Speedest Dunlop Racing 2007
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Jaak, finaalsõidu aeg tuli mu isiklikuks parimaks küll, 6.793, reaktsiooniga 0.559 (kui see 0.5 sek kuusepuu punase jutt õige on siis joppas küll mul täiega). Ega ma sind suurt ei jõudnud sõidu ajal piiluda, stardis nägin punast, tundus sinu rada aga kindlalt ei teadnud, lasin edasi, ise mõtlesin veel, et äkki oli mingi andurite kala ja tuleb kordustart.nitse kirjutas:Üldiselt aga pole mul kombeks üleliigseid riske rajal võtta, kui selleks vajadust pole, aga seekordki sundis mind riskantset starti tegema Pacaani tublid sõidud. Pacaan, kuidas meil finaalis muidu vahe oli, kahe esimese käiguvahetuse juures ma veel nägin sind silmanurgast, aga mis lõpus sai? Mina sõitsin mälu järgi vist finaalis 6,8xx midagi, kas sa mitte ei teinud finaalis oma päeva parimat aega?pacaan kirjutas:Suzumen kirjutas:600 jäi üllatuslikult Jaak teiseks ja täiesti uus võistleja viis esikoha.
ja Jaak jäi täna teiseks siiski vaid punase, mitte minu sõidu pärast (arvan nii, tema aega teadmata).
Minu parimaks ajaks jäi 6,692 ja sellest sõitsid kiiremini ainult Ain ja Virves.
Enda parim 60ft, mis mulle eriti rõõmu tegi, oli 1.691 (esimene eliminaator Veikoga), hakkab pikendusega harjumine ka juba tasapisi tulema

Suht kehva sõit tuli mul Sepaga eliminaatoris, võit oli vist väga napp - ja Sepp, sinu sidurilibisemise juttu ma ei usu enam.
Sepal oli üldse ikka suht nibinabin võitude (Tõnis)/kaotuste (Beljajev ja mina) päev kahjuks - eks ta jah selline õnne värk rohkem ole seal 1/8 -l. Samas Beljajevi 3. koht minule üllatus ei olnud, juba Haapsalus sõitis ta lühikese kiigega samad või kiiremad ajad mis mina pikaga.
Ürituse juures oli see SMS aegade teavitus üks väga mõnus uuendus, loodetavasti ka edaspidi.
Kahju, et ma Korke ajasõidu slaalomit ei näinud.
Kahju, et järgmine kord Tartus ei saa osa võtta aga võibolla seevastu Leetu

Siinkohal küsimus - kas sõitja võib ühe võistluse vahepeal sõita teise võistleja rattaga kui see ei osale? Võistleb ja punkte saab ikka sõitja (sama klass)?
Ja kõigile kes kaaluvad osalemist - tehke seda kindlasti, üritused on lõbusad, seltskond lahe ja nalja saab. Lisaks ei ole vaja E klassis mingeid ulmelisi summasid kulutada ega lugematuid garaazhitunde teha, et enamvähem aegu sõita.
GOooooooo Korke

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.