Riverman treeninglaager. TOIMUB laupäeval

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

pacaan kirjutas:
kõikidele rinka oleviku- ja tulevikustaaride kohustuslik trenn. Sepp? Oled käsi ikka?

SEPP :lol: :lol: :lol:
no mitte kohustuslik,aga osalema võix ikka tulla. saab rahus keerata toru tyhjax ilma et peax põdema lubada pärast.
kas mina käsi? eee ei tea veel.. mehaanik Nuke sõitis ära soojale maale.

a mis selles shampuse jutus naljakat oli? 8)

nitse kild on hea, et kiige ei loe nii lyhikesel maal, pikk just annab ju stardi eelise ja kui on ainult 200 meetrit,siis... ahh ma ei viitsi seletada :D

ja Sina kelle ratta nr on 64 ji või ij ja täna tabasalu kandis sõitsid... oled peast debiilik! mul on savi, et sa lendasid minust paremalt mööda maanteel kuigi vastu ei tulnud autosid. mööda minnaxe siiski vasakult!
arvesta sellega,et sa ei tea kunagi mis toimub autos millest sina möödud paremalt.võimalik,et ntx on mul autos juuatäis nitse kellel on väga paha olla ja karjub autos,et rops tuleb... mis ma teen kui sõidan maanteel, loomulikult tõmban kohe paremale teeserva ja pidurdan... ma ei tule selle pealegi,et mingi debiilik võix maanteel sõita minust paremalt mööda kui mõlemas suunas on ainult yx rada!
lihtsalt Sinu enda tervise huvides,Ära tee enam nii!!! :bsmile:
Viimati muutis sepp, 30 Mai 2007, 08:11, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”