Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.

Šulik

Lugemata postitus Postitas Šulik »

Aga seda juttu lugedes tuli mul pähe üks mõte (vabandust, et ei suutnud kõiki 13 lehte läbi lugeda, äkki kuskil juba oli juttu).
Nimelt elan Pärnu külje all Paikusel nn uuselamurajoonis. Meie õnnetuseks on teed kasutavad krossimehed. Nimelt tuleb Paikuse alevikust ilus kruusatee ja läheb läbi metsa karjääri, kus siis käiakse end treenimas ja välja elamas. Ütlen ausalt- kuradi närvi ajab, kui vend tuleb oma krossikaga ristmikule, mis on mu majast u 300m ja siis keerab täiega gaasi peale ja laseb majade vahelt kuni karjäärini täisgaasiga. Samas on kõik noored pered seal lastega ja neid lapsi mängib seal ikka palju ja ajan ka oma autot tagurpidi hoovist välja- kui on ees ikka asula märk ja mina pean seal sõitma 50-ga, miks see kuradi krossimees võib ja sõidab seal X km/h. kivirahe taga, vaod tees.
Kõik on korralikud rattad, kutid seljas täisvarustuses, ratastel võistlusnumbrid küljes. Minu teada ei tohi sellisega üldse tavaliikluses sõita. Eelmine laupäev pidasin ühe sellise kihutaja kinni. Kutt ütles ausalt ta pole kunagi mõelnud, et siit võiks vaikselt läbi sõita, või viia autohaagisel rattad mitmekesi karjääri. Niiiiiiii äge on ju siin vajutada, kus kõik näevad, et olen KÕVA mees? Eriti on see veel karjäärist tagasi tulles- kas te kuradid pole saanud seal isu täis sõita?

Õnneks naabrimees on prefekt ja asi on selles suunas käima lükatud, et neid numbriteta krossikaid sealt välja saada. Mul poleks olnud selle vastu midagi kui lugupeetud krossimehed sõidaks majade vahelt vaikselt läbi, aga ei- vaja ju poosetada!!

Saan aru, et me kõik tahame sõita rattaga, mille me oleme ostnud. Kes chopperiga, kes bike, kes krossikaga. Aga miks ühed suudavad oma krossika viia ilusti kastis rajale ja tuua ka samamoodi tagasi, aga mingi seltskond peab majade vahel kiiruskatseid tegema.

OEH! Kohe kergem hakkas, loodan, et ka mõni Paikuse motomees, kes ka harrastab Käärasoo teel kiiruskatseid, natukenegi oma tegude üle järgi mõtleb. Vähemalt loodan.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”