Honda SLR (FX 650)

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
TaaviJ

Honda SLR (FX 650)

Lugemata postitus Postitas TaaviJ »

Tere,

Kuna sai subjektis mainitud ratas ostedtud ja service manuali pole, siis on tekkinud mõned küsimused. Ehk SLRide omanikud oskavad vastata.

Ega kellegi pole HONDA SLR 650 service manual'i või tegelikult oleks kõige parem lausa FX 650 (Vigor) oma? Tundub olema selline väga haruldane asi.

Vaja oleks näiteks teada soovitatud klapivahesid. Dominaatoril on näiteks IN 0.1 ja EXT 0.12. Samas on SLR'il teine nukkvõll ja ei ole kindel kas klapivahed on samad. Keegi teab sellest midagi?

Teine asi on selle 25kW piiranguga. Saan aru, et see on tehtud elektrooniliselt CDI kaudu. Piirangu mahavõttmiseks maandatakse mingid klemmid pistikus. Lugesin küll saksa foorumit, kuid automaatne tõlkimine keeras asja väga segaseks. Pealegi väideti kuskil FX 650l olema teine CDI. Kas keegi on seda SLRi piirangu maha võttmist konkreetselt teinud? Kui on, siis võik ilusasti selgelt mulle seletada. Vaatan ise selle pistiku üle, kui palju ta selle SLRi omast erineb. See ehk muudab asja selgeks. Esmalt peaks muidugi vaatama, kas on üldse piiratud.

Kolmas küsimus oleks rehvirõhkude kohta. Palju SLRil need tavaliselt on. Vaatasin, et Dominaatoril oli nõutud mõlemas rehvis 22 PSI, kas ka SLRil?
Kasutaja avatar

arendaja
Tsikkel: Tenere 700
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas arendaja »

Heips!

Service manuali ei ole aga user manual on. Seal kirjas ei ole sinu soovitud klapivahesid, kuid on rehvirõhk. Jah see on 22psi-d
Slr 650 > Gsxr 600 > Hornet 919 > Cbr1000rr > Mt09 > Tenere 700

Teema algataja
TaaviJ

Lugemata postitus Postitas TaaviJ »

Vahepeal olen natuke infot antud ratta kohta välja kaevanud ja ehk on kellelegi abiks.

Kalpivahed peavad olema IN 0.10 ja EX 0.10.
Õli amordis : 583 ml ja 120mm ülemisest amordi äärest (SOW 10W)
Õli hulk mootoris : 2,1l; 2,15l koos filtri vahetusegs
Tühikäigu segu kruvi asend : 1 5/8 pööret
Õlivahetus iga 3000 km tagant.

Piirangu koha pealt niipalju, et 25kw ja 29 kW versioonidel on erinev CDI ja juhtmestik. Ilmselt saab piiratud versioonil võimsust juurde, kui CDIle gaasi asendi sensorit modifitseerida ja sellega süütenurka paremaks seada. Uurin seda lähemalt, kui aega saan.
Kasutaja avatar

tsiklimees
Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000

Lugemata postitus Postitas tsiklimees »

Ka SLR 650 omanik.

Otsisin ka siin mõni nädal tagasi service manuali ja infot CDI piirangu kohta. Kuid samuti ei midagi.
Samas sattusin biker'i foorumis kunagi olnud teemale.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... 50&t=31840

Uurisin siis selle jutu järgi ka CDI'd. Mark on täpselt sama, kuid juhtme värvide jaoks oleks ikka service manuali vaja.

SLR omanikele ka küsimus, et kuidas tagumise rata võll välja käib? Kas ainult tagudes? Jube kõvasti on kinni, ei keerates ega tagudes ei liigu kuhugi poole. Vaja rehvi hakata vahetama.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Tõmmake netist NX650 service manual, mootor on neil sama RD09, andmed peaaegu klapivad, ülejäänud on ka täiesti sarnane, ainult rattad nats suuremad. Mul arvutis olemas, aga pole kuskile üles panna. Täpsed SLR/FMX reguleerandmed saab saksa lehtedelt. ES kui huvi on mälupulgale saada seda NX manuali.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Teema algataja
ROM35

Lugemata postitus Postitas ROM35 »

tsiklimees kirjutas:
Ka SLR 650 omanik.

