Yamaha Aerox 06

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Prykkar

Yamaha Aerox 06

Lugemata postitus Postitas Prykkar »

Mida sellest rollerist arvate? küsige küsimus jne :D

http://www.hot.ee/aeroxy

Äkki soovite endale seda?

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

aa jouuu mees päris "hale roller" sul
sa mõni 180ccm rolleriga või 500 oled joonele pannud ???
et siis 0 km sõitnud ja 145km/H?
Kas gpsiga?
90000 osta vist ei taha
kas aerox võtab ka 40l sajale või ei ?
Muide sulle peaks konkurentsi tulema!
http://rolleriklubi.pri.ee/foorum/viewt ... sc&start=0
aga pead ootama
Mul on üks küsimus kui roller liigub 145km/H ja mis rehvi ka kasutad?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Niisama jutu jätkuks Italkit ALU ECO - l on 12-13.5hp. Ja selle For Race 3 summutiga ei saagi saada midagi rohkem. Mis su Hebo Revolutionist ja C20 sai?

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

90000 hind paneb kukalt kratsima :D
KOndimootor

Teema algataja
Prykkar

Rolleri Ajalugu : Alguses oli plaan teha eks see kiirem Eesti roller ! Aga sina tark vend võid teha soovin sulle edu ja paksu rahakotti!!

Alguses oli silinder Malossi MHR , Summut : Yazuni Carrera 21 ja 28 Karpa..
Kiiruseks pidi 160km/h... Seda silindrit MHR vahetati 3 Korda.
Ja korralikult ei saanudki seda tööle ja lõpuks kui viga ülesse leiti oli raha kahjuks otsas , kuna kõik inimesed pole rikkad... Aga ma luban sul teha parema rolleri...

See roller on läinud kallimaks kui minu elu väärtus...

Selle rolleri sisse on pandud ümmarguselt 140 000kr koos ehitamiste ja tarkade vendade mõtlemisega , aga oleks ma teadnud , et sina nii tark oled , oleks ma rahus 20-30k kokku hoidnud...

Ja see informatsioon mis rolleri müügis on kahjuks tõsi
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

Kui sa niikõva mees oled, eks tule ja näita reaalselt rolleri kokkutulekul enda masinat.

Teema algataja
Prykkar

Kahjuks ma ei sõida selle masinaga. (pole selle masinaga kunagi jõudnudki sõitma hakata) kui ainult erinevate mootoritega testitud..

See roller ongi ehitatud nullist selliseks nagu see on lihtsalt..

Kahjuks rollri ehitamine võttis kauem aega kui arvasime ja vanus on juba rohkem , et rolleritest huvituda.

Vabandust kui ma kõvat venda mängisin , ma pole seda... Minu ainus soov on roller maha müüa... Nii et tule vastu mulle... ma ei näe milles probleem , kindlasti tuunid sa ka enda rollerit ja kunagi tahad sellest lahti saada..

mis ma teha saan kui tänapäeva elu on lihtsalt kallis , kindlasti tahaks sa ka mingit osa milleks raha pole...
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Kusjuures ma olen selle rolleri projektist niimõndagi kuulnud.
aga põhiline on see, et räägiti, et sa olevat mitte sissesõitu teinud, phmt, ning selle asjapuu kokku lasknud
Suzuki Katana Lc

cpipower

Lugemata postitus Postitas cpipower »

http://www.hyips24.com/aerox/pics2/phot ... 20183.html
Siin pildil on näha see vaene mees kes selle kõik kinni maksis? :mrgreen:

Teema algataja
Prykkar

Sissesõidu ajal jooksis kokku.... Need on kuulujutud , et ma ei teinud sissesõitu jne...

Ma heameelega räägiks milles probleemid olid , aga siis saaks mingivend kohe teha korras masina ilma katseeksitus meetodita.

ehhh.... CPIPOWER`i vend pani präegu hästi , siiamaani naer näol...

Teema algataja
Vanquish

Lugemata postitus Postitas Vanquish »

Prykkar kirjutas:
...aga siis saaks mingivend kohe teha korras masina ilma katseeksitus meetodita....
Aga mis selles siis halba oleks?

