Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

LST
Tsikkel: Hornet-S

Lugemata postitus Postitas LST »

Olen Pärnust ja liiklen 2000 aasta Hornet S-ga.

Päikest...

Tähnik

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Tere
Selline tegelane nagu Tähnik, 20ne aastane Lääne-Virumaa neiu, esialgu tagasihoidlik, kuna ratast ega lube hetkel ei ole, aga kindel on, et tulevad mõlemad, kui aeg küps ja finantsolukord soodustab.
Tõsine huviline olen aastaid olnud, lõpuks leidsin ka kellegi, kellega sellest rääkida ja kaasa sõita, ning minu rõõmuks neid lisandub. Sabal olles küll ei suuda muust mõelda kui, et "oh kurrja saaks juba ise lenksu" ;) Nende kellegi kaudu ka biker.ee-st kuulsin, saiti külastanud ka liituda tahtsin. Ootan suure huviga üritusi, tutvumisi, ja tsiklitest eemale mind ei saa. Tulevane ratas arvatavasti bike. Siiani on Itaalia rattad silma jäänud, aga tiba vara spekuleerida, enne õpin sõitma ;)
Viimati muutis Tähnik, 18 Apr 2007, 11:43, muudetud 1 kord kokku.

teller

Lugemata postitus Postitas teller »

Kui siia ennast kirja pannakse siis...

Nimi on Teller, rattaks punane Vespa, sedakorda natuke suurema mootoriga. Eelmine 50cc virutati 2006 suvel ära.

Tallinnas põhiliselt, plaanis pikemalt ringi tiirutada mööda Eestit. Teine sõidusuvi käsil. Üksi sõidan, pole suutnud sõpru ära rääkida, et nad kah miskise motoriseeritud kaherattalise muretseksid.
Viimati muutis teller, 23 Apr 2007, 00:57, muudetud 1 kord kokku.

jonx

Lugemata postitus Postitas jonx »

Tere ka minu poolt.
Kutsutakse Joonaseks,33 aastane, sõiduriistaks 2007 a. 650-ne V-Storm, pesa asub Tallinna külje all Jüris. Kui siin Jüri inimesi veel, võiks ühendust võtta
Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Tere,

Nimeks Indrek, suurem üldsus kutsub mephiks. 24 aastane. Mõni teab tibukollase bemmi järgi :) Otsustasin ka tsiklimeheks nüüd hakata. Garaazhis seisab esimest nädalat Suzuki GSF 600S Bandit. Nüüd veel vaja ARK'ist läbi hüpata, et tähestiku esimene täht lubadele kirja saaks. Ehk siis aktiivsemalt hakkan liiklema järgneva kuu jooksul, olenevalt sellest, kui kiiresti ARK mind vastu võtta suvatseb. Pärit Saaremaalt, elukohaks Tallinn.

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

No tervist.
Olen Joonas, tulen haapsalust, vanust 18.
Sõidan Yamaha XJ600SH'ga aastast 1995. Varasem sõidukogemus külgkorviga k750 (M) ja cz 125cc'ga. Ühesõnaga päris uus.
Endast pilt: http://www.zone.ee/pks3rza/Mina%20ise/p ... s%202.html

Pilt rattast: http://www.zone.ee/pks3rza/P1011296.JPG
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Päris nuub enam pole,aga kirjutan ikka.
Nimi Urmet.
Elan Harkus.
Vanus 17.Ratas on yzf750(ilus sinine Filmist duty2) :bsmile:
Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pitbull »

sammal läänemmalt 2 hooaeg honda cbx(uunikum)
PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,

R6racer

Lugemata postitus Postitas R6racer »

Tere!
Nimi Siiri - rattaks yamaha YZF-R6 - asukoht Viimsi -liikumistrass põhiliselt Tallinna ümbrus ja mujal Eestis.

