Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Tere
Selline tegelane nagu Tähnik, 20ne aastane Lääne-Virumaa neiu, esialgu tagasihoidlik, kuna ratast ega lube hetkel ei ole, aga kindel on, et tulevad mõlemad, kui aeg küps ja finantsolukord soodustab.
Tõsine huviline olen aastaid olnud, lõpuks leidsin ka kellegi, kellega sellest rääkida ja kaasa sõita, ning minu rõõmuks neid lisandub. Sabal olles küll ei suuda muust mõelda kui, et "oh kurrja saaks juba ise lenksu"
Nende kellegi kaudu ka biker.ee-st kuulsin, saiti külastanud ka liituda tahtsin. Ootan suure huviga üritusi, tutvumisi, ja tsiklitest eemale mind ei saa. Tulevane ratas arvatavasti bike. Siiani on Itaalia rattad silma jäänud, aga tiba vara spekuleerida, enne õpin sõitma 
Selline tegelane nagu Tähnik, 20ne aastane Lääne-Virumaa neiu, esialgu tagasihoidlik, kuna ratast ega lube hetkel ei ole, aga kindel on, et tulevad mõlemad, kui aeg küps ja finantsolukord soodustab.
Tõsine huviline olen aastaid olnud, lõpuks leidsin ka kellegi, kellega sellest rääkida ja kaasa sõita, ning minu rõõmuks neid lisandub. Sabal olles küll ei suuda muust mõelda kui, et "oh kurrja saaks juba ise lenksu"

Viimati muutis Tähnik, 18 Apr 2007, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
Kui siia ennast kirja pannakse siis...
Nimi on Teller, rattaks punane Vespa, sedakorda natuke suurema mootoriga. Eelmine 50cc virutati 2006 suvel ära.
Tallinnas põhiliselt, plaanis pikemalt ringi tiirutada mööda Eestit. Teine sõidusuvi käsil. Üksi sõidan, pole suutnud sõpru ära rääkida, et nad kah miskise motoriseeritud kaherattalise muretseksid.
Nimi on Teller, rattaks punane Vespa, sedakorda natuke suurema mootoriga. Eelmine 50cc virutati 2006 suvel ära.
Tallinnas põhiliselt, plaanis pikemalt ringi tiirutada mööda Eestit. Teine sõidusuvi käsil. Üksi sõidan, pole suutnud sõpru ära rääkida, et nad kah miskise motoriseeritud kaherattalise muretseksid.
Viimati muutis teller, 23 Apr 2007, 00:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tere,
Nimeks Indrek, suurem üldsus kutsub mephiks. 24 aastane. Mõni teab tibukollase bemmi järgi
Otsustasin ka tsiklimeheks nüüd hakata. Garaazhis seisab esimest nädalat Suzuki GSF 600S Bandit. Nüüd veel vaja ARK'ist läbi hüpata, et tähestiku esimene täht lubadele kirja saaks. Ehk siis aktiivsemalt hakkan liiklema järgneva kuu jooksul, olenevalt sellest, kui kiiresti ARK mind vastu võtta suvatseb. Pärit Saaremaalt, elukohaks Tallinn.
Nimeks Indrek, suurem üldsus kutsub mephiks. 24 aastane. Mõni teab tibukollase bemmi järgi

No tervist.
Olen Joonas, tulen haapsalust, vanust 18.
Sõidan Yamaha XJ600SH'ga aastast 1995. Varasem sõidukogemus külgkorviga k750 (M) ja cz 125cc'ga. Ühesõnaga päris uus.
Endast pilt: http://www.zone.ee/pks3rza/Mina%20ise/p ... s%202.html
Pilt rattast: http://www.zone.ee/pks3rza/P1011296.JPG
Olen Joonas, tulen haapsalust, vanust 18.
Sõidan Yamaha XJ600SH'ga aastast 1995. Varasem sõidukogemus külgkorviga k750 (M) ja cz 125cc'ga. Ühesõnaga päris uus.
Endast pilt: http://www.zone.ee/pks3rza/Mina%20ise/p ... s%202.html
Pilt rattast: http://www.zone.ee/pks3rza/P1011296.JPG
Vaatan ülevalt et Streetrace kaader hakkab siia üle kolima
Kuidas siis minagi erineda saaksin, olen vähemalt 5-6a tuntud nime all Riceboy, mõni tunneb mind ka hypertuunitud 200SX S14 järgi ja minu Jaapani armastuse kaudu
Elutsen Jüri lähistel ja soetasin endale mõni aeg tagasi Honda VFR750 94a, tõuke selleks andis kunagi kasuisa kes mulle nii 15a tagasi sebis riga ja delta, peale delta vargust mul aga keelati resoluutselt kaherattalised ära (unistasin toona Minsk 125-st) ja nüüd ma siis kompenseerin seda keelamise fakti täiega
...juba lapsepõlves meeldis väga kaherattalisega sõita ja tundub et esimene armastus ei roosteta ja olen ringiga tagasi kaherattaliste juures. Autod ja autode tuunimine jne on pisut ammendanud end minu jaoks ja ma ei saanud sealt enam ammu ka mingit adrenaliini, kuid nüüd värisen iga kord erutusest kui "relva" juurde lähen
Samuti on sportautodega tegelemine kallim, tihti ka keerulisem, sõita saab samuti ainult suvel jne ja seejuures on bike ikkagist oluliselt kiirem ja hoopis teisest maailmast pärit sõiduelamust pakkuv

