Yamaha Aerox 06
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha Aerox 06
Mida sellest rollerist arvate? küsige küsimus jne 
http://www.hot.ee/aeroxy
Äkki soovite endale seda?

http://www.hot.ee/aeroxy
Äkki soovite endale seda?
-
Teema algataja
aa jouuu mees päris "hale roller" sul
sa mõni 180ccm rolleriga või 500 oled joonele pannud ???
et siis 0 km sõitnud ja 145km/H?
Kas gpsiga?
90000 osta vist ei taha
kas aerox võtab ka 40l sajale või ei ?
Muide sulle peaks konkurentsi tulema!
http://rolleriklubi.pri.ee/foorum/viewt ... sc&start=0
aga pead ootama
Mul on üks küsimus kui roller liigub 145km/H ja mis rehvi ka kasutad?
sa mõni 180ccm rolleriga või 500 oled joonele pannud ???
et siis 0 km sõitnud ja 145km/H?
Kas gpsiga?
90000 osta vist ei taha
kas aerox võtab ka 40l sajale või ei ?
Muide sulle peaks konkurentsi tulema!
http://rolleriklubi.pri.ee/foorum/viewt ... sc&start=0
aga pead ootama
Mul on üks küsimus kui roller liigub 145km/H ja mis rehvi ka kasutad?
-
- Kontakt:
-
-
Teema algataja
Rolleri Ajalugu : Alguses oli plaan teha eks see kiirem Eesti roller ! Aga sina tark vend võid teha soovin sulle edu ja paksu rahakotti!!
Alguses oli silinder Malossi MHR , Summut : Yazuni Carrera 21 ja 28 Karpa..
Kiiruseks pidi 160km/h... Seda silindrit MHR vahetati 3 Korda.
Ja korralikult ei saanudki seda tööle ja lõpuks kui viga ülesse leiti oli raha kahjuks otsas , kuna kõik inimesed pole rikkad... Aga ma luban sul teha parema rolleri...
See roller on läinud kallimaks kui minu elu väärtus...
Selle rolleri sisse on pandud ümmarguselt 140 000kr koos ehitamiste ja tarkade vendade mõtlemisega , aga oleks ma teadnud , et sina nii tark oled , oleks ma rahus 20-30k kokku hoidnud...
Ja see informatsioon mis rolleri müügis on kahjuks tõsi
Alguses oli silinder Malossi MHR , Summut : Yazuni Carrera 21 ja 28 Karpa..
Kiiruseks pidi 160km/h... Seda silindrit MHR vahetati 3 Korda.
Ja korralikult ei saanudki seda tööle ja lõpuks kui viga ülesse leiti oli raha kahjuks otsas , kuna kõik inimesed pole rikkad... Aga ma luban sul teha parema rolleri...
See roller on läinud kallimaks kui minu elu väärtus...
Selle rolleri sisse on pandud ümmarguselt 140 000kr koos ehitamiste ja tarkade vendade mõtlemisega , aga oleks ma teadnud , et sina nii tark oled , oleks ma rahus 20-30k kokku hoidnud...
Ja see informatsioon mis rolleri müügis on kahjuks tõsi
-
Teema algataja
Kahjuks ma ei sõida selle masinaga. (pole selle masinaga kunagi jõudnudki sõitma hakata) kui ainult erinevate mootoritega testitud..
See roller ongi ehitatud nullist selliseks nagu see on lihtsalt..
Kahjuks rollri ehitamine võttis kauem aega kui arvasime ja vanus on juba rohkem , et rolleritest huvituda.
Vabandust kui ma kõvat venda mängisin , ma pole seda... Minu ainus soov on roller maha müüa... Nii et tule vastu mulle... ma ei näe milles probleem , kindlasti tuunid sa ka enda rollerit ja kunagi tahad sellest lahti saada..
mis ma teha saan kui tänapäeva elu on lihtsalt kallis , kindlasti tahaks sa ka mingit osa milleks raha pole...
See roller ongi ehitatud nullist selliseks nagu see on lihtsalt..
Kahjuks rollri ehitamine võttis kauem aega kui arvasime ja vanus on juba rohkem , et rolleritest huvituda.
Vabandust kui ma kõvat venda mängisin , ma pole seda... Minu ainus soov on roller maha müüa... Nii et tule vastu mulle... ma ei näe milles probleem , kindlasti tuunid sa ka enda rollerit ja kunagi tahad sellest lahti saada..
mis ma teha saan kui tänapäeva elu on lihtsalt kallis , kindlasti tahaks sa ka mingit osa milleks raha pole...
http://www.hyips24.com/aerox/pics2/phot ... 20183.html
Siin pildil on näha see vaene mees kes selle kõik kinni maksis?
Siin pildil on näha see vaene mees kes selle kõik kinni maksis?

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Kui nüüd uskuda neid rahasid mida sellesse rollerisse on laotud siis kindlasti 90k oleks normaalne. Kuid kardan ,et siukse hinnaga masinale pole Eestis turgu. Eeldatavasti oleks 30-40k võimalik selle eest reaalselt saada...
...ja üks asi ikka veel hinge pea. Mees, miks sa panid 140k rolleri peale magama?!
...ja üks asi ikka veel hinge pea. Mees, miks sa panid 140k rolleri peale magama?!