Räägi ikka.. on huvitav. Ma olen alati mõelnud,et ei tea,mis sellest aeroxist edasi sai^^

Kaspar

Teema algataja
Style.

Lugemata postitus Postitas Style. »

mm, minuarust hind sellise pilli kohta pole KRÕBE, vaata masinat ! See on ikka väga hea. TUBLI TÖÖ (:

/ Janno ,
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Mis siin head on? Ostan ära, olen rahul ja siis käib pauk - keps on läbi silindri minema lendanud. Kui küsin eelmise omaniku käest, et mis värk sellega oli. Tema vastab, et salajane ning kui ära räägib, siis saab hakata ilusti sõitma. Rispekt! :cry:
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Kui nüüd uskuda neid rahasid mida sellesse rollerisse on laotud siis kindlasti 90k oleks normaalne. Kuid kardan ,et siukse hinnaga masinale pole Eestis turgu. Eeldatavasti oleks 30-40k võimalik selle eest reaalselt saada...

...ja üks asi ikka veel hinge pea. Mees, miks sa panid 140k rolleri peale magama?! :lol:
Aprilia RST 1000 Futura

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Ma sinu asemel ei myykski seda mingi mõtetult odava hinna eest, see nii uhke leiutis et pane klaasi taha, kestab kauem:D
KOndimootor
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Ausaltöeldes mina kah sinu asemel seda maha ei müüks ja paneks kuskile vaatamiseks. :P Või siis pühapäeva sõitmiseks. :) Sa ei saa ju nagunii selle rolleri eest kõike seda raha mis sa sinna pannud oled. Pigem las olla ju kuskil endal alles ta.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Tule näita mulle seda testi kus ta 18kw välja annab. 18kw = 24.48hp. Selliseid numbreid näeb AINULT 80ccm TCR ja 2Fastiga hetkel. Tegin väikese scanni www.scooter-attack.com kataloogist, kui mind endiselt uskuma ei peaks. Seal on kirjas siis maksimaalne hp selle silindriga 10-13.5hp. Polini For Race 3 summutiga on VÕIMATU saada midagi üle 15hj, sest ta overrevvib ennast kõveraks peale 9200rpm - i. Ükski vähegi võimsam silinder ei tee sellisel pöördel suurt midagi.

Pilt

Teema algataja
Prykkar

Jah, tegime eksimuse, see on 18HP ja 13,5kw. Tal on karter suuremaks tehtud ja süütesüsteem välja vahetatud, mis annab talle suure koguse kilowatte juurde.. Sisse - ja välja laske avasi on suuremaks puuritud.. ja veel mingeid pisiasju , mis annavad veel neid üksikuid hobuseid..

Jään ootama järgmist sinu teaduslikku tõestust.... ;)

Teema algataja
Style.

Prykkar viitsib teha vähemalt, eestis neid vendi vähe kes viitsivad jamada. Eelmine projekt tuli ka ilus [ Sr ] , ültse on hea , et viitsid teha. Tubli (Y)

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Prykkar kirjutas:
Jah, tegime eksimuse, see on 18HP ja 13,5kw. Tal on karter suuremaks tehtud ja süütesüsteem välja vahetatud, mis annab talle suure koguse kilowatte juurde.. Sisse - ja välja laske avasi on suuremaks puuritud.. ja veel mingeid pisiasju , mis annavad veel neid üksikuid hobuseid..
Mida sa ikka oletad, käi motodepoos ära ning pane siia dünograafik üles. See 350.- peaks ju köömes olema selle kõrval, palju selle jolleri alla maetud juba.

Teema algataja
Urbanstyle

Kõik on kõvad mölisema !