Elutsen Jüri lähistel ja soetasin endale mõni aeg tagasi Honda VFR750 94a, tõuke selleks andis kunagi kasuisa kes mulle nii 15a tagasi sebis riga ja delta, peale delta vargust mul aga keelati resoluutselt kaherattalised ära (unistasin toona Minsk 125-st) ja nüüd ma siis kompenseerin seda keelamise fakti täiega

...juba lapsepõlves meeldis väga kaherattalisega sõita ja tundub et esimene armastus ei roosteta ja olen ringiga tagasi kaherattaliste juures. Autod ja autode tuunimine jne on pisut ammendanud end minu jaoks ja ma ei saanud sealt enam ammu ka mingit adrenaliini, kuid nüüd värisen iga kord erutusest kui "relva" juurde lähen

-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Tere!
Kasutaja olen juba mõnda aega aga sellesse teemasse varem kirjutand pole...
Olen Kristjan Tartust ja liigun sinise 99'a. Yamaha R6-ga
Kasutaja olen juba mõnda aega aga sellesse teemasse varem kirjutand pole...
Olen Kristjan Tartust ja liigun sinise 99'a. Yamaha R6-ga
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
hmmm...
No tere siis kah...sai seda bikerit pikalt loetud, nüüd siis regasin kah ära. Capitan aka Gold(nimi oli juba võetud), 37 a. vana , Viimsi kant, kulgen ringi Suzuki Hayabusaga (hõbe/punane), vahest ka punase Goldwingiga, linna peal ei lälla (tagumise ratta peal) aga pullitegemise vastu pole midagi...olen rääkinud!
Üksik on nõrk...
Heips!
Olen matu ehk Mathias Mõttus, 17 aastat noor. Elan elva kandis, ringi kulgen Elva-Annikoru-Otepää piirkonnas. Hetkel on sõidukiks minsk 125 [dp-l] (1992 a), millel ka paberid olemas, kuid mul pole lube, tsikkel pole minu nimel ja üv ka puudub, seega üritan teedelt võimalikult eemale hoida ja võsas krossida.
Tihti sõidan ka venna rolleriga, kui vaja kiiresti linna minna vms.
Talvel Otepääl mootorkelgud.
Üritan hetkel Elvasse mingit "võrriklubi" ka moodustada, kuid praegu vennaga kehekesi ainsad liikmed seal
. [ http://matu.elvaband.com/vorriklubi.html ]
vot...
Olen matu ehk Mathias Mõttus, 17 aastat noor. Elan elva kandis, ringi kulgen Elva-Annikoru-Otepää piirkonnas. Hetkel on sõidukiks minsk 125 [dp-l] (1992 a), millel ka paberid olemas, kuid mul pole lube, tsikkel pole minu nimel ja üv ka puudub, seega üritan teedelt võimalikult eemale hoida ja võsas krossida.
Tihti sõidan ka venna rolleriga, kui vaja kiiresti linna minna vms.
Talvel Otepääl mootorkelgud.
Üritan hetkel Elvasse mingit "võrriklubi" ka moodustada, kuid praegu vennaga kehekesi ainsad liikmed seal

vot...
Uustulnukad Suzuki GSX-F 1.1 R4
Olen ka siis ennast siin juba reganud motika margiks on Suzuki GSX-F 1.1 R4 nu vajab remonti. Elan Läti piirist Tallinnani Nimeks siis Kaimar
Tervitus kõigile !
Bikerit siin juba pikalt, laialt tükk aega loetud, vaja siis ikka esimene jälg ka maha jätta.
Nimeks Ardi, vanust piisavalt, et iseseivalt viina osta (s.o 21), ratsuks hetkel Dnepr. Ise olen poole kohaga õpilane, teise poolega põllumees ja kui seda vaba aega mingi imekombel tekib, siis ka väikestviisi jahi- ja kalamees ka. Elukoht Tõrva ligidal, ning vajadusel leiab ka kaastsiklistidele ulualuse
Bikerit siin juba pikalt, laialt tükk aega loetud, vaja siis ikka esimene jälg ka maha jätta.
Nimeks Ardi, vanust piisavalt, et iseseivalt viina osta (s.o 21), ratsuks hetkel Dnepr. Ise olen poole kohaga õpilane, teise poolega põllumees ja kui seda vaba aega mingi imekombel tekib, siis ka väikestviisi jahi- ja kalamees ka. Elukoht Tõrva ligidal, ning vajadusel leiab ka kaastsiklistidele ulualuse

Egas inimene massina vastu saa...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.