matkaplaanid 2007
Moderaator: Moded
Minul on kurb kogemus Austraalia viisaga. Ei saanud (AD 2001). Uuesti pole veel üritanud. Viisa taotlemiste vaheline aeg oli muidu vist 1 aasta.karmenikas kirjutas:Selle või siis järgmise aasta unistuste reis oleks Austraaliast läbi Aasia koju tulla. Eks näis kas see jääbki unistuseks või saan kamba kokku ja viisad kätte.
Keep momentum
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Mina alustan rahulikult
Teen koduvabariigile esialgu tiiru peale.Külastan sõpru kes mööda eestit laiali kolinud,chillin mõne järve ääres,maandan lihtsalt stressi sõitmisega jne.
Vanaema juba ammu öelnud :"poiss käi kõige pealt nuustakul ära enne kui väljamaale kipud."
P.S. see ei käi küll väga teemasse aga varsti peaks soojemasse kohta paariks nädalaks kolima.Mina@külmavares.
Teen koduvabariigile esialgu tiiru peale.Külastan sõpru kes mööda eestit laiali kolinud,chillin mõne järve ääres,maandan lihtsalt stressi sõitmisega jne.
Vanaema juba ammu öelnud :"poiss käi kõige pealt nuustakul ära enne kui väljamaale kipud."
P.S. see ei käi küll väga teemasse aga varsti peaks soojemasse kohta paariks nädalaks kolima.Mina@külmavares.
--- 1. variant ---
1. mandrilt Saaremaale
2. Saaremaa->Ventspils
http://www.slkferries.ee/
18.06.2007 - 31.08.2007
Reisija 380eek (24eur) + mootorratas 345eek (22eur)
3. VENTSPILS-ROSTOCK
www.scandlines.lt
15.06 - 02.09.2007
1 inimene 4 inimese kajutis 90eur
Tsikkel 50eur
Hinnas sisaldub 4 söögikorda
--- 2. variant ---
Tallinn->Helsingi ?eur
http://www.superfast.com/Baltic/Finnish ... _kaiki.asp
Helsingi->Rostock 450eur (kogu 4 inimese kajut) + 1 sõiduk
1.1.-31.3.2007 graafiku hind, suvel ilmselt kallim.
1. mandrilt Saaremaale
2. Saaremaa->Ventspils
http://www.slkferries.ee/
18.06.2007 - 31.08.2007
Reisija 380eek (24eur) + mootorratas 345eek (22eur)
3. VENTSPILS-ROSTOCK
www.scandlines.lt
15.06 - 02.09.2007
1 inimene 4 inimese kajutis 90eur
Tsikkel 50eur
Hinnas sisaldub 4 söögikorda
--- 2. variant ---
Tallinn->Helsingi ?eur
http://www.superfast.com/Baltic/Finnish ... _kaiki.asp
Helsingi->Rostock 450eur (kogu 4 inimese kajut) + 1 sõiduk
1.1.-31.3.2007 graafiku hind, suvel ilmselt kallim.

vaata www.liscolines.lt hindasi kakris. kirjutas:Üks semu just uuris seda Tallinn-Rostock liini ning tulemuseks oli järgnev kommenaar:Kuigi mina enamasti nii jänune ei ole kui tema, ühinen üldjoontes antud hinnanguga2 inimest ja tsikkel. Istud tallinnas 16,30 laeva (1025,00 eeku) 19,00 kobid Helsingis laevast välja.Umbes 20,00 kobid samasse laeva tagasi (8167,00eeku)
Järgmise päeva õhtul 21,30 oled Saksas ja hakkad kohe öömaja otsima! Selle hinna sees on kahene aknata kajut.Söögid joogid peale selle.
Hinnale lisandub broneerimis tasu 45,00 eeku. Kokku:9237.- eeku!
