Visiiriga enduro-kelgu-atv kiiver - on kogemusi?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 216
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Visiiriga enduro-kelgu-atv kiiver - on kogemusi?
Niisiis, minu jaoks uudis aga kuna just parasjagu uut kiivrit otsin, jäid AllRight´is näppude vahele SHOEI ja HJC uued mudelid, mis eest täisvisiiriga. Näppides ja proovides selgus, et jube hea nägemistrajektooriga. Ei liibu kll täiesti kiivriservadega, nii, et vihmaga ikka midagi peaks ninna ka jõudma...
Aga oleks tänulik kui keegi ehk juba omades kogemust selliste kiivritega ka sõites, annaks mingi hinnangu asjale. Positiivse meelestatuse korral muidugi käiks säästud pigem pildiloleva ARAI eest välja aga põhimõttelist vahet neil vaevalt on...
http://www.arai.brandt.fi/mallisto.php?luokka=1&id=16
Aga oleks tänulik kui keegi ehk juba omades kogemust selliste kiivritega ka sõites, annaks mingi hinnangu asjale. Positiivse meelestatuse korral muidugi käiks säästud pigem pildiloleva ARAI eest välja aga põhimõttelist vahet neil vaevalt on...
http://www.arai.brandt.fi/mallisto.php?luokka=1&id=16
tervitused,
sõidan ise arai tour x-ga ja ilma nokata. Valides jäi silma just veidi erineva välimuse poolest. ise sõidan siis naked bike´ga, millega tavaliselt kantakse minu arusaamist mööda bikerite kiivreid. Tuulemüra osas ei kurda ja visiir käib päris tihedalt kinni ning üsna mugav on ka peas.
Marko
sõidan ise arai tour x-ga ja ilma nokata. Valides jäi silma just veidi erineva välimuse poolest. ise sõidan siis naked bike´ga, millega tavaliselt kantakse minu arusaamist mööda bikerite kiivreid. Tuulemüra osas ei kurda ja visiir käib päris tihedalt kinni ning üsna mugav on ka peas.
Marko
-
Teema algataja - Postitusi: 216
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Thanx
Seda muidugi - aga ma selles vanuses, et olen hakanud tundma vajadust KIIVRI järele. Tuleb tunnistada, et mühistasin ka vahest mõnel suvel üldse ilma kiivrita mööda metsi ringi aga nyyd ilma muutudes, teevad vanad vigastused kõvasti haiget ja seepärast ei taha uusi juurde tekitada ja kaitsevarustuse hankimisel ei kavatse kokku hoida.
To marq - noka sa siis lihtsalt ise eemaldasid? See muidu siuke lühike ja viisakas niigi. Ja kuidas on kogemused õhutusega - on need avatavad-suletavad, kuidas sinihammas ära mahub kiivrisse?
Seda muidugi - aga ma selles vanuses, et olen hakanud tundma vajadust KIIVRI järele. Tuleb tunnistada, et mühistasin ka vahest mõnel suvel üldse ilma kiivrita mööda metsi ringi aga nyyd ilma muutudes, teevad vanad vigastused kõvasti haiget ja seepärast ei taha uusi juurde tekitada ja kaitsevarustuse hankimisel ei kavatse kokku hoida.
To marq - noka sa siis lihtsalt ise eemaldasid? See muidu siuke lühike ja viisakas niigi. Ja kuidas on kogemused õhutusega - on need avatavad-suletavad, kuidas sinihammas ära mahub kiivrisse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.