SigSauer

Lugemata postitus Postitas SigSauer »

jonx - üritasin sulle es saata aga mingi kala on sellega ja pole kindel, kas selle kätte said ?
Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Lugemata postitus Postitas T1m »

nimeks on Timo ja sattusin siia sõbra abiga. Nimelt oli vaja rattale uusi kleepse ja siis sõber soovitas siit ühte tegelinskit. tegin kasutajaks ja nüüd olengi bikeri ohver:D
esimese ratta sain 15a praegu olen 20 ja sõidan vanema gsx600f-iga ise olen hetkel veel rahul. Liiklen tallinnas-viljandis

riceboy

Lugemata postitus Postitas riceboy »

Vaatan ülevalt et Streetrace kaader hakkab siia üle kolima :D Kuidas siis minagi erineda saaksin, olen vähemalt 5-6a tuntud nime all Riceboy, mõni tunneb mind ka hypertuunitud 200SX S14 järgi ja minu Jaapani armastuse kaudu :)

Elutsen Jüri lähistel ja soetasin endale mõni aeg tagasi Honda VFR750 94a, tõuke selleks andis kunagi kasuisa kes mulle nii 15a tagasi sebis riga ja delta, peale delta vargust mul aga keelati resoluutselt kaherattalised ära (unistasin toona Minsk 125-st) ja nüüd ma siis kompenseerin seda keelamise fakti täiega :lol:

...juba lapsepõlves meeldis väga kaherattalisega sõita ja tundub et esimene armastus ei roosteta ja olen ringiga tagasi kaherattaliste juures. Autod ja autode tuunimine jne on pisut ammendanud end minu jaoks ja ma ei saanud sealt enam ammu ka mingit adrenaliini, kuid nüüd värisen iga kord erutusest kui "relva" juurde lähen :lol: Samuti on sportautodega tegelemine kallim, tihti ka keerulisem, sõita saab samuti ainult suvel jne ja seejuures on bike ikkagist oluliselt kiirem ja hoopis teisest maailmast pärit sõiduelamust pakkuv
Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Tervitus! Suht värske tegelane taas sellel alal. Viimased kogemused aastast `84 ja Jawa sadulast, nüüd Honda CBR1000F `00 ja pealinna lähedalt Kiili vallast.
Kasutaja avatar

Tank85
Tsikkel: Yamaha FZS 600 98´

Lugemata postitus Postitas Tank85 »

Tervist!
Mina siis kahe motika omanik IZ56 61a. pühapäevasõitudeks ja sel kevadel soetatud Suzuki GS500E 93a.
Pesitsen Viljandimaal, Karksi-Nuias.
Maanteerott(IZ 56, Yamaha FZS 600)
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Tervist siis kõigile!
Pean ennast "baiker"iks sellest ajast kui võrri seljast IZ-ile oli lubatud istuda, alatest kuueteistkümnendast eluaastast (1990 a-st) sai igasugu vene tehnikat katsetatud, nüüd on "päris tsikli" aeg :) milleks on drag star 650
Pilt
Tsiklimees on tsiklimehele sõber

Goroonitz

Lugemata postitus Postitas Goroonitz »

Tere.

Olen Marko, sündinud 1978, foorumiga sai liitutud varem, aga eelmisest nädalast siis ratas ka olemas, 2001.a. Suzuki GSX750, naked.
Viimati muutis Goroonitz, 30 Apr 2007, 09:44, muudetud 1 kord kokku.

Yamamoto

Lugemata postitus Postitas Yamamoto »

Tere! Nimi-Tarmo, sõidan või siis tähendab sõidame koos naisega (R6racer) alates 2006 a. augustist kui sai omale rattad muretsetud ja muidugi ka load vormistatud...hetkel on mu sõidukiks YZF-R1 2007 puna-valge, põhimarsruut hetkel Viimsist kesklinna poole ja tln lähiümbrus

IngoL

Lugemata postitus Postitas IngoL »

Nimeks siis Ingo. Elukohaks on Tallinn ja hetke seisuga tsikkel puudub. Kuid lähiajal üritan selle parandada.

villus

Lugemata postitus Postitas villus »

Tere

Selline tüüp nagu Villu Seiklen suuremalt jaolt Lääne Virus end eks tahaks ka Eestile ringi peale teha lubade tegu hetkel pooleli. Sõiduriistaks GSX600f 97

vonk
Tsikkel: zx636r

Lugemata postitus Postitas vonk »

Tere,
Argo, punamust cbr600 marsruudil Tartu-Võru-Pärnu ja lähiümbrus :wink:
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Tere!
Kasutaja olen juba mõnda aega aga sellesse teemasse varem kirjutand pole...

