kaane taga imelikud hääled .

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
react

kaane taga imelikud hääled .

Lugemata postitus Postitas react »

Oma CPi'le on tekkinud mõningad vead millele ei suuda lahendust leida .

#1 Sõidad, sõidad . Jääd kuskile seisma alla 10 km/h ja siis hakkab kuidagi kinni pooma, kuid kui üle 20 km/h läheb hakkab enam-vähem normaalselt uuesti sõitma . Külmalt käivitades ei ole viga, soojalt käivitades ei hakka lihtsalt kiirendama , kuidagi lonkab kuni 15 km/h siis tuleb selline jõnks ja siis hakkab sõitma .

Ise mõtlesin, et äkki on düüs veitsa suur 86/98 emba kumba pole kindel . Et saab liiga palju kütet peale ning hakkab jamama . Sportsumps ja koonus ka muidu peal .

#2 Sõiduaeg lased gaasi lahti , siis on kaane taga imelik klõbin . Kas oleks võimalik , et rullikud on läbi või rihmal miski viga . Rullikud on oma 2500 km sõitnud ja rihm on 3500km . Või äkki peaksin koonuse täielikult puhtaks tegema ning siis uuesti alla panema [ noh kaasa arvatud õliga kokku määrimine ]

Oleks väga tänulik , kui keegi oskaks midagi tarka öelda .

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Mul oli täpselt sama asi kymco agilityga aga see kadusära... mõne aja pärast ;) sul on rihm läbi ja rullikud võivad olla väga kandilised, ta võis sul kunagi sõidu ajal variosühe rulli risti sinna visata ja sellest võisid hakata jamad tekkima ;)
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Re: kaane taga imelikud hääled .

Lugemata postitus Postitas Aksel »

react kirjutas:
Oma CPi'le on tekkinud mõningad vead millele ei suuda lahendust leida .

#1 Sõidad, sõidad . Jääd kuskile seisma alla 10 km/h ja siis hakkab kuidagi kinni pooma, kuid kui üle 20 km/h läheb hakkab enam-vähem normaalselt uuesti sõitma . Külmalt käivitades ei ole viga, soojalt käivitades ei hakka lihtsalt kiirendama , kuidagi lonkab kuni 15 km/h siis tuleb selline jõnks ja siis hakkab sõitma .

Ise mõtlesin, et äkki on düüs veitsa suur 86/98 emba kumba pole kindel . Et saab liiga palju kütet peale ning hakkab jamama . Sportsumps ja koonus ka muidu peal .

#2 Sõiduaeg lased gaasi lahti , siis on kaane taga imelik klõbin . Kas oleks võimalik , et rullikud on läbi või rihmal miski viga . Rullikud on oma 2500 km sõitnud ja rihm on 3500km . Või äkki peaksin koonuse täielikult puhtaks tegema ning siis uuesti alla panema [ noh kaasa arvatud õliga kokku määrimine ]

Oleks väga tänulik , kui keegi oskaks midagi tarka öelda .
Koonust sa peaksid pesema ja õlitama ikka regulaarselt .... mina enda oma pesin näiteks korra nädalas.... nädalas sõidan ma ~700km. Muidugi kui sõidad mööda liivateid palju siis peab veel tihedamini puhastama.
Teiste probleemide kohta ei oska öelda midagi. (vb siis düüs natukene väiksem)
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Urbanstyle kirjutas:
Mul oli täpselt sama asi kymco agilityga aga see kadusära... mõne aja pärast ;) sul on rihm läbi ja rullikud võivad olla väga kandilised, ta võis sul kunagi sõidu ajal variosühe rulli risti sinna visata ja sellest võisid hakata jamad tekkima ;)
Kas sa tahad öelda, et nii ruttu on ära kulunud w? Mina enda Kymco Agilityga sõitsin ühtede rullide ja rihmaga ~12000km ja siis vajasid alles vahetust. :roll:
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Urbanstyle kirjutas:
Tohoh.
Mul multivar( rullid peaksid vb. äkki kiiremini kuluma, kui originaalis), ja mina oma 7g rullidega juba üle 4000km sõitnud. 2000+km mina, eelmised km eelmine omanit, kes oli sõber, seega tean, palju miski asi sõitndu on selle rolleri all.
Ja rullid on täiesti ümmargused veel.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”