Izh Sport elektririke

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
konar

Izh Sport elektririke

Lugemata postitus Postitas konar »

Probleem on siis selline et kui aku juhtme kaitsmele taha panen hakkab aku keema ehk on lühis kuskil! Niiet küsimus on selline et kas järeldus on õige ja kuidas oleks võimalik seda lühist kõige kergem üles leida?
Kasutaja avatar

Nitroid

Lugemata postitus Postitas Nitroid »

Sul tänavasõidu sport? Kui on, siis mul on el. skeem olemas sellele.

Teema algataja
konar

on ja tänavasõidu! aga selle elektrisüsteem on ringi tehtud eelmise omaniku poolt ja eriti naq skeemist kasu pole! lihtsalt oleks vaja teada mis kõigepealt üle vaadata
Kasutaja avatar

Nitroid

Kuskandist sa oled? Ma võiks ise asja üle vaadata kui sa tartu lähedalt oled. Mul natuke spordi elektriga kogemust on.

Teema algataja
konar

Ma olen ida-virumaal sondas niiet see pikk maa tulla!
Kasutaja avatar

Nitroid

Kui on lühis, siis peaks ju kaitse läbi minema...Mitme amprine kaitse sul vahel on? Mu aparaadil on peakaitse vist 15A. Põhimõtteliselt võta tester kätte ja hakka järjest kontrollima.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Kui aku läheb keema on ülelaadimine. Pingeregulaator ja selle massiühendus.
Ja kui lähevad kõik purgid peale ühe siis on see üks purk lühises. Proovimiseks ühenda oma aku auto akule paraleeli ja käivita auto, kui siis ka hakkab sinu aku keema, on see otsas.

Teema algataja
konar

Njh kaitsme lööb tõesti läbi ( 20A) ,aga kui uue kaitsme vahele torkan siis töötab see seni kui süüte välja võtan ja uuesti enam sisse ei saa panna!
Kasutaja avatar

Nitroid

Ei hakanud uut teemat ekstra tegema. Küsimus siis selline, et milline karburaator sobiks Spordile legendaarse ja haruldase Mikuni asemele? Mul on hetkel CZ 250 krossika karpa peal, aga tahmab küünla ära ja kõrgematel pööretel hakkab paukuma, madamatel pööretel on minek hea. Küttesegu olen üritanud paika seada, kuid asjatult. Tekkis mõte parem karburaator talle otsida.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”