Minu arvamus:Terve päev kannatada joogipuuduse käes,kuna õhtul pannakse arvatavasti puhuma! Eriti tobe minusuguste jaoks!!!.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
Teema algataja
Kui jutt juba Euraasiast valja laks, soovitan soojalt plaanidesse votta ka USA West Coast'i. Minu meelest pole matkamiseks paremat central coast'ist (LA ja S. Francisco vaheline jupp). Hingematvad vaated ookeanile ja magedele, ideaalses korras kaanulised teed, vahe liiklust ja see miski sonulseletamatu seikluse ja "everything is possible" feeling, mida tunned vaid USAs ja Laanerannikul. Ja vahet pole kas tuled siia talvel voi suvel, ikka on uks ja sama 20C+/- 5C (sisemaa on kull teine lugu) ja vihma toenaosus on pea null. Oomaja maksab kopikaid (motel 6 ja econolodge leiad alated 20$/oo tuba ja maga seal mitmekesi soovi on, bensiin on praegu 2.20$gallon/ 7.3 EEK/liiter). Rattaid peaks ka rentida saama.
Vabandan kui kolasin vaga pateetiliselt, kaisin just eile ohtul pikemal trekil "niisama ja paikseloojangut vaatamas"
Vabandan kui kolasin vaga pateetiliselt, kaisin just eile ohtul pikemal trekil "niisama ja paikseloojangut vaatamas"

Oskab keegi vihjata kuidas kõige odavamalt (mõistlikumalt) Shotimaale saab ?
Parema idee puudumisel sõidan juuli lõpus, augusti alguses Stockholm-Bergen-Shotimaa (risti läbi) -Dublin - Inglismaa - Rotterdam - Stockholm.
Paari päevase ringivaatamise teeks Iirimaal, aga üldiselt lihtsalt sõidaks ja naudiks. Planeeritav aeg 2 nädalat.
Parema idee puudumisel sõidan juuli lõpus, augusti alguses Stockholm-Bergen-Shotimaa (risti läbi) -Dublin - Inglismaa - Rotterdam - Stockholm.
Paari päevase ringivaatamise teeks Iirimaal, aga üldiselt lihtsalt sõidaks ja naudiks. Planeeritav aeg 2 nädalat.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
-
Teema algataja
Juhuslikult sai paar nädalat tagasi seda teed sõidetud ja minu arvamus siis sellest.Tamps kirjutas:Kui jutt juba Euraasiast valja laks, soovitan soojalt plaanidesse votta ka USA West Coast'i. Minu meelest pole matkamiseks paremat central coast'ist (LA ja S. Francisco vaheline jupp). Hingematvad vaated ookeanile ja magedele, ideaalses korras kaanulised teed, vahe liiklust ja see miski sonulseletamatu seikluse ja "everything is possible" feeling, mida tunned vaid USAs ja Laanerannikul. Ja vahet pole kas tuled siia talvel voi suvel, ikka on uks ja sama 20C+/- 5C (sisemaa on kull teine lugu) ja vihma toenaosus on pea null. Oomaja maksab kopikaid (motel 6 ja econolodge leiad alated 20$/oo tuba ja maga seal mitmekesi soovi on, bensiin on praegu 2.20$gallon/ 7.3 EEK/liiter). Rattaid peaks ka rentida saama.
Seda käänulist teed on seal ligemale 250 kilomeetrit mida pole vähe, saab sõita tülgastamiseni ja pole ka võimalust kuhugi ära pöörata, tuleb lõpuni ära sõita. Aga L.A. on sinna ligemale 250 kilomeetrit enne kui hwy. 101 San Luis Obispolt rannikule ära keerab ja autode vool lakkab. San Francisco poolt on maad siis poole vähem. Ka federal hwy. on seda liiklust päris palju, et jõuaks ümbrust nautida. Ütlen nii, et kaks korda ma seda teed läbi ei viitsiks küll sõita.
Ma olin seal teel kaks päeva ja ei näinud kordagi päikest, ookeanilt tuli tihe sumu peale ja sinna kadus ka soe päev.
