli seekord üpris vähe.
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
üritus oli vaffa - http://galen.localhost.ee/Tuule/MotokoeraNV/index.html
kahju ainult Hitsist - ta oli oma esimesel võidule niilähedal kui pidamine vedas alt ja tuli katskestada
kahju ainult Hitsist - ta oli oma esimesel võidule niilähedal kui pidamine vedas alt ja tuli katskestada
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
randel
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Tänud minu pooltki korraldajatele, üritus oli super ja nagu kõik osalejad kooris ütlesid: KORRATA! KOR-RA-TA!
See küliliminek kruusaga kaetud asfaldil oli hea näide, et korralik varustus võib igal hetkel oluline olla (ja tsiklil olgu korralikud kaitserauad küljes
), minu 50-60km/h kiiruselt kukkumine lõppes paari sinikaga, riideid terved, kiivriklaasil väike kriim. Tsiklil väiksed sõjaarmid nüüd, aga ei midagi mis lõppkiirust mõjutaks 
See küliliminek kruusaga kaetud asfaldil oli hea näide, et korralik varustus võib igal hetkel oluline olla (ja tsiklil olgu korralikud kaitserauad küljes
-
Tähnik
-
Paul104
Motokoer
Kuku ??
Kas Motokoera sügispööripäev 2007 tuleb seekord üllatusena?
Või on sellega nii, nagu heade asjadega ikka, et kipuvad otsa saama?
Kas Motokoera sügispööripäev 2007 tuleb seekord üllatusena?
Või on sellega nii, nagu heade asjadega ikka, et kipuvad otsa saama?
Kordaminekuid soovides 
jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.