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Dünograafik rolleriga on ühtlane sirge, rolleri variaator ülekanne nivelleerib selle ühtlaseks... küll aga saab teoreetilise tippkiiruse teada, ilma tuuletakistuseta.
Eestis veel sellist dünostendi kahjuks pole mis väntvõlliotsast ponisid loeks.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Annab tõesti juurde, kuid reaalselt saad sa süütest mingise 1 hp juurde max. See Gilardoni silinder ei löö lihtsalt seda 18hp sealt välja. Kui siin nipet näpet teha siis üle 16hp sealt ei tule. Düno peal ei saa Eestis rolleril hp mõõta. Või tuleb variaator kuidagi blokeerida. Tal on survease suht kesine, sest see on see nn. Evo baas silinder. Ehk millest Polini enda Évot toodab. Usun, et liigub ja on võimas, kuid 18hp on tips üle pakutud, kuid jah see juba tunduvalt reaalsem number. Teoreetiliselt kui ta on väga maksimumi peale ära porditud siis on see 18hp isegi väntvõllist mõõdetuna võimalik. Vaevalt, et keegi viitsib igalt kolvi uuesti selle silindri järgi ümber tegema hakata, aga kes seda teab...

Teema algataja
IguanaDuet

Lugemata postitus Postitas IguanaDuet »

Ma ütleks niipalju ,et müts maha su ees Prykkar.
Tõesti ma võin ausalt öelda ,et ega ma rollerist kõike ei tea.
Kõige rohkem pani just imestama raha mis sellepeale on läinud.
Täiesti väärt tegu.
Pole Eestis palju inimesi kes nii viitsiks teha ja aega raisata.
Edu sulle ka järgmiste projektide puhul ;)

Teema algataja
Prykkar

Igastahes ma lasen hinna alla , ja vb tõesti pole seal enam 18hp , meil ennem oli seal mhr silinder , ja 28kaprda yazuni mingi 21 sumpaga , et vast siis tuli ikka 18hp ära ;) et kui keegi soovib siis hind nüüd 69999 :D

kas keegi teist teab , mis sellest minu vanast projektist saanud , selles apriliast? tore oleks teada...

Teema algataja
Style.

MA tahtsin sinult endalt seda küsida, tahtsin osta ;D See oli väga ilus tegelt!

Teema algataja
Urbanstyle

Krat selle masinal on nii raske hinda määrata masin on 2006 ja pole ****agi sõitnud, uue masina hinda pole ka mõtet küsida, sest noh see oleks lambi teema, kõik tahaksid osta nii alla 40000 raudselt, aga müüma peaks nii 60000 + kindlasti, rollerisse on nii palju raha magama pandud ja aega et kommiraha eest oleks see kõik värk mõtetu, samas võiks selle müüa kellegile kes sellega midagi edasi teeb arendada on masinat ju küll küll, pole ei nitrot, raamiga pole midagi ette võetud jne jne
http://www.scooter-freaks.nl/techcenter ... _romeo.php
see oleks üks paras idee
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Prykkar kirjutas:
Igastahes ma lasen hinna alla , ja vb tõesti pole seal enam 18hp , meil ennem oli seal mhr silinder , ja 28kaprda yazuni mingi 21 sumpaga , et vast siis tuli ikka 18hp ära ;) et kui keegi soovib siis hind nüüd 69999 :D

kas keegi teist teab , mis sellest minu vanast projektist saanud , selles apriliast? tore oleks teada...
Jeap. MHR-iga saab umbes nii palju.
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Style. kirjutas:
Prykkar viitsib teha vähemalt, eestis neid vendi vähe kes viitsivad jamada. Eelmine projekt tuli ka ilus [ Sr ] , ültse on hea , et viitsid teha. Tubli (Y)
Viitsib teha , ma viitsiks kah kui mul oleks 140k taskust võtta , pakun et paljudel oleks selline viitsimine võtta.
Muidu mina midagi halba ei ütle , suht kõva , kahju et siis see õige projekt täielikult välja ei tulnud. :)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Mõtlesin ja mõtlesin, et ärge nüüd näkku pekske, aga kurat sinna see 140000 oli sisse vaja taguda. Vaadake Lepmzu rollerit koos rolleri endaga 35000 sisse taotud ja umbes sama palju HP ja 147 tuli nagu naksti. Saaks isegi rohkem vb. :D
Suletud

Mine “Rollerid”