Reageerimine ettekeeramise puhul
Olles just selle kadalipu lõpuni käinud võin rääkida oma kogemusest ja Seesam kindlustusest.Rene kirjutas:Mul selline küsimus, ... ?
Situatsioon oli analoogiline - kõrvalteelt sõitis peateele välja sõiduauto andmata mulle teed ja mul õnnestus küll otsene avarii ära hoida kuid külili kukkusin ikkagi. Kuna autojuht oli mõistlik mees ja minema ei tormanud vaid tunnistas oma süü ja nii sai see ka sündmuskoha skeemil fikseeritud, siis minu üllatuseks lõppes kogu jutt kindlustusega selliselt, et rattal vahetati kõik (mikro)kriibitud osad ning kõik mul seljas olnud riided, välja arvatud ihupesu ja sokid, ostis kindlustus ära. Rahade liikumisel mitte mingisuguseid tõrkeid ei olnud ja mitte ühegi rattal viga saanud osa vahetamise vajadust, sellega kaasnenud tööde ja ka näiteks õli vahetamist ning sündmuskohalt ratta töökotta transporti ei vaidlustatud. Ja see kõik toimis vaid liikluskindlustuse alusel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.