Hälvik-autojuhid


Teema algataja
cyber

Lugemata postitus Postitas cyber »

spinna kirjutas:
Mul hea näide : 2004 oli vist, kui suvel Saaremaal pikem teelõik pinnatud sai. Ja mul sealtkaudu igal hommikul ja õhtul tööle-koju teekond sõita. KOLM korda vahetasin alla aasta vanusel autol esiklaasi!!!
Sama palju kui kihutavad seltsimehed on süüdi tegelikult lauspindamine kui selline. Andke andeks, aga ma pole lääne-euroopas kuskil näinud sellist teede "parandamise" viisi. Vähe sellest, et see vihmaga marulibe on ja mootorratturitele veel eriti ohtlik, isegi lubatud kiirusega sõites taovad lendavad kivid autodel värvi maha.
Mina võrdleks pindamist umbes sarnase tegevusega, et kaevame keset maanteed suure augu, paneme sinna ette hoiatavad märgid ja siis itsitame vaikselt pihku, kui inimesed sinna sisse sõidavad. Õigust jääb veel ülegi: "Aga märgid olid ju väljas!"
Vähe sellest, et pindamine ei ole sugugi mitte odav lõbu: pindamise hind on vähemalt 50% asfaltkatte asendamise hinnast, paraku kestab pinnatud teelõik ka ca. kaks korda vähem. Mõttetu tegevus ühesõnaga. Meil aga sellest aru ei saada, kune meie "meistrid" muud moodi ei oska ja poliitikutel on vaja majandada üheks aastaks tehtud eelarve piires ning selle eest võimalikult palju teekilomeetreid "korda" teha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”