Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

cyber kirjutas:
Tuues paralleeli baarielust, siis peksa saavad enamasti ikka need, kes küsivad :P
Mul hea näide : 2004 oli vist, kui suvel Saaremaal pikem teelõik pinnatud sai. Ja mul sealtkaudu igal hommikul ja õhtul tööle-koju teekond sõita. KOLM korda vahetasin alla aasta vanusel autol esiklaasi!!! Esimese raksu peale vahetasin ära, teise klaasiga ootasin suve lõpuni ja kogusin pragusid ning vahetasin siis sügisel ja sain ikka veel korra vahetada. Esimesed kaks klaasi läksid konkreetselt selle peale, et äraütlemata suur grupp seltsimehi tundusid teedemeestest oluliselt täpsemalt teadvat millise kiirusega millal võib pinnatud lõigul sõita. Eks halb õnn oli ka ilmselt tol suvel, aga no "tule taevas appi". Krt, sügisel tõstis kindlustus makset kah veel, muidu ma olevat kahjumlik klient.

Nii et see märkide mõjualas kiiruste valik on vägagi hall teema ja mustvalgelt seda vaadelda ei saa. Tegelikult ei juhtuks ka midagi kui kõik neist piiranutest kinni peaks. Ja noh, peksa võib ilma küsimata kah saada, kui seda minu näidet vaadata. Mina isiklikult õppisin seal küll piirangust kinni pidama. Vaatad aga klaasis pragu ja mõtled vastutulija peale ning saadki rahulikult kulgetud.
Suzuki GSX 750 Inazuma

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”