Yamaha Aerox 06
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
yee see jutt on õige mida hr.Prykkar siin+sellel lehel räägib...
1. kuidas saab tal olla sissesõit korralikult tehtud kui läbisõit on 300 meetrit ja tippkiirus teada?
2. puhas inimlik ebausk mul selle kütusekulu juures... yee ta võtab selliste kiirustega niivähe...
peaks olema tõestatud küll et vähemalt osa tema jutust on puhas BS:)
1. kuidas saab tal olla sissesõit korralikult tehtud kui läbisõit on 300 meetrit ja tippkiirus teada?
2. puhas inimlik ebausk mul selle kütusekulu juures... yee ta võtab selliste kiirustega niivähe...
peaks olema tõestatud küll et vähemalt osa tema jutust on puhas BS:)
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
jep... kui mhr silinder oli , siis oli ka vaja aint 30-60min rahulikku sissesõitu teha , et valma , kuna selle silindri eluiga oleks ka olnud maksimaalselt 2k kanti..
aga jah , närve on sinna sitaks läind , et eks nüüd rolleri aeg on läbi näeme mida järgmisena tuunima hakata , eks midagi muud... aga minupoolt tõesti jõudu kõigile kõigi rolleritega...
njah... raha on materiaalne... kuhugi on seda vaja raisata , raha peab ringlema

njah... raha on materiaalne... kuhugi on seda vaja raisata , raha peab ringlema

-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
Ega Aare pole lihtne poiss kah
See 140k sisaldab suures osas ka pange panekuid - silindrit on ju mitmeid kordi vahetatud, kövasti maksab ka custom töö mootoribloki kallal ja köige selle korralikult seadesse ja söitma saamine.
Karta on ,et selle 140k hulgas juba tarkade meeste töötunnid on kümneka* ligi maksma läinud..

See 140k sisaldab suures osas ka pange panekuid - silindrit on ju mitmeid kordi vahetatud, kövasti maksab ka custom töö mootoribloki kallal ja köige selle korralikult seadesse ja söitma saamine.
Karta on ,et selle 140k hulgas juba tarkade meeste töötunnid on kümneka* ligi maksma läinud..
-
Teema algataja
-
See roller on nagu legend juba.
Kuulujutud olid need kõige karmimad, masin pidi liikuma 160, sees pidi olema 300 düüs
, lutis uusi 7 seerja BMW-si probleemiteta, paagi pidi tühjaks tõmbama 5km-ga jne. Aga keegi pole seda kunagi näinud.
Sellised imelikud jutud tulid Laagri inimeste poolt. (aga njh. laagri on laagri)
Kuulujutud olid need kõige karmimad, masin pidi liikuma 160, sees pidi olema 300 düüs

Sellised imelikud jutud tulid Laagri inimeste poolt. (aga njh. laagri on laagri)
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Olenemata, kui palju on asjaga vaeva nähtud ja raha kulutatud ning mida kõike on loodetud oma märgades ünenägudes saavutada, on asja lõppväärtus enamvähem null, kui ta lõpptulemusena ei funktsionneri vastavalt väljapakutule.
Ma võin ju ka lendavat taldrikut ehitma hakata ja tampida palju miljoneid ehitusse, aga no krt, kui ikka ei lenda, siis on tal vaid 2.-/kg müügiväärtus.
Ma võin ju ka lendavat taldrikut ehitma hakata ja tampida palju miljoneid ehitusse, aga no krt, kui ikka ei lenda, siis on tal vaid 2.-/kg müügiväärtus.
-
Teema algataja
Haha loen ja ajab naerma see kui kadedad ikka inimesed olla võivad. Kutt võttis tegi rollerit pani raha sinna magama noh mis teha. Miks peaksid sina, keegi suvaline isik kellel pole materiaalselt võimalik sellist projetki alustada, tulema siia ja hakkama noomima teist kellele see raha ehk "kommirahaks" on? Absurdne kui lollid me tegelikult oleme... Eks igaüks näebki asja oma vaatevinklist.
CPI Arn 125cc -> GasGas SM 125cc -> GasGas SM 450cc 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ainus, mille pärast ma muretsen seda teemat lugedes on suhtumine.Prykkar kirjutas:aga mida sina selle üle muretsed , pole ju sinu raha ega roller... nii , et pole midagi ullu...kui lihtsalt pole raha kuskile mujale panna kui niisama tuulde lasta , miks siis mitte...
Millegipärast käib pool aruteludest siin rolleri peale kulutatud raha ümber ja mitte niiväga selle ümber, mis on saavutatud ja mida selleks tehtud. Tundub, et osa rolleriseltskonnast ongi oma tuunimisega sellisel tasemel, et kõik need suurte ja uhkete nimedega tuuningvidinad ostetakse külge oma masinatele vaid sellepärast, et näidata, et vaadake, mul on pappi ja saan seda endale lubada, mis sellest, et neist kasu ei ole.
Eriti uhke on veel asja juures suhtumine, et ...
Sellise suhtumise juures on kogu antud teema konkreetselt lihtsalt eputamine + vales kohas asuv müügikuulutus ja kuna siit mingit asjalikku tehnilist juttu, arutelu ja nõuandeid teistele foorumlastele, milleks see foorum ikkagi mõeldud on, ei tule, läheb teema lukku. U-pop on natukene teisel aadressil...Prykkar kirjutas:Ma heameelega räägiks milles probleemid olid , aga siis saaks mingivend kohe teha korras masina ilma katseeksitus meetodita.