kes huvituvad bike trikkidest!!!!!!

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

ei hakka uut teemat tegema...masin on siis zid pilot täielikult stock. olen igatmoodi proovinud nokka üles saada. koguaeg kas ei saagi või tõmban üle(kohapeal) kuidas siis tati peal saaksin sõita? mõtlen just nii, et kui kohalt lähen siis nokk õhus. keegi zidi-vendadest oskaks öelda?
Mul endal 110cc dirtbike , alguses proovid näiteks teise käiguga lihtsalt lenksu tõmmata ja siis gaasi anda, peaks alguses natuke tõstma ikka. Siis kõvasti harjutamist kuni see täiest selge ja edasi näiteks siduri libistamisega (vajab rohkem harjutamist)

Muide ,ise kasutan kiirelt sõites imelikku tehnikat :P , kui neljanda käiguga pöörded umbes 3-4 tuhat, siis olen püstasendis, surun amordid alla ja gaas põhja, kuna praegusel mootorrattal jõudu vähe, et niimoodi üle tõmmata , siis suht riskivaba ka.... saab umbes max 40m tagarattal ja normaalse kalde all sõita...

Need ,kes tahtsid külglibisemisse minna... soovitan ennem kurvi natuke pidurdada... käik alla.... kui juba natuke keerad kurvis, siis surud gaasi põhja... muidugi pead ka kurvis tsiklit kallutama, kui kurvi lähed :P , vähemalt ise kasutan niisugust taktikat.

Ei saa aru , miks viimast tavalises liikluses vaja läeb, aga mulle on kasuks tulnud, kui keegi autoga taga ajab :?
Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Stuntriding”