IXS kiivrid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
rastix

IXS kiivrid

Lugemata postitus Postitas rastix »

kuidas kommenteerite IXS kiivreid? Lähiajal plaanis osta, kuid ei oska nagu otsustada. Raha käiks välja 4 kilo ringis.
Viimati muutis rastix, 06 Mai 2007, 22:18, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

endal kogu varustus peale saapaid IXS oma.
ei oska nagu midagi halba õelda, ostsin sest meeldis firma stiil ja välimus.
kõik oleneb hinnaklassist muidugi, peaaegu igal tuntul firmal on mõlemat nii kallist kui ka odavat. aga 4t eest saaksid juba hea kiivri. endal maksis eelmine kevad 2.7t ja ei kurda, ainuke jama et suu juures ava võiks suurem olla, hingates läheb klaas uduseks, eriti vihmasel või jahedamal ajal.. samas ülevalt tuulutab hästi, palavaga pea ei higista palju, aga mul kõigest sent juukseid kah.. :P
Kasutaja avatar

marks1
Tsikkel: intruder vzr1800

Lugemata postitus Postitas marks1 »

mul endal teine hooaeg läheb ixs avatava kiivriga. muidu kõik tip-top, kuid mis sel kevadel üles ütles, oli kiivri lõug, mis ei tahtnud enam hästi kinni jääda, ega ka lahti tulla, kui vaja oli. krt. kiskusin siis selle lahti, näppisin paari kruvi, kokku tagasi ja töötab. küll mitte nii kergelt kui esimene hooaeg, aga töötab.
en500/ intruder vl 1500lc/ intruder 1800vzr
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Ise ostsin omale IXS HX392 kiivri. Pähe sobib hästi ja ilus on kah. Sõitnud veel kahjuks pole seega ei oska sellekohapealt eriti kosta, kuigi, on näha et visiiri alumine ots ei lähe üleni tihendi vastu ning see võib parajalt müra tekitada. Samas aga hoiab ventilatsiooni parema ning klaas ei lähe uduseks (tegelikult sain ka tasuta uduvastase kile kaasa).
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

4 k eest saaksid juba päris korraliku kiivri, eriti kui ise otsida viitsid veel. Kui ilma proovimata ostad, siis pead muidugi teadma oma suurust ja soovitatavalt sama kiivrimudelit enne proovinud. Seda viimast saad muidugi mõnes poes teha.

Teema algataja
rastix

Lugemata postitus Postitas rastix »

Aga millist kiivrit soovitaksite ~3000 - 4000 ringis?

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Mine Oja tänava Yamaha keskuse varustuse poodi.Seal hea hunnik IXS-i kiivreid väljas.Saad vaadata proovida jne.
Oma pea on kuningas niiöelda :)
Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

olen sõitnud IXSi kiivriga. ja olen sõitnud Nitro kiivriga. hinnatase on olnud nendel kiivritel sama. ja selle kogemuse valguses eelistaksin Nitrot - parem ventilatsioon, klaase saab vahetada (odavam hind) veidi paremini ning istus peas paremini (a võibolla on see minu vesipeas kinni).
seega - soovitaks mõnda Nitro müügipunkti (Velt Motocenter, StreetMoto) kiigata ja proovida. kvaliteedis ei ole kindlasti järeleandmist, pigem vastupidi.

Teema algataja
KUMM

Lugemata postitus Postitas KUMM »

Selle aasta algul sai soetatud korralik ratas ja samas tuli ka varustus osta. Proovisin vist kõik kiivrid ükshaaval läbi mis tallinnas müügil olid (peale arai-liiga kõrge hinnaklass minu jaoks). Lõpuks jäi valik kas nitro või ixs ja peagujult istus minule jälle ixs paremini. Sai siis soetatud ixs 402 ja siiamaani olen täitsa rahul. Nädalavahetusel käisin esimest korda oja tänaval yamaha keskusel ja soetasin sealt endale ixs jope, sest tundus kena ja oli samas jälle minule sobiva hinnaga. See uus oja tänava yamaha keskus jättis minule küll hea mulje, sest müük toimus kahel korrusel, esimesel rattad ja teisel varustus ja kuna ruumi on seal 4 korda rohkem kui vanas kohas siis erinevaid tooteartikleid, mida kohe proovida oli piisavalt.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”