Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

scryth
Postitusi: 1094
Liitunud: 26 Apr 2006, 09:18
Asukoht: Tallinn

Lugemata postitus Postitas scryth »

Põhimõtteliselt pole õige peedistada inimest kes käitub seadusekuulekalt, nimetada teda venijaks, tatiks, piidriks või kuidas iganes :lol:
Ometigi on tõde selles, et sõites ühtlaselt +10km/h liiklusvoolus on ohutuse seisukohalt ääretult mõistlik tegevus. Eriti, kui kummaski suunas on ainult üks sõidurida. Sellega on päri ka kaasliiklejad, politsei kui ka eksaminaator.

Olen teinud nii oma õppesõidud kui ka kõik eksamid lastes rahulikult ühtses liiklusvoolus (seega siis +10 km/h) ja pole kellelgi kobisemist olnud. Lahendanud ümberreastumise tugeva kiirenduse ja "auku sissekeeramisega" ja saanud seepeale positiivset tagasisidet. Lühidalt – käitudes liikuses võrdväärse kaasliiklejana on hinnang sinu tegevusele oluliselt positiivsem, kui teinekord piinliku täpsusega eeskirja täites.

Liikleja, kelle jaoks +10 km/h on kihutamine, ei ole sobilik liiklusesse – ta sõidab ilmselt oma võimete piiril ja võib iga hetk olla iseendale ja teistele ohtlik, kuna tal puudub nn. "oskuste varu".

Tagant tulevate troppide vastu aitab rahulik närv ja allumatus provokatsioonile. Eriti, kui sa pole ohuolukorras võimeline eest ära sõitma.


kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”