Sinhronizacija karbjuratorov

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Tellisin endale selle CarbTune II ja kolme erinevat mõõtu küünlad kütusesegu regullimiseks. Endal 3 erinevat ratast, millest üht on nii palju näpitud (sumpasüsteem, muudetud õhu sissevõte, K&N õhufilter), et kohe kindlasti peab karpad ja segu uute vidinate järgi paika sättima ja aparaadi ostmine tasub kohe kindlasti ära.

Nädala pärast peaks kohal olema. Kui keegi tahab minu juuresolekul ise regullida, siis palun väga või teen siis mina nt 100 kr eest asja ära.

Kütusesegu regull võib minna päris pikaks, seega seda ma ise ei viitsi teha - foorumist leiab küll teemasid, kus kirjas, mida peab kruttima, et segu 1/4, 1/4-3/4 või 4/4 gaasi pealt regullida. Küll võin küünlaid laenata.
Küünalde kohta leiab infi carbtune.com lehelt.

Muidu sai lihtsalt kopp ette erinevate töökodade tegijate vingumisest, et karbussitöö võtab 4 tundi aega jne jne.

Mida perset, olen Piibe maanteel nt nõelu 5 minutiga regullinud. Paak üles, karpad lahti, nõelad kõrgemaks või madalamaks, kodinad kokku ja testisõitu tegema. Puhastamine pole raskem töö. Vot kütusesegu regull on juba pikem teema.
---------------------
Koroche, poskolku u teba staroja mashina, sovetuju somomu Carbtune II kupit ili togda svizaca s Virx123.

Sam poluchu Carbtune gdeto cherez nedelu. Esli dozhdezhsa, mogu pomoch.

Tel 52 20 897

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “По Русски”