Ei õnnestunud ka 20 dollariga magada. Pigem on see tavaline tax kuskil 80 ja taxid peale aga ehk kohalikud teavad paremini neid kohti ja kütus maksab 3,5-4,5 gallon ja seda tean päris kindlasti. Mul tuli sõidetud 3700 kilomeetrit ja piisavalt kütust ostetud, kas on siis hinnad vahepeal tõusnud aga odavamalt ma seda kätte ei saanud.
Ei midagi isiklikku, aga mitte midagi ei arva. Puhtalt selle pärast, et imho suurlinnad on ajaraisk, pooleks päevaks sinna minna pole mõtet, igale linnale arvesta 2-3 päeva kohapeal, -kui sa ikka linna näha ka tahad.Telempe kirjutas:Mida te sellisest marsruudist arvate? (Tumepunased täpid tähistavad sihtkohti, mille jaoks on planeeritud aeg vaatamiseks)
Kui sul on selleks tripiks ~3 nädalat aega, siis muidugi why not, aga marsruuti muuta või loobuda näiteks Pariisist? soovitaksin anyway. Vähemalt sellise üles-alla sõitmisega. Samas teed sa kindlaski UK-le ja Norrale ülekohut, kui tahad need läbi sõita külastades ainult Londonit, Edinburghi ja Oslot.
See muidugi kõigest minu arvamus, inimeste huvid-tahtmised on erinevad ja vihje ka, -mida väiksem seltskond, seda vähem lahkarvamusi..

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Tsikkel: Triumph Sprint ST 1050 (2008)
Ma just mõtlesin, et kõige enne peaks pealinnad üle vaatama (pole neis üheski käinud!), küll kunagi jõuab mujale. Igale linnale on arvestatud vähemalt üks päev, kohapeal ehk selgub, kas on tahtmist kauem vaadata. Kõige suuremat rõhku tahaks just panna Ühendkuningriigile, aga ma ei tea täpselt, kuidas seal kõige parem sõita on, et võimalikult palju näha. Norra ehk annab mulle andeks, küll Skandinaavia tripp kah millalgi tuleb.
Õnneks ei ole see reis planeeritud sellesse ega ka järgmisesse aastasse, nii et ettevalmistused ja reisiplaan saaks tipptopp korda.
Õnneks ei ole see reis planeeritud sellesse ega ka järgmisesse aastasse, nii et ettevalmistused ja reisiplaan saaks tipptopp korda.
ATGATT, but not invincible
-
Teema algataja
Tulin just Saksast ja leidsin lennujaamast ajakirja Alpentourer, saksa keeles aga sees 8 head Alpide reisiplaani, koos kirjelduse ja kaardiga. Kaasas vihjed kus elada ja ilusamaid kohti imetleda. Neil ka kodukas www.alpentourer.de
Ise plaanin järgmine suvi minna aga kui keegi soovib ajakirja uurida siis laenan lahkesti.
Anneli
5110964
Ise plaanin järgmine suvi minna aga kui keegi soovib ajakirja uurida siis laenan lahkesti.
Anneli
5110964
Ise plaanin minna suvel mööda Eestit rändama, plaan külastada Saaremaad,Pärnud,Otepääd jne. Samas kui pilkan head metsarada, siis selles ka mööda ei põika.
Kindlat plaani veel täitsa ei ole , aga minek alles suve lõpupoole. (kui uus tsikkel käes)
Soovin kõigile edu planeerimisel
!
Kindlat plaani veel täitsa ei ole , aga minek alles suve lõpupoole. (kui uus tsikkel käes)
Soovin kõigile edu planeerimisel

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
alpid
Siin on palju juttu alpidest.Eelmisel aastal sai käidud Berni alpides,Chamonix`s(2004 autoga L.-saksa,Austria)
Ratta mark-ei oma mingit tähtsust,kõik on asfalt,kui lähed kõrvale,eks oled vist eramaal kohe.
Kiirused-mingi 400km ots päevas ei väsita üldse võrreldes Tartu Tln maantega.)Kui sirgel saad 90..100 siis 180 kraadises viraazis piduradad nagunii 30-e peale ja 1 käik kui raskem matkaratas.Kohalikud biked annavad küll tuld,aga eelmisel nädalal panid 2 selli Grimseli teel kokku.
