Kuumenemine
Moderaator: Moded
Kuumenemine
Rolleriks Peugeot Speedfight lc.
Probleem seisneb siis jahutuses vist. Tühikäigul käib ilusti , kui gaasi lisada näidik tõuseb , hoida ühtlaselt gaasi ja näidik läheb ülesse välja , punase peale ei lase. Aga tühikäigul töötab ilusti. Üks asi on veel tilkumine , mille alguskohta mina ei leia. Võtsin täna veel termostaadi välja , siis asi paranes , muidu hakkas kohe käimapannes kuumaks minema. Silindrit saab käega katsuda ja vist isegi kätt peal hoida. Endal mõistus suht otsas , aidake palun.
Probleem seisneb siis jahutuses vist. Tühikäigul käib ilusti , kui gaasi lisada näidik tõuseb , hoida ühtlaselt gaasi ja näidik läheb ülesse välja , punase peale ei lase. Aga tühikäigul töötab ilusti. Üks asi on veel tilkumine , mille alguskohta mina ei leia. Võtsin täna veel termostaadi välja , siis asi paranes , muidu hakkas kohe käimapannes kuumaks minema. Silindrit saab käega katsuda ja vist isegi kätt peal hoida. Endal mõistus suht otsas , aidake palun.

.
Mida nimelt tilkus ?
Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Väga paljudel vedelikjahutusega masinatel vajab jahutussüsteem konkreetselt õhutamist, kui uue jahutusvedeliku süsteemi paned! Normaalsematel selleks ka spetsiaalsed "tuulutuskorgid" pumpadel ja vajalikel lõdvikutel peal. Ebamugavamatel pead teadma, millist toruotsa tuleb lahti võtta, et õhk süsteemist välja saaks.vashooder kirjutas:ega need pidurid pole et õhutama peab
Vabandust , unustasin mainida et on õhutatud. Aga vb paneb näidik puusse , sest kui õrnalt gaasi anda ta tõuseb ühtlaselt ülesse. Muidu termostaadi võitsime ära , lasime ilusti õhu välja , kõik peaks nagu töötama , aga näidik hüppab lakke kohe.
Tilkumise vea ma avastasin , nagu kus on see koht kus ta on väntvõlli külje kinitatud (mitte otseselt , vaid mis teda nagu ringi ajab vms) , seal on see võll mis läheb pumpa ja sealt võlli vahelt laseb siis läbi. Loodan , et saite aru , aga see ei põhjustaks sellist kuumenemist? või põhjustab? Palun aidake , oleks vaja nagu korda saada ja enda mõistus ei võta. Kahtlustan näidikut.
Tilkumise vea ma avastasin , nagu kus on see koht kus ta on väntvõlli külje kinitatud (mitte otseselt , vaid mis teda nagu ringi ajab vms) , seal on see võll mis läheb pumpa ja sealt võlli vahelt laseb siis läbi. Loodan , et saite aru , aga see ei põhjustaks sellist kuumenemist? või põhjustab? Palun aidake , oleks vaja nagu korda saada ja enda mõistus ei võta. Kahtlustan näidikut.

-
- Kontakt:
Täiesti õige jutt. Üks võimalus on see et ajad otsa rolleril kusagile kõrgemale, siis peaks kah õhk välja tulema.Rõhutan sõna ''peaks'' pole seda ise katsetanud.Tean et autodel saab nii kui õhk vahel.oldmoped kirjutas:Väga paljudel vedelikjahutusega masinatel vajab jahutussüsteem konkreetselt õhutamist, kui uue jahutusvedeliku süsteemi paned! Normaalsematel selleks ka spetsiaalsed "tuulutuskorgid" pumpadel ja vajalikel lõdvikutel peal. Ebamugavamatel pead teadma, millist toruotsa tuleb lahti võtta, et õhk süsteemist välja saaks.vashooder kirjutas:ega need pidurid pole et õhutama peab
Võrr - Delta - Honda Dio - Yamaha Aerox - Cz - Honda CR250 - Yamaha Kodiak 450
Minul on õhutuspolt silku peal , millest saab ilusti õhu välja lasta. Pmt. panen pumba ja asjad peale tagasi , lasen õhu jälle välja ja üritan teise näidikuplokiga proovida.xzburnoutzx kirjutas:See õhutamise teema on suht idiootne, sest enamustel on korgi peal väike auk, mis selle eesmärgi ära täidab, või olen mina millestki valesti aru saand.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.