Olen Kristjan Tartust ja liigun sinise 99'a. Yamaha R6-ga
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

capten

hmmm...

Lugemata postitus Postitas capten »

No tere siis kah...sai seda bikerit pikalt loetud, nüüd siis regasin kah ära. Capitan aka Gold(nimi oli juba võetud), 37 a. vana , Viimsi kant, kulgen ringi Suzuki Hayabusaga (hõbe/punane), vahest ka punase Goldwingiga, linna peal ei lälla (tagumise ratta peal) aga pullitegemise vastu pole midagi...olen rääkinud!
Üksik on nõrk...

-matu-

Lugemata postitus Postitas -matu- »

Heips!

Olen matu ehk Mathias Mõttus, 17 aastat noor. Elan elva kandis, ringi kulgen Elva-Annikoru-Otepää piirkonnas. Hetkel on sõidukiks minsk 125 [dp-l] (1992 a), millel ka paberid olemas, kuid mul pole lube, tsikkel pole minu nimel ja üv ka puudub, seega üritan teedelt võimalikult eemale hoida ja võsas krossida.
Tihti sõidan ka venna rolleriga, kui vaja kiiresti linna minna vms.
Talvel Otepääl mootorkelgud.
Üritan hetkel Elvasse mingit "võrriklubi" ka moodustada, kuid praegu vennaga kehekesi ainsad liikmed seal :lol: . [ http://matu.elvaband.com/vorriklubi.html ]
vot...

pastor

Uustulnukad Suzuki GSX-F 1.1 R4

Lugemata postitus Postitas pastor »

Olen ka siis ennast siin juba reganud motika margiks on Suzuki GSX-F 1.1 R4 nu vajab remonti. Elan Läti piirist Tallinnani Nimeks siis Kaimar

ROM35

Lugemata postitus Postitas ROM35 »

tere. ma pole päris uus, a no ok. nimi Romet ja pärit vändra lähedalt, ratas slr 650.

pelmeno

Lugemata postitus Postitas pelmeno »

Tere,
olen juba algust teinud esimese hooajaga.
Nimeks mul Andrus, sõiduriist on Yamaha R6 04, mis liigub peamiselt Tallinnas ja selle ümber, aeg-ajalt ka Pärnus.

Päikeselist suve!

prima

Lugemata postitus Postitas prima »

Tere,
Nimeks Priit, vanust 18, elan Võrus. Kaks eelnevat suve sõitsin Yamaha DT50-ga, paar päeva tagasi sai soetatud Suzuki GS500.
Ilusat tsiklihooaega kõigile!

TRiin

Lugemata postitus Postitas TRiin »

Nimeks TRiin ...

Esimene hooaeg (sõitmise kogemust siis hetkel u 400 km), Yamaha R6, sõidukohaks peamiselt Tallinn.

hr.mnd

Lugemata postitus Postitas hr.mnd »

et siis hõikan ka ennast maha...

nimeks Mart ja ka esimene hooaeg. sõidukiks 600 hornet ja peamiselt siis tallinn/tartu piirkondades.

ilmselt ükshetk hakkab kogunemistel ka trehvama...

ardik

Lugemata postitus Postitas ardik »

Tervitus kõigile !

Bikerit siin juba pikalt, laialt tükk aega loetud, vaja siis ikka esimene jälg ka maha jätta.
Nimeks Ardi, vanust piisavalt, et iseseivalt viina osta (s.o 21), ratsuks hetkel Dnepr. Ise olen poole kohaga õpilane, teise poolega põllumees ja kui seda vaba aega mingi imekombel tekib, siis ka väikestviisi jahi- ja kalamees ka. Elukoht Tõrva ligidal, ning vajadusel leiab ka kaastsiklistidele ulualuse :D
Egas inimene massina vastu saa...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”