Otsisin ka siin mõni nädal tagasi service manuali ja infot CDI piirangu kohta. Kuid samuti ei midagi.
Samas sattusin biker'i foorumis kunagi olnud teemale.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... 50&t=31840

Uurisin siis selle jutu järgi ka CDI'd. Mark on täpselt sama, kuid juhtme värvide jaoks oleks ikka service manuali vaja.

SLR omanikele ka küsimus, et kuidas tagumise rata võll välja käib? Kas ainult tagudes? Jube kõvasti on kinni, ei keerates ega tagudes ei liigu kuhugi poole. Vaja rehvi hakata vahetama.
mul tuli küll suht lihtsalt ratta võll välja, mutter lahti ja tasa toksisin torniga ja ok. miks sul ei liigu ei tea :o

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Mul oli kunagi XR-iga sama asi et vaja tagumist ratast vahetada, uus rehv ka juba ostetud ja maha polt kuidagi ei tule. Jamasin asjaga kaks päeva. Võtsin suure jõuõlaga mutrivõtme, asetasin poldipea otsa ja keerutasin. Vaevalt pool pööret polt liikus. Aitas ainult julm kuvaldaga tagumine poldi pea suunas. Loomulikult panin sinna ka igasuguseid asju ette, et ei rikuks keeret ära. Jamasin mis jamasin, aga asja lõpuks kätte sain. Lasin igakord vähe roosteemaldit ja määret vahele ja võll hakkas lõpuks liikuma. Hiljem tagasipannes lihvisin eelnevalt poldi liivapaberiga siledaks et enam sellist asja ei juhtuks.

Ei ole varem SLR-il tagaratast vahetanud, aga nagu eespool kõneleja ütles, et ta sai ilusti ratta kätte, siis järelikult sul sama jama mis mul kunagi oli. Nii et kuvalda ja määrded kätte ja asja kallale.

Parimat,
Siller
Kasutaja avatar

Kaukaaslane
Tsikkel: Yamaha XT600
Tänanud: 4 korda

Re: Honda SLR (FX 650)

Lugemata postitus Postitas Kaukaaslane »

TaaviJ kirjutas:

Teine asi on selle 25kW piiranguga. Saan aru, et see on tehtud elektrooniliselt CDI kaudu. Piirangu mahavõttmiseks maandatakse mingid klemmid pistikus. Lugesin küll saksa foorumit, kuid automaatne tõlkimine keeras asja väga segaseks. Pealegi väideti kuskil FX 650l olema teine CDI. Kas keegi on seda SLRi piirangu maha võttmist konkreetselt teinud? Kui on, siis võik ilusasti selgelt mulle seletada. Vaatan ise selle pistiku üle, kui palju ta selle SLRi omast erineb. See ehk muudab asja selgeks. Esmalt peaks muidugi vaatama, kas on üldse piiratud.

kuidas asi lõppes siis? sai selgemaks, kuidas maha saab?

NO GOOD ROADS!
Kasutaja avatar

rockhell
Tsikkel: Honda africa twin 750
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rockhell »

ise olen ka slr omanik.
ja mul on repair manula sellele rattale olemas arvutis.
ja cdi-ga on endale siuke lugu, kuulsin, et ka honda dominatori oma peaks sobima. ja kuna slr cdi tõttu on rattal 29 kw siis kui paigaldada domika oma siis saab 33 kw :D
ja kuna mul vennal läx laiali see , siis prooin domika oma peale panna :D kuigi ega vist see paar kw persega tuntavad vahet ei anna :D

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Kasutaja avatar

Kaukaaslane
Tsikkel: Yamaha XT600
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Kaukaaslane »

no ca 14% võimu kasv peaks natuke tunda andma ikka. kui õnnestub, oleks tänulik kogemusi jagad.

NO GOOD ROADS!
Kasutaja avatar

rockhell
Tsikkel: Honda africa twin 750
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rockhell »

Eks ma proovin siis täna ära ja annna siis teada!

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”