Valivad ideaaltrajektoori ja kurvis lähevad üle pideva.Nende meestega ei ole mõtet võistelda,neil tee peas.Järskudel laskumiste 3-s +pidurid.Kohati natuke kaljupuru teel,aga puhastajad töötavad pidevalt.
Äikese järel kuivab tee ruttu,lume kätte ei jäänud.
Aga huvitav on ja tahaks tagasi ka.Eriti tasub tõmmata Interlaken-Spiez-Grimselpass-Rhonegletscher--Furkapass-Sustenpass.Lõppkõrgus 2400 kanti.
Eks saate küsida kohalikelt www.swissbikers.ch ja head reisi!!
Ratta mark-ei oma mingit tähtsust,kõik on asfalt,kui lähed kõrvale,eks oled vist eramaal kohe.
Kiirused-mingi 400km ots päevas ei väsita üldse võrreldes Tartu Tln maantega.)Kui sirgel saad 90..100 siis 180 kraadises viraazis piduradad nagunii 30-e peale ja 1 käik kui raskem matkaratas.Kohalikud biked annavad küll tuld,aga eelmisel nädalal panid 2 selli Grimseli teel kokku.
Valivad ideaaltrajektoori ja kurvis lähevad üle pideva.Nende meestega ei ole mõtet võistelda,neil tee peas.Järskudel laskumiste 3-s +pidurid.Kohati natuke kaljupuru teel,aga puhastajad töötavad pidevalt.
Äikese järel kuivab tee ruttu,lume kätte ei jäänud.
Aga huvitav on ja tahaks tagasi ka.Eriti tasub tõmmata Interlaken-Spiez-Grimselpass-Rhonegletscher--Furkapass-Sustenpass.Lõppkõrgus 2400 kanti.
Eks saate küsida kohalikelt www.swissbikers.ch ja head reisi!!
NALI VÕI
Üllar kirjutas:kris. kirjutas:Üks semu just uuris seda Tallinn-Rostock liini ning tulemuseks oli järgnev kommenaar:Kuigi mina enamasti nii jänune ei ole kui tema, ühinen üldjoontes antud hinnanguga2 inimest ja tsikkel. Istud tallinnas 16,30 laeva (1025,00 eeku) 19,00 kobid Helsingis laevast välja.Umbes 20,00 kobid samasse laeva tagasi (8167,00eeku)
Järgmise päeva õhtul 21,30 oled Saksas ja hakkad kohe öömaja otsima! Selle hinna sees on kahene aknata kajut.Söögid joogid peale selle.
Hinnale lisandub broneerimis tasu 45,00 eeku. Kokku:9237.- eeku!
Minu arvamus:Terve päev kannatada joogipuuduse käes,kuna õhtul pannakse arvatavasti puhuma! Eriti tobe minusuguste jaoks!!!.
KUST SEE INFO MINU NIME ALLA SAI 2006 OLI kiEL -kLAIPEDA 1PERS.+TSIKKEL 100 EURI.eI OLE KALLIS.üLLAR
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
vaata www.liscolines.lt hindasi ka
Rattaga matkamise kohapealt on siin sel aastal suht vaikne olnud. On keegi käinud kuskil ?
Endal ja veel ühel lugupeetud kasutajal siit saidilt, täna minek ringile - Rootsi, Norra, Shotimaa, Iirimaa, GB, Saksa, Rootsi.
Sõber just Dublinist helistas, et ilm on s... ja lubatakse kõiksugu torme ja üleujutusi.
Kui tagasi jõuan, eks siis anname teada ( kui üldsusel huvi on).
Endal ja veel ühel lugupeetud kasutajal siit saidilt, täna minek ringile - Rootsi, Norra, Shotimaa, Iirimaa, GB, Saksa, Rootsi.
Sõber just Dublinist helistas, et ilm on s... ja lubatakse kõiksugu torme ja üleujutusi.
Kui tagasi jõuan, eks siis anname teada ( kui üldsusel huvi on).
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.