Kes müüb tugevamaid sisekumme?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Kes müüb tugevamaid sisekumme?

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Teab keegi, kes müüb kvaliteetseid (Michelin, Bridgestone...) ja tugevamat sorti (reinforced) sisekumme? Need tavalisest paksemat tüüpi, ehk mingi 2,5 mm paksust kummist ja off-road'i suunitlusega üldiselt.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Saku lähistelt KTM-i esindusest sai omale kunagi ostetud.... vist....... aaaastaid tagasi.

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

Võibolla suts OT aga abiks võibolla ikka. Mingi nädal tagasi oli saade kus näidati otseselt krossi jaoks välja arendatud kummist kuule mis käivad rehvi sisse sisekummi asemele. Rehvi sees oli ca 10-12 kuuli, kui üks-kaks tk katki lähevad siis saab sõitu jätkata. Ja mäletamist mööda oli see Hr Krestiinov kes toodet tutvustas. Selles KTM.ee lehel on igatahes ka tema kontakt üleval.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

ma sain mõned head aastad tagasi Bikeworldist 21" siselohvi, mis on nii paksu seinaga, et paigaldamisel tekib probleeme. Tundub, et sellega võib ka ilma mantlita sõita ;)

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

errorcode12 kirjutas:
Rehvi sees oli ca 10-12 kuuli, kui üks-kaks tk katki lähevad siis saab sõitu jätkata. Ja mäletamist mööda oli see Hr Krestiinov kes toodet tutvustas. Selles KTM.ee lehel on igatahes ka tema kontakt üleval.
See on liiga ekstreemne variant, võistluste jaoks. Paris-Dakar rallil vist ka sama tüüpi asjad kasutusel, lohvi asemel on täiskumm sees. Michelinil on selle nimi Bib-Mousse (kallis ka ja vähe peab vastu).
mella kirjutas:
ma sain mõned head aastad tagasi Bikeworldist 21" siselohvi, mis on nii paksu seinaga, et paigaldamisel tekib probleeme.
Ehk oli 4-millimeetrine? See jääb ka liiga ekstreemseks vist, kuna pidavat maanteesõidul liiga kuumaks minema (tehtud off-road'i jaoks). 2,5-millimeetrine oleks selline kuldne kesktee. ;) Tahaks tegelt lihtsalt võimalikult vastupidavat lohvi kõrvalteedel matkamiseks, mitte krossi jaoks.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

TIRE BALLS on nende pallide nimi, mis rehvi sisse pannakse õhukummi asemel. Elumotol vaatasin ja katsusin neid. Keerati ka minu silma all kruustangide vahel lapikuks, ei läinud katki.
Reklaamtekst on neil üldiselt tugev, pikaealised, vastupidavad ja mida kõike. Ainult ühest asjast ma aru ei saa: kuidas pannakse see rehv peale, kui need rõhu all pallid sees on...? On kellelgi nendega mingeid kogemusi äkki? Mitte, et ma ostma hakkas, lihtsalt huvitav leiutis.
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 195 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

davidsoniharald kirjutas:
Keerati ka minu silma all kruustangide vahel lapikuks, ei läinud katki.
Ainult ühest asjast ma aru ei saa: kuidas pannakse see rehv peale, kui need rõhu all pallid sees on...?
ehk samamoodi pressid millegagi kokku ja niimoodi paned "jupp jupi haaval" rehvi veljele?

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

Mullu sain lohvid Neeme käest Streetmotost. Võtsin selle nö. "keskmise" versiooni ja täpset seinapaksust ei oska öelda. Ning tehtud on ta kirja järgi Poolas. :roll: Aga minu raske juraka all on nad siiamaani mõõdukalt viletsamatel- ja vähemviletsamatel teedel vastu pidanud. (Siinkohal kop-kop-kop vastu puupead.) Niipalju kui netist lugenud olen, siis nende kõige jämedamate lohvide rehvivahele saamisega pidi jahh parajalt pusimist olema.

terv, sokk

welz

Lugemata postitus Postitas welz »

Tartus Brauermotos oli mitme erineva paksusega lohve saadaval.
http://www.hot.ee/brauermoto/
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kõige asjalikumad siselohvid on Bridgestonel, need racing mudelid. Vaieldamatult parimad.

wide-open

Lugemata postitus Postitas wide-open »

Rebaseonu kirjutas:
Paris-Dakar rallil vist ka sama tüüpi asjad kasutusel, lohvi asemel on täiskumm sees. Michelinil on selle nimi Bib-Mousse (kallis ka ja vähe peab vastu).
kui asja nimi on mousse siis tõenäoliselt on tegu mingi poorse e. vahtkummilaadse kraamiga. Täiskummist rehvid on tõstukitel jms tõsirasketel aparaatidel. (Ja ka seal on rehvi sees hoopis teine kummisegu, kui see, millest kuluv välispind tehakse)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”