Kütuselisandid
Sõber kunagi andis mulle mingit bensulisandit. Midagi muutus küll, läksime too päev tartu kohe. ~40km. Minu arust kohalt ära minnes lõi nagu pöörded kiiremini ülesse( st, sinnamaani, kuni sidurd haakus). Kiirenduste ajal oli ka nagu rohkem pöördes, vb. ma kujutasin endale ette. Külmast peast suitses rohkem.
Kas seda võib ka õli/ bensiini lisandiks nimetada, mis lubab 50% vähem kulumist/höördumist, VÄhem tossu, Väiksem bensiini /õli kulu, ja seal oli vjapsee palju asju veel.
Ühesõnaga, mingi väiek potsku õlit, isa kasutab sead igal pool. Seda lisatakse auto mootoritesse, käigukasti, mootori õlidesse. Minu starteri laagri tegi väga hästi lahti. Potsku peal kõik kirjas ka, millega, kuidas, kui palju segada.
Kas seda võib ka õli/ bensiini lisandiks nimetada, mis lubab 50% vähem kulumist/höördumist, VÄhem tossu, Väiksem bensiini /õli kulu, ja seal oli vjapsee palju asju veel.
Ühesõnaga, mingi väiek potsku õlit, isa kasutab sead igal pool. Seda lisatakse auto mootoritesse, käigukasti, mootori õlidesse. Minu starteri laagri tegi väga hästi lahti. Potsku peal kõik kirjas ka, millega, kuidas, kui palju segada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.