Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Täna siis leidis aset minu selle hooaja esimene otsekontakt autoga. Sõitsin rahulikult Elvast Tartu poole, kiirus ca 110 (100 lubatud), minu taga oli juba pikemat aega rippunud üks sõiduauto. Nautisime loodust jne.

Pärast Nõod aga otsustas üks tagant hooga lähenev takso (vana Volvoront) minu taga sõitnud autost mööda sõita. Sõitiski.. ja reastus tagasi niiviisi, et sõitis mulle hooga külje pealt sisse. Esimene kontakt oli lenksuots, seejärel jalg ja mootorikaitsed, löök viskas ca pool meetrit paremale (õnneks lükkas ratta viltu, seetõttu liikus ratas ilma minupoolse teadliku otsuseta paremale :P), hädavaevu jäin püsti. Selleks hetkeks oli taksojuht taibanud, et mingi jama on paremel, seega tuleb rohkem jõudu rakendada ja keeras uuesti peale. Mina olin selleks hetkeks juba teeperve viimasel asfaldiribal ja ei osanud muud teha, kui gaasi peale keerata. Selle hääle peale vist taksojuht vaatas esimest korda paremale, igatahes kostis pidurikrigin ja masin jäi natuke maha.

Ausalt öelda olin kogu asjast niivõrd jahmunud, et ei osanud isegi auto numbrit vaadata, masina kinnipidamisest rääkimata.. TAGANT tulev auto ei näe mootorratast??

Mark ja firma on teada, eks tuleb autojuhiga rääkida kui see masin Tartus ette jääb. IMHO olen ma Tartus ainult paari näinud ja ainult ühel on kõrvalistuja ukse sees mõlk :) Hämmastaval kombel ise terve ja ratta kahjud piirduvad värske värvikriipsuga mootorikaitsel.
Aivar

Mine “Vaba teema”