Aprilia RST 1000 Futura
-
-
- Kontakt:
Tule näita mulle seda testi kus ta 18kw välja annab. 18kw = 24.48hp. Selliseid numbreid näeb AINULT 80ccm TCR ja 2Fastiga hetkel. Tegin väikese scanni www.scooter-attack.com kataloogist, kui mind endiselt uskuma ei peaks. Seal on kirjas siis maksimaalne hp selle silindriga 10-13.5hp. Polini For Race 3 summutiga on VÕIMATU saada midagi üle 15hj, sest ta overrevvib ennast kõveraks peale 9200rpm - i. Ükski vähegi võimsam silinder ei tee sellisel pöördel suurt midagi.

-
Teema algataja
Jah, tegime eksimuse, see on 18HP ja 13,5kw. Tal on karter suuremaks tehtud ja süütesüsteem välja vahetatud, mis annab talle suure koguse kilowatte juurde.. Sisse - ja välja laske avasi on suuremaks puuritud.. ja veel mingeid pisiasju , mis annavad veel neid üksikuid hobuseid..
Jään ootama järgmist sinu teaduslikku tõestust....
Jään ootama järgmist sinu teaduslikku tõestust....

-
Teema algataja
Mida sa ikka oletad, käi motodepoos ära ning pane siia dünograafik üles. See 350.- peaks ju köömes olema selle kõrval, palju selle jolleri alla maetud juba.Prykkar kirjutas:Jah, tegime eksimuse, see on 18HP ja 13,5kw. Tal on karter suuremaks tehtud ja süütesüsteem välja vahetatud, mis annab talle suure koguse kilowatte juurde.. Sisse - ja välja laske avasi on suuremaks puuritud.. ja veel mingeid pisiasju , mis annavad veel neid üksikuid hobuseid..
-
- Kontakt:
Annab tõesti juurde, kuid reaalselt saad sa süütest mingise 1 hp juurde max. See Gilardoni silinder ei löö lihtsalt seda 18hp sealt välja. Kui siin nipet näpet teha siis üle 16hp sealt ei tule. Düno peal ei saa Eestis rolleril hp mõõta. Või tuleb variaator kuidagi blokeerida. Tal on survease suht kesine, sest see on see nn. Evo baas silinder. Ehk millest Polini enda Évot toodab. Usun, et liigub ja on võimas, kuid 18hp on tips üle pakutud, kuid jah see juba tunduvalt reaalsem number. Teoreetiliselt kui ta on väga maksimumi peale ära porditud siis on see 18hp isegi väntvõllist mõõdetuna võimalik. Vaevalt, et keegi viitsib igalt kolvi uuesti selle silindri järgi ümber tegema hakata, aga kes seda teab...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Igastahes ma lasen hinna alla , ja vb tõesti pole seal enam 18hp , meil ennem oli seal mhr silinder , ja 28kaprda yazuni mingi 21 sumpaga , et vast siis tuli ikka 18hp ära
et kui keegi soovib siis hind nüüd 69999 
kas keegi teist teab , mis sellest minu vanast projektist saanud , selles apriliast? tore oleks teada...

kas keegi teist teab , mis sellest minu vanast projektist saanud , selles apriliast? tore oleks teada...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Krat selle masinal on nii raske hinda määrata masin on 2006 ja pole ****agi sõitnud, uue masina hinda pole ka mõtet küsida, sest noh see oleks lambi teema, kõik tahaksid osta nii alla 40000 raudselt, aga müüma peaks nii 60000 + kindlasti, rollerisse on nii palju raha magama pandud ja aega et kommiraha eest oleks see kõik värk mõtetu, samas võiks selle müüa kellegile kes sellega midagi edasi teeb arendada on masinat ju küll küll, pole ei nitrot, raamiga pole midagi ette võetud jne jne
http://www.scooter-freaks.nl/techcenter ... _romeo.php
see oleks üks paras idee
http://www.scooter-freaks.nl/techcenter ... _romeo.php
see oleks üks paras idee
-
- Kontakt:
Jeap. MHR-iga saab umbes nii palju.Prykkar kirjutas:Igastahes ma lasen hinna alla , ja vb tõesti pole seal enam 18hp , meil ennem oli seal mhr silinder , ja 28kaprda yazuni mingi 21 sumpaga , et vast siis tuli ikka 18hp äraet kui keegi soovib siis hind nüüd 69999
Viitsib teha , ma viitsiks kah kui mul oleks 140k taskust võtta , pakun et paljudel oleks selline viitsimine võtta.Style. kirjutas:Prykkar viitsib teha vähemalt, eestis neid vendi vähe kes viitsivad jamada. Eelmine projekt tuli ka ilus [ Sr ] , ültse on hea , et viitsid teha. Tubli (Y)
Muidu mina midagi halba ei ütle , suht kõva , kahju et siis see õige projekt täielikult välja ei tulnud.