Soovitage uut rollerit, hinnapiiriks 15,000.-
-
Teema algataja
Aitäh, et selle ära märkisid. Ei löönud pähe, et see võib takistuseks saada.Ice kirjutas:Koomikud. Kui inimene on 197cm pikk soovitate teie talle väikest masinat. Istud nö prooviks masinapeal ja lenksu Sa vabalt keerata ei saa - põlved jäävad ette, olen ise ca 190cm pikk, ning häirib ikka küll vahepeal. . Nii pikale inimesele, kui Sina jääb see masin kindlasti väikseks.
Selle raha eest soovitaks pigem Microgrupi Eaglet - piisavalt suur, sobib sõitmiseks ka kahele. Istmealune on piisav, et igasugu träni kaasa vedada. Hind jällegi Sulle sobilik.
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=16
Kõige lihtsam - proovi ise erinevatel masinatel peal istuda ja saad õige nn tunnetuse kätte.
Samas panevad veidi nina krimpsutama Eagle tehnilised näitajad.. ja kvaliteedi koha pealt ka tume maa. Ehk keegi targem täpsustab, ideaalne, kui kirjeldaks keegi sellise isendi omanik ?

Aga tõesti, kere tundub suurem. Ja kui ma ei eksi, siis see kere on sama mudeli 125cm3 variandiga identne ? Kuskilt olen kuulnud, pildi pealt nagu hästi ei oska öelda.
Aga jah. Tehnilised näitajad on üpris tähtsad siiski, nagu mulle on selgeks saanud. Kuna jah, sõbral kindel plaan osta ikkagi see F-act , kahjuks mind piirab suurus. Ei tahaks sama raha eest kehvemat rollerit.
+ 4taktiline. Oli plaan nagu rollerit niiöelda ''tuunida'' , aga 4t jupid pidid olema raskemini kättesaadavad ja kallimad ka.
2t koha pealt oleks nagu muretu, juppe on nii, et ajab üle lausa

Aga tänan hea tähelepanelikkuse eest, üritan otsida rohkem suurema kerega variante. Proovisõidud erinevatega ei teeks ka paha, suve alguses lähen linna.
Timmo - uus variaator? kas ja kui üldse, siis palju paraneb tippkiirus ? On siiski kindel plaan tippkiirus 100 ligi ajada.
Viimati muutis GrowHow, 28 Mai 2007, 00:23, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.