Hälvik-autojuhid


Teema algataja
cyber

Lugemata postitus Postitas cyber »

riceboy kirjutas:
Sõiduoskus ei luba kindlasti veel linnas sõita lubatust kiiremini, olen enamus autodest aeglasem aga tunnen ennast oma kiirusega sõites hästi. Paraku saan aru et see tekitab väga palju ohtlike olukordi. Sõidan 50 tsoonis 50ga ja tallinnas tähendab see seda et 80% juhtidest otsib võimalusi must möödumiseks. Järvevana teel sõidan 70ga, kõik tormavad 100ga must mööda jne.
Üldisest liiklusvoolust oluliselt aeglasemalt sõitmine on veel ohtlikum kui kihutamine. See paneb teised juhid Sinust mööda sõitma, trügima, sõeluma jne.
Mida see punktuaalne eeskirjade täitmine Sulle annab? Keegi Sulle selle eest haiglasse puuvilju ei too.
Minu isa sõitis ka kunagi Tavrija nimelise vene panniga, mille spidomeeter näitas 10km/h rohkem kui kiirus tegelikult oli (GPSiga mõõtsime pärast). Vana muidugi seda ise ei teadnud. Kurtis kogu aeg, et talle keeratakse pidevalt ette, teda trügitakse tee äärde jne. Kõik need probleemid lahenesid peale seda, kui sai talle veidi korralikum auto hangitud, millega ta enam teistele jalgu ei jäänud.
Tänaval oled nagu hundikarjas: pead enamusega kaasa uluma. Kui kõik "lendavad" järvevana teel 90-ga, siis pead nendega sama kiirusega kaasa sõitma või sõidetakse Sust üle. Nii lihtne see ongi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”